Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Sice jsme nepokecali, ale rád jsem vás alespoň viděl...
Abyste se dočkali. Někde za Cerhovicemi jsme zastavili a už 5 minut se nic neděje...
Leni, my na tebe počkáme.
Tobe taky
Tak už se mi tu startuje vůz
Ja uz jsem ve vlaku
Mají tu stánek, kde čerstvě melou. Kdykoliv jedu vlakem, musím si ji tu dát. To už je tradice...
Kávu si máš dát doma a nepít tu sr...ku od nádraží
Vyjíždím v 9.10
Naviděnou
Echináčky beru, ostatní přenechám komu se budou hodit
Ahoj, moc mi to neroste, ale mohl bych privezt par stonkovek. Ma to vubec cenu vozit? 2 druhy Egerie, Ludwigia, kousek Bacopy.
Tak jestli to chceš je to tvoje.
Když mi to necháš a nestačíš to rozdat....
zítra
Andrejko, jeden echináček pro tebe mám + nějaký kryptošky
Ale teď se mi to nechce vypisovat.
Paráda
vyměním stonkovky za kytičky, který rybičky slušně obeplujou
Děkuju Vendo
Nějak není z diskuse jasný, jestli vůbec dorazíš, případně jestli budeš mít kapacitu na převoz další keramiky
On ten ten tymián snad do jara vydrží, tak zatím u Jardy nic nechávat nebudu a máš to u mne na příště
Ahoj, kdyby mel nekdo navic javsky mech nebo i jiny, tak bych se ho rada ujala. Ten muj odesel a krevetky se ted nemaji kam schovat.
Ujala bych se i par rostlinek do popredi, mam to tam ted uplne hole. Dekujiiii
Tesim se na vas! Tak zitra
Ja bych take moc poprosila o 1 echinodorus a klidne i hygrophilu
Tak jsem vytrhl.2 x Echinodorus 'Mercedes',1 x Echinodorus 'Green Hybrid', a zřejmě 2 x Echinodorus ´Regine Hildebrandt´, Microsorum pteropus 'Trident', Hydrocotyle tripartita, a asi Hygrophila 'Nervata'
Tak já se hlásím Vendo
Pokud máš nějaký mladý echináček, rád se ho ujmu. Mám ve velkým jen uruguayce a 3x opacus. tak by se mi nějaký jiný hodil
Péťo, právě ty chceme! Jsou ideální i výškově. Ten od tebe, co tu máme, je max do dvou třetin - takže by nad ním dobře proudila voda...
Echináče dovezu, ale samý Janíky
Neboj. Toho mám doma... Tak přidám pár dalších kousků...
Nikdo se nehlásí, tak já zkusím vypreparovat zbytky z jednoho akvária. Je tam prorostlý tím nepravým jávákem, tak neručím za homogennost. A navíc avízuju, že veškeré rostlinstvo ode mě je infikováno okřehkem.
Díky moc. Mám obavu, že ho zahubím, mechy mi u Fousků vůbec nejdou, tak stačí fakt pár větviček, byla by ho škoda.
Jestli budu moct přijít, tak ti kousek donesu
Já mám, něco přivezu.
Nedaroval by mi někdo tři větvičky Fissidens fontanus? Nemá smysl víc,jen si potřebuji vyzkoušet, jestli se u mě udrží.
Děkuji, stačí mi opravdu jen kousek
Alí, přivezu ti ho, neboj
Nějak to ostříhám
Mám trochu malýho Pupečníku od Belly, nepodařilo se mi ho už nikam vecpat, ale není ho moc. Vezmu to.
Leničko, já se hlásím, že si tě na tom nádraží najdu
Co to zase potáhneš Vendo?
Pívo prodávají i ve skle
Z lázní tři výluky a to vezu mraky keramiky...takže to možná nestihnu
Žádná objížďka
To já jen tak vtipkuji... Spíš jsem tím myslela, že to je pravidlený příjezd a bývá pravidlem, že v tu dobu vlak nikdy nedojede...
Takže pro jistotu upravuji hlášení do normálního stylu.
Kolem 10:31 dorazí vlak od Plzně. Z něj vystoupí Eillen a na případné zájemce o dovedení do Pinty počká do 10:45 (místo upřesní nejpozději v pátek večer), načež nastoupí do metra a pojede...
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [11] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x