Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Ryby do akvária 251 - 500 l (velké akvárium)

 

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Výběr ryb / Hodí se tyto rybky k sobě? 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 15 Přejít na další stránku   1  
Ryby do akvária 251 - 500 l (velké akvárium)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.07.2015 13:26 Muž NHKG [3900] - HadohlavciRe: Lucianetta
Pokud jsou podmínkou rostliny, tak bych dal hodně Čichavců (šedé, perleťové a zelené) v kombinaci s mřenkami a sumíčky. Kdysi jsem tuto kombinaci měl ve 300 litrech. Pěkní jsou i gavůnci, ale nevím jakou chtějí vodu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.07.2015 13:15 Žena Lucianetta [43] – Ryby cca do 500 litrů
Zajímá mě, jaké ryby byste si dali do akvárka cca 500 litrů, kdybyste takové měli. Zvažuju, zda jít do většího, a nevím, co by se mi líbilo. Voda bude asi středně tvrdá až tvrdá ze studny, teplotu bych viděla ideálně okolo 24°C. Hrozně se mi líbí hejnové ryby, ale nevím, zda bych si dokázala vybrat. Neonky, parmičky mechové, nějaká větší živorodka by byl můj sen, ale už teď hádám, že to není dobrý nápad - aby parmičky živorodky neokusovaly. Terčovce, čichavce a asi ani skaláry nechci, stejně jako velké ryby dna (kvůli rostlinám).
Jaké ryby byste si pořídili vy, co je Váš sen? :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2015 15:42 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumciRe: baletka
baletka napsala: Moc děkuji za nabídku a ochotu, ale nedala bych do akva ryby "na zkoušku" bez karantény, nerada bych ohrozila ryby své ani Tvé. !
Když si předávají ryby 2 zkušení akvaristi, z bezproblémových akvárek, karanténa není nutná...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2015 23:38 Žena baletka [624] Re: NHKG
Jasně, já když jsem tady zadávala dotaz, ptala jsem se na ryby vhodné do mého akvária - tedy se vším, i s rostlinami ;-) Pravda, mám docela v plánu se postupně zbavit stonkovek a nahradit je cryptocorynami, které už mají docela slušné kořeny, ovšem nejsou vůbec rády, když se jim v nich někdo hrabe, třeba ryby :-) Echináče mám tak zakořeněné, že když jsem teď jeden tahala ven, musela jsem vynaložit hodně síly a vzalo to sebou pěkný kus substrátu kolem. Moc děkuji za nabídku a ochotu, ale nedala bych do akva ryby "na zkoušku" bez karantény, nerada bych ohrozila ryby své ani Tvé. Ale jak jsem psala, promyslím možnosti a případně se ozvu a domluvíme se na koupi. Díky!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2015 23:29 Muž Mislow [304] Re: NHKG
Jeje, vzduchovani, to mi jeste ted beha mraz po zadech, ja prisel o 13 tlamovcu, kdyz jsme se stehovali a ja cekal nez se zabehne nove akvarko a do stareho mista jsem jezdil jen jednou denne na kontrolu a nakrmit. Porucha el. a bylo to. Velke ryby, velka spotreba kysliku, kdyz nejsou rostlinky nebo je jich malo, tak pak vzduchovani nebo dobre udelany cereni ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2015 23:21 Muž NHKG [3900] - HadohlavciRe: baletka
V akvaristice bohužel není možné mít všechno, vždy je potřeba dělat ústupky. Pokud jsou rostliny priorita, tak je s Perleťovkami problém. Hlavně stonkovky co mají malé kořeny ti budou vyhrabávat. Rostliny trochu ožužlávají, ale nesežerou ti je. Frakce 4mm už bude asi za hranou.
Mám ale pro tebe návrh, pokud je moc chceš zkusit. Připrav jim to místo na krmení s menší frakcí a pučím ti klidně 2 dospělé kusy Perleťovky sp. Tapajos, které mám momentálně navíc. Uvidíš co budou dělat. Akorát nejsou moc zvyklé na rostliny, viz moje nádrž. Jsem z Ostravy, takže předání by nebyl problém. Jinak nejsou náročné. Potřebují vodu s nízkými nitráty a žerou normálně sušené krmivo. A pokud máš malé proudění vody, bude nutné na noc zapínat vzduchování. Už se mi pár Perleťovek udusilo, když jsem rozbil vnitřní filtr.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2015 23:01 Muž Mislow [304] Re: baletka
