Dělá se mi v nově založeném akváriu zhruba to, co je vidět na přiložených fotkách vpravo, kolem stonků. Je to nějaká řasa, nečistota, nebo co vlastně?
nevíte někdo co je tohle za řasu? Zbavit se jí nechci, spíš jen by mě zajímalo co to je. Původ mexiko, mírně tekoucí voda. Pracovní název zelená síťovaná punčocha, protože to tak vypadá.
Ahoj chci se optat, zda nevíte někdo co je to zač? Zatím je jen takhle malá a pouze na kmeni. Jak se ji zbavím? Vytrhnutí asi nebude stačit že?
Zdravím, dnes som spozoroval na rastline Hygrophila corymbosa 'Minima' takéto hnedé škvrny. Vie mi niekto poradiť, či je to nejaká riasa, alebo rastline niečo chýba? Obzeral som príznaky chýbajúcich živím, ale moc som nezmúdrel.
Nevite prosim nekdo jaka je tohle rasa a jak s ni bojovat? Nedari se mi to uz asi mesic rasu mechanicky odstranuji ale za dva dny je ve stejne mire zpatky a je to horsi a horsi,pridal jsem co2 a nadrz je dost osazena.
Myslím, že mám to samé, jen ty to máš v proudu a já ve stojaté vodě a relativně stínu.
Může to být rozsivka? 
Zdravím 
Tady je to furt ruducha ruducha jeleni paroh ruducha sinice ruducha rozsivka ruducha ruducha...
Ahoj všem, netušíte, co by to na fotce mohlo být za řasu? Je lepší ji zlikvidovat? A čím?Zpět na obsah sekce Řasy • Zobrazeno 122192x