Zdravim, mam novo zalozene akvarko, ma nieco vyse mesiaca. Cca 10 dni dozadu som tam pridal 2 slimakov, 1x Ampularia hneda (obr.1 ), a 1x Neritina tigrovana(obr.2). Vsetko v pohode, no asi 7 dni dozadu sa mi tam zrazu objavil nejaky mini slimak, fakt malinky, mal asi 1mm (foto 3 a 4).
Zdravím, 

Dobrý den, mám otázku, ví nekdo identifikova tyhle plže?Dostali se ke mne na rostlinkách a zdá se mi že v atlasu nejsou. Také jsem zistil ze se rádi zeskupijí. vedel by mi dakto pomoct?
Tak opravdu to bude ta rybicky.net/atlasostatnich/piskorka_melanoides_granifera
Dnes po krmení se ze dna na chvilku (asi 5 min) vynořili tito šneci, tak se chci zeptat, cože to je zač? Nějaký druh piskořky? Ani jsem nevěděl, že je v akváriu mám, tedy cíleně jsem si je nepřinesl - museli se tam dostat asi s rostlinami. Normálně nejsou vůbec vidět - jen občas vidím, že se někde trochu nadzvedne štěrk.
A jak píše tramtra, podle ,,uší,, a tykadel je poznáš v akvárku nejlíp. Na fotce dole Plovatka s ,,ouškama,, a nahoře Levatka s tykadlama...
Dobrý den..
Dobrý den, o jaký druh plže se prosím jedná? Přinesla jsem si ho domů na rostlince a je tu od malinka. Stále roste a daří se mu. V akva je sám, nemám nikde vajíčka 
Hezký den všem.

Zavlekl jsem s rostlinama do akvária nějaké šneky. Miniaturní šnečky jsem objevil poprvé asi před 2 týdny, od té doby docela povyrostli. Aktuální velikost cca 5mm, nedaří se mi je určit. Poradí někdo, prosím?Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 52519x