Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Bylo mi potěšením zúčastnit se opět fajn akce.dnes to kolem akvaristiky jen prolitlo, spíše to vypadalo na dožínky.a děkuji za kytky.nekdo něco zapomněl,tak to dostane zpátky.a zbytek poputuje dál v my distribuční síti!
Ano, dneska to sedlo a jak mám ráda spíš čistou whiskey, tak dnes mi zachutnalo. A jako dát si ještě sklenku nebo dvě, tak jsem si ten vlak do Plzně odřídila sama
Ještě jednu děkuji za pozvání.
To vůbec neřeš, ač to může znít genderově nevyváženě, je naším úkolem ženy rozmazlovat...a já to dělám rád
No dobře no, přiznávám se, že to dnes fakt chutnalo, ještě že jste musely domů, jinak by to dopadlo tak, že bych se na kolo už neodvážil...
Vše potvrzuji.
A Petře, příště je účet na mě...právě jsem se dozvěděla, kolik stál jeden ten panák
Ráda bych udělala úpravu tohoto sdělení.
Holky si šly pokrafat na bar ke sklence whiskey. Nejdříve dorazil lacewings, ale barman ho vyhnal. Pak se objevil invalida, ale opět byl vyhnán. Následně dorazil Mitroz, ale ten už se vyhnat nenechal a přidal se k rozjeté debatě. A protože viděl, že nám chutná, rozhodl se přidat i k pití lahodného moku. Následně objednal ještě dalšího panáka a kdybych nemusela jet domů, tak se bojím, že by se pilo i teď.
Takže my - myšleno já a Tamar - za nic nemůžeme. Tamara se dokonce snažila odmítnout sklenku. Nu - dvakrát byla neúspěšná. Potřetí už to vyšlo
Díky za poeticky strávené odpoledne
Ač pražák, potýkal jsem se na cestě tam s 1/2 maratonem a dostat se na správnou stranu řeky dalo práci a na cestě zpět jsem z kola na kulaťáku vytrousil špek od Invalidy...naštěstí jsem ho znovu našel, každopádně měli hosté v hospodě naproti o zábavu postaráno
Za to můžou holky co do mě na baru lily ty panáky
Mi tady zbyli od invalidy pro Václava,Padu a Rapa,tak se pak hlaste!a zase dealuju,baszorkanosh!
To voní až sem. Já si dám obyčejnou roštěnou
Mějte se tam, moc nepijte, znáte se. Potom netrefíte třeba domů
Že zdravím všechny přítomné
Tak pozdravuj 1/2marathonce...
0 06.04.2019 10:18 RAP
Kafe piju. Lahvinky mám. Draky mám. Ještě ty Bucky vylovit.
... Jo a tu trnovku.
Těším se na Vás.
Májo, tvůj muž je narozený ve stejný den jako můj nejstarší syn.
Že přeji vše nej. Já jsem oslavu naplánovala na neděli.
Tak a já valím, jen hodím cestovní lahváče do zavazadel a mažu. V 10,49 bych měl na Vltavský Bubnech..vlak. Kdo by se chtěl dřít a pomoct mi s taškama může. Spojení přes Jardu má číslo. Já v debilu net nemám. Howgh
Von by se nepo... vem ho sebou
Za chvíli jedu, jestli někdo budete mít možnost vemte nějaký sáčky, papírový utěrky případně chleba
Nestíhám.
Nevadí tak bude pidižvíků vosum .. furt lepší než když to táhli ve dvou..nebyli lidi jinak jabko se dává se slovama
vem si sněhurko jablíčko vůbec není votrávený jukni jak je nádherně modrý.
Anďaska napsala: Že bych se přidala do sestavy? Ale co pak budu, když trpaslíků už je plný počet jen počkej zajíci,až tě chytnu na hruškách...
tučnáka si mužeš adoptovat v zoo.
No mně je to samozřejmě jasný, ale zneužít se to musí!
kdyz clovek píše z mobilu a nevšimne si slovniku, tak to rado perličkuje, děti moje, ale to už asi sami dávno víte.a když ne,tak jste se to přávě dozvěděli, heč!ste zas o něco chytřejší...
Jestli už se pěstuje microsoftko, tak určitě bude i linuxátko. To musím mít! Malého zasazeného tučňáka
Jarda by měl napsat Gatesovi, třeba mu dá nějakej recept na takovou raritku
A jak se pěstuje takový malý Microsoft...?
Jo, a kdyby se našlo pár malych Microsoftem,taky to potěší.vymenim za trávu klidně!
Jednou ti zaspivam do ouška a už se z toho snu nevzbudis!
0 05.04.2019 15:31 Anďaska –
Re: RAP Teda Jardo, my tě pasovali na lakotnou a zlou královnu a ty ještě dýluješ trávu a zpíváš.
Mám tady trošku přerostlou blyxu,kdyby byl zájem.uvitam nenáročné pidi kytky staurogyne, tripartita atd.
Invalida dostane tymián v krabici,snad si vezme tašku na to a bude babka kořenářka!Eillen dostane cibulky a bude cibularka.
A já budu happy mezi dobrou partou! Jak zpívá Samson...partu cvoků, co mají duši mokrou,osud jednou do cesty mi dal!
Dietl romantiku netočil...
Koukám, že Sněhurka nemá slov
0 05.04.2019 13:57 Anďaska –
Re: RAP To bude romantika
No a je tu nová verze známé pohádky, bez tresných činů.
0 05.04.2019 13:48 Anďaska –
Re: RAP To by šlo, protože já Sněhurce jablko rozhodně podávat nechci
A kdyby byl Jarda lakotnej, tak z toho vyvázne bez újmy i Sněhurka, protože nedostane nic
Z hlavních postav zbývá zlá královna. Tu by ale mohl dělat Jarda, když je podle Venci lakotnej a na tebe zbyde jeho Šmudla.
Lakota ne,spíš se bojí, že netrefí dom, pač to má nejdál.
Malinkej stodvacetikilovej trpajzlíček
Všim sis že Jarda začíná bejt lakota sama?
Žádná slovenská házená se nebude konati,bo jde o setkání lidí postižených stejným syndromem v kultivovaným podniku a kdo se ozere netrefí domů!howgh
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x