Přihlásit se RYBICKY.NET »

Paví očko (Gupka) - rozmnožování, odchov

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Množení ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Paví očko (Gupka) - rozmnožování, odchov
 Reagovat na tento příspěvek 3  - domi – dik
od vzerejska ji menim casteji, vsem co mi poradili moc dekuju pivo ;-) palec
 Reagovat na tento příspěvek 12  - LiborSprysl Re: domi
Zcela jistě
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi
myslíte že, to když se živorodkam často nemneni voda tak je to u malich pricina toho ze maji slepene ocasky a umiraji hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: hubkal
nad míru dostatečné, přímo přepychové palec potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 3  - hubkal – porodní nádrž
Fotka k příspěvku Ahoj,
jsou toto dostačující rozměry porodní nádrže?
Díky

Reagovat na tento příspěvek 5  - katterinecka Re: domi
lepší měnit ji za novou, v druhém akvárku může být voda taky horší, chce to víc "provětrat". Když máš v tom akvárku převážně živorodky a ancistruse, bude pravidelná výměna vody nutností
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – akva
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – akvarko
Fotka k příspěvku V porodnickach mám:v te v levo tehuli pavího oka v te sidce u prostred tehuli black moli,vedle sem měl 20malich pravých oček,a v vlevo mam 34 malich pavích oček okolo plavají měsíční mecovky a dva ancistrusove(albíni)pak mám ještě jedno akva a napadlo me jeslí bych mohl tu vodu měnit mezi těmi akvarky hmm

Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka Re: domi
Teď klidně každý den, ale ne celou, max polovinu. Pokud to je zaběhnuté akvárko, s dobrou filtrací a dostatkem rostlin rostlin, tak můžeš později jednou týdně (záleží i na počtu ryb). Kdybys měl jen nádržku na odchov, tak obden, nebo i každý den.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – moc dik
já vodu vyměňoval jednou za mesiic to je asi sakura malo co, kolikrat za měsíc ji mám vymenit ,moc dík za radu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka Re: domi
pokud chceš paví očka i rozmožovat, tak je častá výměna vody důležitá, budou rychleji růst. A taky tím předejdeš většině nemocem a úmrtím. Jedná se o ryby v akváriu, nebo v nějaké další odchovné nádrži? Nejlíp si tu založ prezentaci s celkovou fotkou akvárka, to se bude líp radit
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 2  - R romant Re: domi
Pomoc vcelku jednoduchá. Měň intenzivně vodu a praktikuj tzv. vodoléčbu, zlobí Tě v tom akváriu kde ty rybky jsou zvýšený obsah dusíkatých látek. Pravidelně odkaluj dno a chce to výkonnou a účinnou filtraci. Teď hlavně tu vodu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – je to v poradku
Dobri večer ,mám mali problém a nevím si rady moje paví očka maji slepene ocasky a já nevím jestli je to v poradku(a bohužel mi půlka chcipla)no a já chci zachrání život těm ostatnim a nevím čím nebo jestli je mám vůbec něčím lecit :-( byl bych moc rad za každou radu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – ok
:) to je taky fakt dam ji jeste cas X-)
 Reagovat na tento příspěvek 6  - R romant Re: domi
A proč s tou těhulí budeš dělat takový brekule a nenecháš tomu volnej průběh. Normálka častěji vyměň vodu a nemusíš rybu stresovat nějakým naháněním po nádrži. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – a porodila by je živý?
no skusit to muzu ale mam obavy z toho aby neporodila předčasně(hlavně aby je neporodila mrtvý) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: domi
Možná by to ještě pár dní vydržela. Pokud ji dáš do jiného akvárka, tak tím můžeš vyvolat taky porod.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – jeste jedno
Fotka k příspěvku X-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – foto
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – rodí?
Fotka k příspěvku dobry den,ja vim ze se na to ostatni ptali uz Xkrát ale ta moje je takhle o proti jinym uz 5dni .No na co se chci zeptat bude rodit ?spis kdy