Ahoj, nekdy je potreba se rozhodnout, ono to jde i s hrabivcama a nicivyma rybama, ale dost se ti zuzi vyber rostlin a budes si trochu hrat na stavebni inzenyrku, jak to naraficit, aby to slapalo, ja uz se s tim potykam leta .... :-D Pokud jsou ale rostlinky priorita, tak bych se rybam, kde to nebezpeci hrozi radej vyhnul. Pokud mas odvahu zapomenout na spoustu druhu a smirit se s tim, ze ti zustanou na vyber jen ty odolne ci rychle rostouci, tak se do toho pust. Ale ono se i nicitele chovaji jinak v ruznych akvariich, kde to nekomu jde docela slusne a ryby to s likvidaci moc neprehaneji, jinde je to jak v hnedouhelnych dolech. :-) Ale konkretne s perletovkami zkusenost nemam. Mam jiny odborniky rostlinare. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2015 22:51 Žena baletka [624] Re: blegon
Mě ty perleťovky hrozně lákají. Ale ještě jsem neviděla tyto ryby v kombinaci s opravdu zarostlým akvárkem. Na rostlinách mi docela záleží ;-) Ale zvážím to rozhodně. Díky. Ještě bych se zeptala na dno - v akváriích s perleťovkami jsem viděla výhradně písek, píše se to i ve zdejším atlase. Já tam mám štěrk cca 1-4mm. Podle mě to není vhodné..?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.07.2015 21:54 Žena karmen1976 [362] - AmerikaRe: baletka
Pokud dáš skalary do akva, kde už neonky jsou , tak problem nevidim. Předpokladam, že budeš pořizovat malè skalary, takže máš na pár měsicu klid. To, jestli ti ,až dorostou, sem tam nějaka neonka nezmizi ke svačine zaručit nejde :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   08.07.2015 18:20 Muž blegon [152] - Jihoamerické cichlidy hlavně Perleťovky.
Geoši by po neonkách nešli určitě herosové,guianacary,mesonauty také ne.
Ještě jsem se s tím nesetkal,jen mi teda jednou nabrala perleťovka do tlamy pancéřníčka,ale to při přesívání dna,myslím že to úmyslně nebylo .
Já mám u páru g.megasema který má přes 20cm apistogrammy a v pohodě.
S těmi rostlinami by stačilo kolem kořenů dát nějaké kameny akva trochu protrhat aby bylo volnější dno a také by to fungovalo.
Je pravda že občas nějaká rostlina vyplave,ale není to nic strašného.
Guianacary si třeba jen vyhloubí jamku když se třou ale rozhodně nerozryjí celé akva.
Herosové občas okusují rostliny takže ty bych vyřadil.
No a mesonauty to jsou mírumilovná stvoření těch bych se nebál určitě.
Všechny tyto druhy chovám takže vím o čem mluvím X-).
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.07.2015 04:34 radim Re: NHKG
Perleťovky ve snaze najít žrádlo rozvrtaji kořeny rostlin... Zaskládání kořenů kameny moc nepomáhá. Např 7 cm altifrons byla jak vysavač na písek.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 22:42 Žena baletka [624] Re: dudak
Taky myslím, že dno je poměrně zaplněno ;-) Přesto myslím, že tam ještě jednu skupinu cichlidek dám - buďto nějakou harémovku - ap. Borelli, ap. Agassizi nebo prostě Ramirezky, které se mi osvědčily už v jiném akvárku. Takže z toho zase plynou ty skaláry... :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 22:18 Muž dudak [1885] Re: NHKG
tak větší cichlidy jsem vybíral proto, že to měla být náhrada za terče, respektive skaláry. A vzhledem k ostatnímu osazenstvu, které je kromě SAE z Ameriky. Zároveň na mě to akvárko působí jako rostlinné, tak jsem vynechal ryby co obracejí dno, třeba jako ta Guianacara. Navíc bych tyhle ryby nedával dohromady s cichlidkama, které taky obývají hlavně spodní část nádrže. A z toho mi vyšly kromě skalár jen Mesonauta, případně Heros které ovšem v dospělosti budou mít s neonkami asi problémy. Není kančík jako kančík. A na dno už bych také další ryby nedával, protože už takhle tam jsou pancéřníčci a otíci, cichlidky jsou taky u dna, je zbytečné to tam ještě zahušťovat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 21:47 Žena baletka [624] Re: dudak
Podle všeho, co jsem dosud četla a studovala, mně taky přijde, že perleťovka není do rostlinného akvária ideální. Na kombinaci perleťovka - neonka jsem zatím nenarazila. Skaláry mně přijdou taky asi nejvhodnější volba. Ale říkala jsem si, že třeba někdo přijde s něčím ještě zajímavějším ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   06.07.2015 21:46 Muž NHKG [3900] - HadohlavciRe: dudak
Proč nabízet samé větší cichlidy? Skaláry i Kančíci jsou větší nebezpečí pro neonky než Perleťovky. Jsou i jiné druhy co by šly doplnit a u kterých nehrozí žádné riziko. Třeba ty Diademy. Bez problémů by šli doplnit i dřevo nebo masožraví krunýřovci, ale dost se schovávají, a proto mi nepřijdou ideální.

