Výběr ryb do nového akvária
jj...mockrát díky za nabýdku, zatim ale dám na rady a počkám, jestli mi přežijí..zatim je to bez problémů, takže sem moc rád

jestli chces tomasi, napis mi vzkaz nebo na icq, muzu ti dat black mollu, endlerky a mozna i ty panciky
Nemáš zač...snad sto použiješ i v praxi...a kdby jsi něco potřeboval tady je moje ICQ 436960412
děkuji všem co mi ste mi poradily, bude se mi to hodit

Vždyť to píšu...ať počká tak 14 dní
hlavně, ať teď nedokupuje žádné další ryby aspoň dva, tři týdny.
pustit vzduchování, co nejvíc rychlerostoucích rostlin a modlit se
Ještě počkej tak 14 dní jestli to neonky přežijou...jestli jo tak jim dokup do hejna aspon ještě 4 kusy...Pak si kup třeba 2 molly...nebo párek bojovnic

takže, když koupím víc neonek a nějaké rostlinky, měli by plavat po celém akvárku?
Tak bude problém v tomhle...Je to málo zaběhnuté a malý počet neonek...Pak málo rostlin,až moc málo!! Tak to vylepši

Tak 3 dny říkáš? A né míň???

ne to fakt ne, když jsem ho napustil, nechal jsem puštěné vše i vzduchování
A neběží tak náhodou tak 3 hodiny???
omlouvám se to akvárko běží 3 den
Moooc málo rostlin

a filtr dej tak, aby čeřil hladinu. pokud máš vzduchování, tak ať běží
To není AQ založené 5 DNÍ

tady je ta fotka
Přesně tak...Přikup rostliny..třeba i plovoucí...neonky n´mají rády víve zeleně

a přikup jim tam rostliny, klidně nějaké levné stonkovky, nebo nějaké plouvoucí, ty dobře odbourávají škodlivé látky a taky ti to víc zastíní (doufám že máš osvětlení)
což takhle prezentaci?

chvilku prosim počkejte, hodim sem fotku
No ani jsme si toho nevšiml

...to bude těžké...
Přesně tak...hoodně porostu

protože to akva není zaběhlé!!! nic nekupuj, budeš mít problém s těma, co máš, aby ti přežily

drahý nejsou, dají se sehnat i třeba za 10kč a stačí tak 5 a zachvíli je jich plný akvárko. A třeba red cherry moc náročný na vodu nejsou. Ale je pravda že s ancistrusama jsem je neměla, takže to posoudit nemůžu. Ale do Tomášova akvárka stejně asi nebudou vhodné, mají rády hodně porostu

Jsou tam ani né den...Musí si zvyknout...
asi 5 dní, dnes jsem si je koupil spolu s těma ancíkama..a filtr mám, plavou kolem něho ale pořád se drží vzadu, dopředu připlavali, až když jsem je krmil
Co takhle nám se hodit fotečku???

A neonky potřebujou více osázené akvárium
Jak to ti povím

,..Moji si sedli na rostlinku a až pod nima byli krevetky a na ně skočili a ulovili..a pak sežrali

protože jsi to popsal, málo rostlin, malé hejno, bojí se.
jak dlouho je to akvárko napuštěné?
Máš tam filtr? Protože plavou rády proti proudu

náchylné? asi jak které, chce to "běžnou" čistotu vody. a nevím, jak ancistrusy skáčou po krevetkách, aby je sežrali

no...pancíci se mi moc nelíbý, připomínají mi naše sumce, ale mám ještě otázku, mám tmavší pozadí, a mírně osázené akvárko, žádný prales, a pár kamenů a jednu jeskyňku...a neonky se mi drží pořád vzadu u pozadí a plavou z jedné strany na druhou.
Krevetky jsou drahé a docela náchylné...A měl jsme je a ancíkům docala vadila jejich přítomnost...skákali na ně a žrali
myslíš že je budou neonky žrat?

proč ne? krevetky jsou opravdu dobré a doplnila bych hejno neonek aspoň na deset
Jo ale krevetky...No nevím.

na zbytky jsou taky dobrý krevetky, když už živorodky tak bych zvolila nějaké menší (endlerky, gupky) ale jinak je to na tobě

A co takhle párek bojovnic??

a když si tam dáš ještě 4 pancíky tak nic nezkazíš

mám 2 ancíky 4 cm a 6 neonek 3cm
takže 60 litrů...to stačí na hejno pancíků
jak velké máš to akvárko?

Na to spíš kup třebo 4 pancéřníčky

...Já mám molly a ze dna nežerou

díky, místa mám dost, chci si ji koupit, aby mi nezůstávali zbytky krmení na dně

Požírat je nebudou. Spíše se zamysli, jestli je tvá nádrž dostatečně velká pro další ryby.
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 25465x