Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Jsem za to rád,i když jsem z Prahy (dlouho jsem nebyl-nemoc)ale toto si nenechám ujít.Jen přemýšlím kdy nejlépe dorazit.
Takže to sobota 9týho prosince jistí
nebo né?
Já ve čtvrtky právě nejezdím, protože i když to mám relativně kousek, tak mi to v týdnu večer moc nevychází.
Tohle setkání se uskuteční na popud Lenky a mě
Vy z okolí Prahy to máte kousek a můžete přiject ve čtvrtek. Ale mi, co jsme z daleka, jsme se jednou domluvili na sobotu a doufali jsme, že se potkáme. Posezení i debaty byly na úrovni
A to bylo poprvé!!!
Naši přátelé jsou odevšud
Tohle vlákno určitě snese i trochu toho škádlení
Jinak co vím tak před pražským setkáním někdy probíhalo "předsetkání" v Braníku, jdete tam někdo před Pintou taky?
Já si to myslela
Já to přivezu a uvidíš
Je tady i Microsorium (cca15-20cm list), nemám ho kam dát
A taky anubáček mrňavej
Jj, už si vzpomínám jak Lenka říkala, ze máš krypty velký jako echináče. Takový keř se mi tam nevejde, tak jen kdybys měl nějaký mládě
Mě i balanska roste úměrně velikosti aq, je akorát
Nevadí, třeba si jí vezme někdo jiný
Peťo, já to teď fakt nemám kam dát. Takže zatím musím nabídku odmítnout. Bohužel...
Balansajku ti přivezu, ale nebude to žádnej obr
Listy do 15ti cm, ale kořeny uvidíš sám
Ahoj Petane, Balansae bych rad zkusil, jestli zbyde
Dovezu asi nejaky Echinac, kosokvet a uvidim, co zrovna bude ... Mozna zase najdu nejakou Barclayu.
Lenko ahóój
můžu přivézt dvě
Chceš jí? Máš ji mít
Takové krásné rostliny bych brala všemi deseti. Až budu mít akva, tak se ti ozvu a snad budeš i v té době nějakou, kterou bys mi mohl věnovat
0 18.11.2017 10:16 Angus68 – Re: Eliss
Alí, ahój, to nebude jenom ocásek, ale rostlina se 30ti+ cm listy
Myslím, že je pěkná, ale tady ve 160ce je velká
V 600l ji musím trošku zredukovat.
Máš ji u mě
Rád ti ji dám.
Pokud zbyde, tak bych si jeden ocásek tonči vzala
0 18.11.2017 09:09 Angus68 – krypta
Lidičky, ahojte
nebude někdo z vás náhodou chtít přivézt Cryptocoryne tonkinensis a mladou balansae? Budu je vyndavat ze 160ky. Dejte vědět, abych to nevozil zbytečně
Těším se
Pokud by to šlo nejpozději do neděle 3., tak by to bylo ideální. V pondělí bych tam pak hned zavolala.
Nebudete mit nekdo navic nejakou rostlinku maleho vzrustu, kterou by jste mohli prinest? Objednal jsem si nejakou malou kryptosku, ale neco by se mi do nadrze jeste veslo
Beru to tak. Podívej se, kolik je kolem nás hnusáren, tak si člověk musí považovat všeho hezkého, co a kdo nás potká.
Pepan napsal: Každý fajn člověk je pro mě hvězda, protože mi projasňuje cestu životem. A proto si jich moc vážím.
No tak to joooo, to beru a dík, jestli mě tam taky počítáš
Každý fajn člověk je pro mě hvězda, protože mi projasňuje cestu životem. A proto si jich moc vážím.
Přece všechny fajn lidi, s kterými se tady potkávám.
Ošklivé ne. Já se mezi hvězdné obsazení nepočítám. Já jsem ráda, že jsem ten (s)prostý lid.
Pepan napsal: Koukám že dopoledne tam bude doslova hvězdné obsazení.
Z čeho tak soudíš
?? Považuješ snad někoho z nás za hvězdu??? To je novinka
Tak to snad abych radši dorazila až odpoledne, abych jim to nekazila...
Koukám že dopoledne tam bude doslova hvězdné obsazení.
Jj, já to plánuju taky na tu 11 a myslím, že Miloš taky tak nějak
Myslim, ze Petr by mohl o cestovani vlakem vypravet, pripade poradit a naplanovat cestu
DDD
Ja dorazim taky na 11. ale nezdrzim se tak dlouho, jako minule. Preci jen se mi pak pozde odpoledne domu nejelo tak dobre
Péťo, neboj, počítám s tím. Cestu už znám, tak to možná dáme i bez mapy
Lenko, nějak se domluvíme a půjdeme spolu. Co ty na to?
Ja tam možná budu mrznout už dřív. Záleží jak dojede vlak na Smíchovské nádraží a jak rychle to dojdu.
Lupeni dam do termosky, ja na kole skladnejsi
Máte pravdu dámy
Hele a to tam někteří fakt budou už od 11?
Kašli na předvánoční stres. V Pintě žádný nebude. Hezky si odpočineš a načerpáš sil na ten blázinec
petulinakk napsala: A bohužel v to datum už bude předvánoční šílenství v plným proudu, a cestování kamkoliv o ještě vtší nervy už teď...
Ale sraz bude před vánocemi jen jeden, zato adventních bláznivých víkendů ještě několik
drvi napsala:
Jeee, to by bylo super, kdybys dorazil , aspon bysme se na jaře nemuseli trmácet takovou dálku do Ostravy
Ona ta jejich burza za to fakt stojí
a zoo maj taky pěknou!
Jinak já bych ráda do Pinty dorazila, ale zatím to vypadá tak 50:50. A bohužel v to datum už bude předvánoční šílenství v plným proudu, a cestování kamkoliv o ještě vtší nervy už teď...
Už čera jsem si v krámě říkala, že škoda že se nedají nakoupit potraviny na dva měsíce dopředu, protože by mně pak odtedka až do Nového roku už v krámě nikdo nezahlídl...
bull napsal: Dorazim, opet na kole a s lupenim na zadech
Na lupení doporučuju termobox, aby ti cestou nenastydlo
Mě z Teplic do Ostravy taky né
nebudu moje je taky rozumna v ramci možností,
sice nejsme manžele ale kartu k memu učtu ma .a netuneluje ho
Budeš se divit, ale klidně bych to udělal. Manželka je hodně rozumná a nějaké pucování účtu u ní nehrozí. Loni jsme měli od zaměstnavatele klouzání ve Vysokém Mýtě, tak jsem ji vzal sebou, abych nejel sám. Já jsem se celý den klouzal na cvičišti, manželka se pocourala po Mýtě, zašla si na bazén, dala si masáž, odpoledne jsme se potkali a jeli jsme zpátky do Ostravy. A průvan ve šrajtofli nehrozil.
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... ...... [32] 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x