Reagovat na tento příspěvek 0  - Verimmi Re: domi
jo to ony můžou :) a zdá se mi že i rychleji rostou :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – moc dik
ok,jinak docela jim to smakuje :-D
já dávám několikrát denně v malých dávkách , vždy je pozoruju jestli to snědla miminka jedna :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – davkovani
pls. jak se davkuje tan cyklop ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - malyLibor Re: domi
Ubrat můžeš, stačí jim 24°C, ale v tom problém určitě není.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – teplota
Ještě me napadlo jestli není problém s teplutou 26 stupnu (jestli nemam ubrat) hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor Re: domi
6 týdnů? Přiznám se, že jsem to přesně nikdy nesledoval, ale rostou za normálních okolností velice rychle a brzy poznáš pohlaví.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – dekuju
Tak dobře a kolik měsíců než poznám samičku od samecka, děkuji za rady smich
Pochopil jsem... a to, co píšeš, je pravděpopodobné. Větší mečovky sežraly gupkám všechno žrádlo... i když... já nikdy mladé neodlovoval, choval jsem je s rodiči a rostli mi hezky... Však uvidíš. Kup mražený cyklop (česky buchanka) a myslím, že ti porostou předočima.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – male pavi ocka
Překlep jsem se NEMUZOU byt spolu X-)
Já ještě dával rozdroleny ususeny zloudek a taky jsem zjistil ze nu můžou byt s malima mecovkama(sežrali mi půlku prcku )taky je možný ze sežrali i všechno zradlo a paví očka pak hladovjeli coze
Měsíc stejně velké? To je zvláštní... já krmil gupky taky vločkovým krmivem, rozemnutým najemno, a pěkně rostly. Kupoval jsem vždy vločky od firem Tetra a Dajana a míchal je dohromady.
OK,a za kolik měsíců vyrostou a dospejou
(protože už měsíc jsou stejně velké ).jinak mockrát děkuji za ochotu odpovidani palec pivo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 6  - malyLibor Re: domi
Paví očka milují komáří larvy. Ale musí se jim vlézt do tlamky. Ale rozhodně je to pro ně skvělé krmivo, a pro mladé stačí ten mražený cyklop.
Moc děkuji za rychle odpovědi ještě se chci zeptat jestli by nezrali komáři larvy love :) smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ShagradRe: onďa
Ahoj. Tak to ti asi neporadím, ale chci jen říct, že mám úplně opačný problém.. :-D Mi se zas kulí z 95% samečci.. ale důvod? ...
Přidávám se, po artémii myslím rostou rychleji, takže doporučuji :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - danio Re: domi
Obecně rybky nejlíp rostou po živém krmení, takže pokud jim chceš dopřát, doporučuje se líhnout si artemii ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - domi – male pavy ocka
Moc děkuji já to skusim PS.,, snad mi povirostou ,, ano
 Reagovat na tento příspěvek 3  - marallo Re: domi
Ja im dávam mrazený cyklop (samozrejme rozmrazený). Chutí im to...
Dobrý den,chci se zeptat co mám dat malim pavím kočkám krom. vlockoveho krmiva a sušeného zloudku PS.,,moc mi nerostou,, :-O :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - duko1995 Re: LiborSprysl
:-D díky :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - LiborSprysl Re: duko1995
V tomto případě je to druhově daleko od sebe...takže nejspíš ne...I když možné je dnes už asi všechno smich
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - duko1995
Ahojte,chcel by sem se zeptat jestli se dá skrížit plata skvrnitá s pavím očkem ? mám samca paního očka a stále plave za tou platou (samicí) otira se oni a tak ...Dekuju zatím
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Denča
Není to žádná hitparáda, ale dvě samičky se vejdou. Jak to vypadá s další osádkou?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DenčaRe: danio
Mám 45 litrů akva ;)
 Reagovat na tento příspěvek 6  - danio Re: romant + Denča
Ještě je ale otázka, jak má Denča velké akvárko, aby si nedoplnila ryby tak, že by měla okamžitě přerybněno.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - duko1995 – živorodky
Ahojte,chcel by sem se zeptat jestli se dá skrížit plata skvrnitá s pavím očkem ? mám samca paního očka a stále plave za tou platou (samicí) otira se oni a tak ...Dekuju zatím
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DenčaRe: romant
Dííky moc za rady :-) samičky určo ještě pořídíme ;-)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 96

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 156427x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/1728-pavi-ocko-gupka-rozmnozovani?od=1432