Dále mě napadají tyto ryby, ale neměl jsem je:
Guianacara geayi
Hlavostojka tečkovaná
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 21:27 Muž dudak [1885] Re: baletka
no mě to pro perleťovky moc ideální nepřijde, ty neonky k nim nevím, ale ty kytky tam dlouho nevydrží. Podle mě skaláry nejlepší volba, akary hnědé by taky šly, dovedu si tam představit i nějaké Mesonauty, ale až by vyrostly, tak by šlo neonkám dost o život.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 21:25 Muž NHKG [3900] - HadohlavciRe: baletka
Perleťovky rodu Geophagus mírumilovné, maximálně se trochu pošťuchují mezi sebou. Ale neměl jsem dospělé Perleťovky s tak malými rybami, tak nemůžu potvrdit z vlastní zkušenosti, že nechají modré neonky na pokoji. Perleťovky rostou hodně pomalu (přes 2 roky do plné velikosti), tak kdyby náhodou byl problém, tak nejdřív za rok a budeš mít čas se zbavit jednoho druhu ryb.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 21:19 Žena baletka [624] Re: NHKG
Fakt jo?? Perleťovka je můj sen, ale vůbec mě nenapadlo, že by se sem mohla hodit... Malé neonky, v pohodě??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 21:12 Muž NHKG [3900] - HadohlavciRe: baletka
Myslíš tuto nádrž? rybicky.net/nadrze/16403 Kančíky nikaragujské určitě nebrat. Vůbec se nehodí do tvojí nádrže, při tření by nadělali velké škody.
Co takhle nějaké perleťovky, sice trochu bagrují, ale jinak jsou mírumilovné. Skaláry a neonky jsou risk, obzvláště u modrých neonek, které jsou docela malé.
Zajímavý je i Diadema (pancéřníček) dlouhovousý. Na rozdíl od většiny sumců pokud nejsou v akváriu agresivní ryby, tak se neschovává, ale aktivně plave po akváriu. U mě dokence místo aby šmejdili po dně, se naučili šmejdit u hladiny, protože jim došlo, že tam mají blíže ke žrádlu. smich
rybicky.net/atlasryb/perletovka_sp_tapajos
rybicky.net/atlasryb/dianema_dlouhovousa
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   06.07.2015 21:09 R Muž romant [27981] Re: baletka
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 21:07 Žena baletka [624] Re: baletka
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 21:07 Žena baletka [624] Re: radim
Aha, to mě napadlo, ale zatím jsem to nestudovala. OK, takže tím pádem nikaragujci padají, neonek se nechci vzdát.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 20:39 radim Re: baletka
zkus dát ten odkaz jinak...nefunguje ;-)
nikaragujci ti s těma neonkama zacvičí spíš než ty skaláry hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2015 20:35 Žena baletka [624]
Zdravím všechny, měl by někdo tip, jakými rybami bych mohla doplnit své 450l akvárko rybicky.net/admin.php… ? Původně jsem pořizovala nádrž pro terčovce, ale stále ještě se necítím dostatečně ostřílený akvarista, abych si mohla troufnout na tyto ryby, i když myšlenka na ně tam stále je. Nicméně v tuto chvíli, vzhledem k tomu, že už (snad) zvládám chov JA cichlidek, zvažuji hejno skalár amazonských nebo jeden pár cichlid nikaragujských. U druhých jmenovaných mám obavy o většinu rostlin, u skalár trochu ze soužití s neonkami modrými. Ale prý to fungovat může. Měl by někdo ještě nějaký, třeba úplně jiný tip, nápad, návrh...? Děkuji :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2015 18:15 Žena karmen1976 [362] - AmerikaRe: Fuchs
Amazonka a Skalary. ;-)
A jako doplněk hejna neonek pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2015 10:24 Žena JanaS [138] Re: JanaS
A co využít místní vyhledávací atlas...zadat tam parametry, které máš, nebo jsi schopen připravit a vyjet si seznam ryb, kterým budou vyhovovat...
Mně to minule hrozně pomohlo, když jsem hledala ryby, kterým nebudu muset topit...ono to vyhledá moc, moc ryb, které když nastuduješ detailně, určitě si vybereš a nemusíš jít do klasiky..
jinak mně osobně se strašně líbí jezerní afrika, ale měla jsem období, kdy se mi zdálo o terčích. Vlastně i o skalárách.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2015 10:11 Žena JanaS [138] Re: Fuchs
takže uvažuješ o terčovcích...i když afrika by pro tebe byla zřejmě jednodušší...těch šedesát je tedy výška? asi jo stydim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2015 09:46 Muž Fuchs [169] Re: JanaS
Prvně chci vybrat ryby a podle toho uspůsobit rostliny atd. Přemýšlel jsem o diskusích. Sice mam tvrdou vodu ale budu kupovat reverzní osmózu. Chci trochu něco naročnějšího. Pokusit s o biotop pak mam taky v merku skaláry. Chci něco majestatniho což terčovec je. Neboj také vim o jejich nachylnost na chemismus vody, nemoci čistotu mam hodně načteno vic bych ziskal zkušenostmi ted mam hodně nenáročné akva žije si vlastním zivotem a to je uz tak trochu nuda. Pravě proto pišu o radu nechám si poradit i jiné podle vás majestatní ryby. I malawi mě napadlo ale ryby krásné ale rostliny zadné je to takové hole
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2015 08:30 Žena JanaS [138] Re: Fuchs
jakou vodu máš k dispozici? vodovod, studna, tvrdost, kyselost, vstupní dusičnany? budeš mít na prvním místě ryby, rostliny, nebo budeš propojovat?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2015 08:27 Muž NHKG [3900] - HadohlavciRe: Fuchs
Prohlídni si místní nádrže a napiš co se ti líbí. Na takto obecně zadaný dotaz nejde odpovědět.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2015 08:24 Muž Fuchs [169]
Zdravím, budu zakládat akvárium 120x50x60 mohli by jste mi poradit či néjak směrovat na nějaké ryby podle nich se budu snažit i kytky atd. Děkuji

