malyLibor napsal: Přesně jak ti psal amrtin. ... Takoví dravci to zas nejsou.
Teda pane kolego zjišťuji, že je potřeba si na vás začít dávat opravdu setsakra velký pozor...vy dokážete lidem lhát zcela bez uzardění...když někdo popře vaše tvrzení...Jestli chceš, aby se ti i množily, tak neonky nekupuj, budou lovit mladé krevetky ....rázem nastane během nějakých osmi hodin situace ....Takoví dravci to zas nejsou.
Nedávno jste psal, že se na tyto stránky chodíte bavit...já bych řekl, že spíš blbnout lidi, zaplevelovat je svými rádobyzkušenostmi...
Zabékáte cosi o snášenlivosti čichavců rodu Trichopodus, a přitom nemáte žádné srovnání, mimo dvou běžných druhů se u nás chovají další dva, a ty jsou povahově velmi mírné. Přesto váš přípodotek vypadal jak od znalce, a vy víte prdlajs...
PaDa sice měl dojem, že také podobně jako vy, rád píšu...to je pravda, živilo mne to dost dlouho...ale když nevím, tak se do debat nehrnu, a pokud jsem vychytán někým kdo ví více než já, nedám si ho do ignorace, (jednoho takového mám dokonce rád v přátelích, protože se jím rád nechávám zdarma obohacovat o informace), abych mohl být poprávu oceněn mínusovými palci, když plácám nesmysly...To vy ne...vychytal vás Venda, plesk, je ignorován...O sobě "skromně"
pomlčím...Fakt byste si měl nechat někým z vašich věrných členů fánsklubu přeložit můj příspěvek...Kdyby náhodou můj pohotový překladatel se chtěl uchopit tlumočení mého příspěvku, byl bych mu povděčen.
Já vím, že máme svobodu a demokracii a můžeme si říkat co chceme...
Možná byste to měl také zkusit v politice...tam byste se hodil, ti také dovedou tak zasvěceně plácat nesmysly, a vypadá to, že tomu jako teda také rozumí... Jestli tam už nejste můj milý malý Libore, což mne napadlo při té otáčce po osmi hodinách
Jak jsem psal nedám si toho pána do ignorace, i když mne vskutku irituje spousta jeho nesmyslů...