1) rád bych vyjádřil nadšení z těchto stránek. Objevil jsem totiž nové funkce jako "Plave v nádrži" nebo "Zobrazit ceny v obchodech". Fuckt dobrý
2)mě udivují někteří uživatelé pro které jakoby zdejší atlas ani neexistoval. Viz např. 17 l akvárium s 10 rybami včetně dvou parmiček červenoploutvých apod. A další, kteří čekají, až ryba chcípne, než aby situaci vyřešili, nebo jí trápení zbavili.
Ano. mám víc parmiček červenoploutvých než doporučuje atlas, ale situaci sleduji a nehodám čekat až nejslabší rybu roztrhají, nebo bude furt někde zalezlá. Klidně je možné, že se vrátím k variantě 1ryba/1nádrž když to nebude fungovat...
3)Trošku mě nebaví, že se červenoploutváci šmrdlaj jen okolo kamenů a člověk aby je v akva hledal.
Rád bych denisofky. vím že nemám AQ 300 litrů, ale zas je 1,4 m dlouhé a má proud.
Jak rychle rostou? (bude větší AQ) (červenoploutváci vyrostli za 14 dní snad 1 cm
![coze](../obr/s/24.gif)
)
4) Co parmičky krásnoploutvé? nebudou se s červenoploutvákama mlátit úplně stejně?
Tímto prosím o vyjádření zdejších guru, kterým je určitě jasné, že si stejně udělám co chci