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.06.2015 10:01 lemura
Takže sem čerstvým majitelem 250 l akvária, samozřejmě je teprve týden napuštené, takže na ryby je ještě chvíli čas, ale už si to tak nějak dopředu představuji a rád bych znal váš názor. Takže by to bylo asi takhle:
2 x Akara hnědá
2 x Cichlida mnohotrnná
2 x Akarka zelená
12 x Tetra císařská
6 x Pancéřníček (ještě nemám vybraný konkrétní druh)
možná ještě 2 x Cichlidka kakadu.
Mimochodem neměl by někdo na prodej Cichlidy mnohotrnné? Nějak nejsou k sehnání, co jsem se tak zatím díval.
Děkuji za názory.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.03.2015 11:12 Žena Beastie [314]
Tak v ostatních nádržích žádná inspirace tedy, buď mají víc kytek než já, nebo mají neonky. Strašlivě nesnáším neonky, takže tudy vlak nepojede.
Přemýšlím nad Kardinálka čínská, Dánio leopardí (bez závojů) či Tetra červenoústá. Ani jedno není úplně vhodné do neosázené přesvícené nádrže takže budu ještě hodně konzultovat v ZOO bráník.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.03.2015 09:57 Žena Beastie [314]
Nahodim dotaz i sem. Ve sve 300litrove radoby Tanganice, jiz rok "cekam" az se leptosomam prestane darit natolik, ze odejdou samy. Nemam je komu darovat, nejsou to zdravi jedinci, 9ks je malo a nikdo je nechce.

Taky je ale nehodlam utratit. Zatim akvarku kraluji multici s poklidnym zivotem a prostorem az na hladinu.

