Rostlina na obrázku je prý rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_indian_red
Tak tohle je muj kousek E. 'Regine Hildebrandt'. Asi bych se mel omluvit, zas tak moc cerveny neni, no ale zeleny rozhodne neni. Ten list vpravo je posledni originalni, ktery zbyl, vsechno listi se kterym's mi ho dala, odeslo (ze by emerzni?), a vyrostlo to rekneme hnede.
Dobrý den,
"Regine Hildebrandt nema nikdy zelene listy" 
1, Echinodorus 'Bambi' www.akvarista.cz/…
Ahoj, mám dvě otázky, nejprve si nejsem jistá co je to za druh a za druhé jestli je normální, že se listy takto vlní? Rostlinku jsem dostala ze zrušeného akva, ani majitel nevěděl co to je.Mám ji asi 2 měsíce. Byla ve špatném stavu, staré listy jsem ostříhala a tyto nové jsou zelené, ale takové průhlednější a vlní se. Mám jí hodně vzadu, tak není moc kvalitní fotka. Minulý týden jsem dala půl kuličky pod kořeny z bursy. A světlo mám 4 trubice led po 18w, výška akva od světel je kolem 90cm. Během týdne chci přidat 2 trubice klasik 36w. A asi 2-3 týdny jsem začala přidavat co2... Díky za rady 
Dobrý den, od středy mám nové kytky. Jelikož mi dno přijde až asi tuto středu, v akvaristice měli jen jeden 3kg pytlík, tak jsem je zatím dala do akvárka jenom se 3kg štěrku.
Zdravím,Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 42327x