Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Ježíšmarjá, to už je zase nějaká objížďka přes moře ? Copak je zase rozkopané ?
Tak holky mě vezmou s sebou, tak já půjdu moc rád
Jasny Tamarko Mlsouna muzeme vzit s sebou. Aspon nebudu tak vykulena jen ja
Tak z Pinty autopilot funguje
...do Pinty jsem to ještě nezkoušela. A jestli Mlsoun netrefí sám a je ochotnej vyrazit brzy jako já, vezmeme ho s Andy pod křídlo...třeba je taky ééé nePražák (jako já)
Coze? To bylo jako na me jo? Nahodou, na Vaclavak trefim sama
. Ale do ty zapadly Pinty je doprovod potreba
3x "nevím" do Pinty, hurá
No, aby pak trefili
A to ještě Tamarka musí myslím cestou vyzvednout nějakou... ééé... nePražačku...
Uvidíme
Třeba si jich po cestě dají víc a bude sranda
Tak když se dva stydlíni z pětky dají cestou dohromady, tak by mohli dorazit...
Honzo, tak úplně nejblíž to nemáš, ale tahle akce se zas tak hned opakovat nebude...a, že budeš ve velmi příjemné společnosti, ti můžeme slíbit všichni.
(kdyžtak pošli itinerář...my ti to zredukujem)
... tak já jsem taky stydlivá holka a do hospody sama dojít zvládnu...a zvládla jsem to i ve třiceti
to dáš
Jendo, myslím, že už nic jinýho ten den nestihneš, tak to klidně zruš. Nehoň se, nejsi na útěku
V neděli je taky den
se stydim, sám, kdybych šel, a to je mi třicet
Klobásou všichni si zapíšou do dennicku!
A ja se bala, ze tam budu sama
Uz ted me tesi Honzí
.
Já vlastně taky
Jar-oslaw napsal: Já dycky, hlavně když spím,to ani jíst nechci! akorát nevím,jestli to bylo tím,že byl nad vzduchovanim,tak na něm nic nechtělo držet! To bude rukama
Ja jdu taky poprve
Sousede, takže v sobotu?
Nováčci se nasrazech nežerou, ani nemusej nosit pivo
Takže klidně přijď i bez (ú)plat(ku)... Cestou od tramvaje si můžeš u Vietnamce dát jedno dvě na kuráž
Klidně přijď, ale nezapomeň se přihlásit. Jen kvůli rezervaci, aby se věděl přibližný počet. Ale stejně nás bude asi o něco víc
napadlo mě jestli bych tam udal 6x Platu Korálovou. Je to mesic starý potěr. To jediné by mi pomohlo překonat můj stud a na akci přijít. Jsem totiž na fóru nováčkem
Myslím, že zkusím přihnojit.
A ten druhý článek číst radši ani nebudu. Protože už si připadám jak hypochondr - "todle mám, todle taky"
Tak zkus něco změnit. Ubrat světlo nebo přihnojit. Ještě můžeš špekulovat nad každou jednou řasou, kterou máš viz
rybicky.net/clanky/625-
Děkuji za čtení na dobrou noc. Na první pohled je u mě problém B... Si tedy myslím. Ale co já vím, že?
Péťo, cca dva týdny to tak je. A pokud se mám zbavit rostlin s řasou, tak mi tam zůstane jen ten písek
Jo a janík... Nejhorší na tom je, že já do toho fakt nehrabu! a stejně se to tento...
Ještě nemáš zač
To me taky
Peto, uz ted jsem Ti vdecna a dekuji
Když ono u každýho funguje něco jinýho. Ale pořád platí výměny a zařasený listy (neřku-li rostliny) vyndat, ošmikat a rovnováhu v AQ
Kdy si čistila molitan ve filtru?
To víš, že ti něco přivezu
Andy,
mně přebývá maximálně řasa na kytkách. Ale ráda se jí zbavím
0 19.11.2018 17:53 Andaska Milí akvaristé cokoli Vám prebyva a uz to neupotrebite treba dekorace, rostlinky. Vseho se rada ujmu. Aspon bych to nove akvarko jakoby zakladala primo s Vami
Dekuji
Zdravi Vas vsechny Andy
Péťo, presne takhle jsem to chtela napsat taky, ale to bych pak utrela
Tak si to Jardo špatně přidělal
Jo, to jsem taky zlatá
. Hlavne, aby drzel na dne. Mozna je moc hladouckej
Já dycky, hlavně když spím,to ani jíst nechci! akorát nevím,jestli to bylo tím,že byl nad vzduchovanim,tak na něm nic nechtělo držet!
Jeeee, fakt jo. Tak to jsi zlaticko
.
Mám vás všechny ráda. Ale tak moc ne...
Tuhle větu si taky nacvičím
Hlavně dej včas (tedy nejpozději v pátek tak do dvanácti) vědět, jestli přijedeš. Abych ti pak skočila k tomu Antonínovi.
Dobrá tedy
vždyť to má čas a víš, že je máš u mě
Třeba to vyjde na jaře
Dajány mi zatím schovej...nemám nic zaběhanýho. Jestli to vyjde stopro zatím netuším.
Ahoj Vendo
když se mi podaří odchytit nějakou tu dajánu pro tebe, měl bys to kam dát, než pojedeš domů z toho lázěňskýho pobytu?
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [12] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x