Jenze i z fotek je patrne, ze akvarium je proste jaksi prazdne. Premyslim treba nad 20ti kousky nejakych tetricek, danii nebo pramicek, neco do max 5ti centimetru, mam rada male rybky, a nic extra rychle co by ohrozovalo obyvatele. Ph mam tak cca 7, rozhodne ho nedrzim na 8mi, jak bych na tanganiku mela. Multici jsou promijivi.

Cistim kazde dva tydny 40 % vody.
Co myslite? Soucasne osazenstvo je tedy 9 Cyprichromis Leptosoma, asi 30 nebo 40 Multifasciatu a 1 ancistrus, nejaka mensi varianta.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2015 15:34 Muž LiborSprysl [9015] Re: Tomiino
Není neběžné a většinou ani není neprůchodné....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2015 10:36 Muž Tomiino [43]
a co spolecne souziti skalara manacapuru a akara hneda?? diky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2015 08:28 R Muž romant [27981] Re: JanaS
Je to cichlida, co dodat. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.03.2015 08:26 Žena JanaS [138] Re: Tomiino
ano jasně
Co ti nesedlo na skalárách? Akara je míň drzá a víc plaší. Užila jsem si, než jsme se sehráli :-D Jakože pořizovala jsem je jako nenáročnou sázku na jistotu, ale kolikrát jsem se rosila. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2015 21:20 Muž Tomiino [43]
docela dobry typ :-) a mohl bych mit tyto rybky ve spol akva bud s tetrou cervenohlavou a nebo vlaknoploutvou???

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2015 16:54 Muž LiborSprysl [9015] Re: Tomiino
V českých chovech je na stovku druhů hezkých jihoamerických teter... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2015 16:46 Muž Tomiino [43] Re: LiborSprysl
dobry ...vyskrtavam :-) jiny nazor ? :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2015 16:42 Muž LiborSprysl [9015] Re: Tomiino
Africké kobyly ke křehkým tetrám? No to asi není vhodná volba...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2015 16:39 Muž Tomiino [43]
Ahoj lidicky ,tak doma resim zajimavou vec :-) mam v akva cervenohlave tetry a skalary.Manzelce se skalary prestaly libit ,teda nikdy se ji nelibily.Ma nekdo nejaky typ jake ryby se daji dat do meho akva??rozsirit tetry cervenohlave a muzu dat treba tetry kongo??cetl jsem ze nici rostliny,je to tak?nebo rada na nejake ryby ????diky :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2015 16:42 R Muž romant [27981] Re: Lucianetta
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.02.2015 08:04 Žena Lucianetta [43] – Výměna dominanty v akváriu
Dobré ránko, přemýšlím, že ze svého akvária rybicky.net/nadrze/19129 dám pryč pár skalárů, který je tam teď taková dominanta. Jen se nemůžu rozhodnout, kterou jinou rybu - samotného jedince, pár nebo menší skupinu bych pořídila místo nich. Terčovce nechci, měla jsem je a neuchvátili mě. Ráda bych nějakou větší výraznější rybku, která by se snesla s ostastními rybkami (neonky, torakáti). Co máte vy, jaký druh byste mi poradili? díky :-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.02.2015 09:18 R Muž romant [27981] Re: MatyCzechcz
Už teď je to přeplněný.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.02.2015 09:15 MatyCzechcz – Ancistrus
Dobrý den,chtěl bych se zeptat kolik můžu mít cca 10-15cm krunýřovců v 260l? díky ;-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.01.2015 12:39 R Muž romant [27981] Re: cezarmilan
55cm, je to klasickej Juweláckej set, tedy rozměr 121x55x41cm(dxvxh).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.01.2015 12:32 Muž cezarmilan [591] - RostlinyRe: Beilis
Koľko má to akvárium výšku?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.01.2015 16:31 Žena Beilis [34] - AsieRe: romant
To je fakt, zkusím si je objednat, pan majitel je velice ochotný, už dřív jsem se ho ptala na jedny vzácnější druhy pancéřníčků a říkal že by se pokusil je sehnat. Snad to vyjde,

tak pěkný novoroční den, až bude hotovo, přihodím fotky, díky za dobré tipy palec

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [15] ...... 39

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 43678x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11628-ryby-do-akvaria-251-500-l-velke-akvarium?od=701