Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
getadblock.com Na reklamy.
ale blokuje to všechny a třeba tady na ribyčkach z reklamy plynou nějaké kačky na provoz.
Jde to ale nastavit aby se to na určitych strankach neaktivovalo.
S tím obsahem vyhledavaní nic udělat nejde,
Já přijíždím na vltavskou..čas eště nevím.
Pojedem autem, tam se vejdeš
Sraz je na Holešovicích kolem 9.15, nebo tě můžu nabrat cestou.
Koláče nepeču
Já něco mít budu, ale bude tady chybět jakejsi chachar z ostrvskejma
Asi jo..nicméně je to nepříjemný jak se to furt vopakuje...jo a taky jak mi sám vyhledává články který musím vidět
mysliš ze ti to google už spočítal?
Nikdo nic nehledal...ženu mám mladou a já chci do hnoje..mám rád teplo. To se objevilo od dne kdy mi bylo 50
Jo a mám info že vlk nebude
a kdo doma hledal tema pohřeb? všimni si že kdykoliv něco konkretního hledaš na netu tak se ti pak mění reklama.
Je to zpětna reakce na vyhledavání.
-no jo ,vidíš
-Eliss se tímto omlouvám
,koláče peče Eillen
-
-jasně že se podělím
No a nebo tak
Holky pečou povinně všechny
A nepleteš si Eliss s Eillen? Jestli ty nemáš v těch holčinách tak trochu hokej
? Nebo jsou koláče povinný pro všechny jako vstupenka
? To mě tam asi teda nepustěj
Přemejšlel sem vo tom ale já budu tak narvanej..uvidíme. V kolik to plánujete?
Malé kryptošky využijem (okrem tých, čo mám), piskořky dvojnásob. Tie moje pravidelne vyhlasujú generálne stávky a odmietajú sa množiť. Poslal som ich za Máriou Antoinettou; keď už nemáte chleba, jedzte koláče.
Pokiaľ by ti ostal "řízek" super redky, či wallichii, potešil by ma. Ale nie sú kritické...
zvraceny.cz/… Tohle sem zkusil a výborný, když pískaj nohy..uniká mazivo z kloubů je akorát.
-nepřípalujou se ti koláče v troubě
A nedostaneš ani žížalu. Ani půl žížaly na vidličku
PaDa napsal: Koláče, pávčata, klobásy, žížaly...
To zas bude bohatě prostřený akvaristický stůl Oček stačí pár...prckovi z kroužku včera umřel táta, mladší jak já. Tak potřebuju důvod za ním zajít a za jeho mámou taky...no nebudem to rozebírat.
A zase sem zapoměl...jakýkoli zbytky anubiasu beru. A už naposled. Už to vypadá že je to skoro rovnoměrně připevněný a hezky se to rozrůstá.
Ale ty žížaly bych zkusil jen mě pobavila první informace...jen že mi vod narozenin furt chodí reklama na pojištění pohřbu
Tak žížaly nechceš tak pávčata ti přinesu.
Bucky se hodí vždycky
Pochybuju, že budou na stole dýl jak 5minut
Vašku, potěr oček můžu dovézt, ale nebude jich asi moc. Nějak vás s Milošem podělím
Aleši, mohla bych jednu stříbrnou? Nějakou malinkou? Dík
Jak jsem inzeroval, dorazim behem odpoledne. Pokud ma nekdo zajem, muzu donest bolbitis a nejake bucky, urcite pygmeu, silver powder a fino minosu, mozna mi padne do ruky i nejaka jina. A taky se mi nejak premnozuji piskorky ...
Václave, mám tu malej Zamioculcas, x let starou zakořeněnou Hoju a pět rostlinek citroníku, co mi vyrostly loni z pecek, nejsou v úplně dobré kondici, jsou v jednom květináči, ale třeba z toho něco bude. Tak jestli chceš, můžu je vzít.
Doufám že není pozdě, napadlo mě že je akorát období tak se ptám nezbylo vám něco po přesazování pokojovek? Nebo jen sadičky či řízky, zapojit omladinu do činnosti. já osobně sháním akorát tchýnin jazyk.
A taková drobnost která se vyskytla akutně..nemáte někdo pár kousků potěru? Očka mečovky, nic nobl. Děkuju .
Poznamenáno
Jeden Parviflorus bych vzal.
Václave Tak sem si zagůglil a vypadli na mě první dvě zajímavý věty
"Mohli bychom pochybovat, že na světě je mnoho tvorů, kteří hráli tak významnou roli v dějinách světa, jako tato skromná stvoření" - Charles Darwin o žížalách
(Darwin žížaly tak miloval, že se jako stařec tešil, až jim bude jeho tělo po pohřbu nabídnuto)
Ok zkusím..jinak máš vzkaz.
Ty nejsou na rybaření ale strkám k nim všechen rostlinný odpad z akvárií a sbírám tekuté hnojivo na zalévání květin na chodbě. Bude i substrát. Stačí na to dva kyblíky od malby. Můžu ti přinést násadu. Zkus si o tom něco vygooglit.
Když zbude kousek bych bral.
Nerybařím..Proč? Měl bych jim za ty kecy něco vyudit
Václave máš Kalifornské žížaly.
Éčka, stopy ořechů sojovej extrakt, strojně oddělený maso atd.
PaDa napsal: I chlupy a chrupavky search.seznam.cz/… a zbejvá už jen doufat že je vše správně seřízeno, úředník tomu rozumí, je neúplatnej a zpracování probíhá stejně jako celý rok jako když je přítomna hygiena. To je stejný jako věřit bance že to s tebou myslí dobře a jde jen a jen o tvoje prachy, ovšem nikde nevyčteš že hlavně jde o to udělat z nich jejich prachy na tvý riziko.
Mmm, labužník
I chlupy a chrupavky
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [19] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x