Zdravím, teď jsem si všiml že mám v AQ zajímavého šneka 
Ahoj dnes jsem si donesl 2 neritinky a v pytlíčku jsem oběvil ještě něco malého blbě se to fotí a nevím zda to je také malá neritinka, koukal jsem do atlasu a podle ulitky vypadá spíše na levatku i ta rychlost lezení v pytlíčku se mě nezdá a má delší ocásek
Dobry den, koupili jsme na burze cerne sneky. V akvariu mame drevenou dekoraci a snek je na ni prilepeny...a co nevidim, to drevo zcernalo? Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Nebo co je to za sneky? Dekuji za odpoved

Ahoja, chci si ověřit zda jsem poznal dobře Levatku. Leze to v tom nově založeném akváriu a má tam i několik pracujících prcků. Přineslo se to tam s tuším Rotalou nebo jak se jmenuje, na ní jsem po založení viděl vajíčka. Tahle je už ale nějaká velká
Tak tedy ještě jeden dotaz k tématu: Co je za potvory zase tohle? Můžou to být okružáci? Právě jsem je objevil 

Ahoj, poznáte prosím někdo tyto šneky? Nevím, jestli jsou užiteční, nebo ne. Jednoho jsem natrapíroval, jak si plaval u hladiny ulitou dolů viz fotka. A ty tečky na poslední fotce jsou jejich vajíčka? Mám je likvidovat?
Mohla by to být Brotia armata. Mám je v akva a dokonce se i docela úspěšně množí. Ze zad se otočí bez problému. Ulita je menší než u pagoduly.

Dobrý den, prosím, poradíte mi, co je to za šneka? Myslela jsem, podle vzhledu, že by to mohl být Brotia pagodua, ale dočetla jsem se, že se neumí převalit, pokud skončí na zádech - a ti moji to umí.. A piskořka ostnitá mi přijde vizuálně sice podobná, ale nějak jiná. A taky neodpovídá chování - dle atlasu by měla být zahrabaná a vylézat za tmy, ale ti moji dva uličníci křižují celé akva neustále..

Zdravím 

Nevíte náhodou co je to zač a jestli je užitečný nebo naopak? Vim že to asi není moc dobře vidět má podlouhlou ulituZpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 52519x