Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Paráda Pepane
Máš u mě malý bezvýznamný plus do knihy prádla
Tak to já Pepane s radostí vydržím a počkám do jara
Viď, že mi to přivezeš i s blasskou
Tak to jó
A ty přijdeš taky? Koukal sem na přihlášené blázny do akvaristiky a ty nikde
Přijď, rádi tě uvidíme
U mě zase tak rychle neroste a píšu, že můžu vzít i menší, ať si Simča vybere, co ji bude pasovat.
Až vyroste, tak ho zase vymění
Angus68 napsal: Vidíš? A narow by se mi zrovna hodilo
Kdybys vydržel do jara, mám ho.
Vidíš? A narow by se mi zrovna hodilo
Niečo podobného by som mohol doniesť vo variante Narrow. Ale i tá vyrastie do 20cm...
Edit. Alebo teda niekde ešte som tam videl plávať oddelený asi 2-3cm výrastok.
0 08.12.2017 10:06 Angus68 – echináč
Ještě jedno pozeptání
Byl by zájem o dva zatím malé Echinodorus uruguayensis"Janii"? Jsou na ustřihnutém šlahounu
Tohle je sice menší, ale stejně dost vyroste
A ještě se zkusím jednou zeptat...neměl by někdo fissidens fontanus? Bohatě by stačil 1cm2, jen na zkoušku, jestli u mě poroste...
Ahoj, mám tu jedno malé nebo můžu z fousků vyndat ještě trochu menší, kdyby tohle bylo příliš
Dobrá Magic, beru sebou
Áno, prosím, veľké by sa mi hodilo do kúta.
A které? Nějaké malinké by se mi na skály Vodopádu vešlo
0 08.12.2017 09:15 Angus68 – kapradí :-)
Měl by zítra někdo zájem o microsorko?
Keď som včera tak pozeral do tej sklenenej škatule
, budem mať zajtra nejakú burinu navyše. Určite jeden echináč Osiris, asi 20cm, nemám naň miesto a v tom kúte, kde je, sa mu očividne nepáči. (A mne sa zas viac páči Bleheráč.)
Okrem toho bude určite hrsť lomariopsis, teda ak sa mi podarí odtiaľ vyhnať krevetky.
Možno by sa našlo ešte i pár kúskov kosokvetu, ak sa niekto ešte hlási.
Jj, pěkná skleněná škatulka na šnečky
Ty máš vlastně tu svojí odchovničku.
Tak alespoň že mám důvod se dnes dokopat k výměně vody v betárku. Stejně už musím vyčistit i skla. I proto se tomu vyhýbám jak čert kříži.
To nevadí, oni dorostou
Můžu poprosit o to Monte Carlo?
Jak s radostí říká můj bratr: A na to se napijem.
Jo a možná pro tebe budu mít pár šneků. Něco málo zůstalo v kýblu po poslední výměně vody, tak jsem jim dolila čistou vodu. A pokud se mi dnes zadaří, tak vyberu ještě malé z betarka, kde se zase nějak rozmnožili. Ale to jsou fakt pidi...
Jim tam padá všechno, tunely, lávky.. ještě že ty hospody mají pevný základ..
No ze Smíchova se jde k Pintě po lávce. Tak abych pak na posezení místo příchodu nedoplavala
Co je přiblblá spadlá lávka proti touze akvaristů družit se?
No a když k tomu přidám ty padající lávky, které je tam teď trápí. To město bude za chvíli v totálním rozkladu!
Eillen napsala: Já sice jedu přes Smíchov, ale přijedu až na půl jedenáctou. Možná o hodinu dřív, podle toho jaké budou hlásit počasí. Při dnešním telefonátu mi mamka vyhrožovala, že prý má sněžit, tak aby vlak vůbec dojel.
Aby to nebylo jako v té Nohavicově písničce:
.......V Praze je kalamita, tři centimetry sněhu. A u muzea čtyři......
Já sice jedu přes Smíchov, ale přijedu až na půl jedenáctou. Možná o hodinu dřív, podle toho jaké budou hlásit počasí. Při dnešním telefonátu mi mamka vyhrožovala, že prý má sněžit, tak aby vlak vůbec dojel.
Původně jsem chtěl ject přes Smíchov, ale lepší spojení mám přes Holešovice
Uvidíme se tam
Tak prozatímní rekapitulace..fakt nevezu nic, budu po 16tý noční v kuse, pak mám den volna a zase jedu turch do 7mýho krom 24 a 31. Ale napadlo mě něco jinýho..někdo tu psal že přijede na smíchovský nádraží. Tam sem minule čekal na Jardu v hospodě která nevím jak se jmenuje ale myslím že růžek nebo tak něco. tam by se mohla sejít ranní klientela a dal by se udělat i vejlet do bráníka.. Co vy na to? Teď táhnu opět v hák
V tomto rozmezí tam také dorazím.
Hned od jedenácti a tak do čtyř maximálně.
Jj, Otesánky, tři
Já se nakonec vykašlu na to, aby ladili a ten mix Bch si vzala. Ale maximálně do deseti. Mám to opravdu malé.
Předem dík a máš u mě pivo.
ja je na zkrmení nechci pujdou makat na řasach.pokud máš něco navíc tak budu rád.nějakym pivkem to srovnáme? ten mech ti beru jo?
To skoro vypada, ze chovas pirane, nebo Otesanka
Nechci se jich zbavit- jen jsem chtěl pomoci
Raci krevety žerou,ale nedoporučuje se krmit korýše korýšem- přenos nemocích.
Koukám že už máš dost zájemců
Pokud by ses jich chtěl zbavit, beru na zkrmení..
raci krevetky nežerou? ja si ten mix vezmu jestli bude volny.
Právě různé barvy -zkrátka mix.
Tak pokud by byli červené a zůstali by takové, tak by mi to nevadilo.
Kdyby to nemusely být cherry, mám mix.Nějaké bych mohl vzít .
To je nás víc
už nutně potřebuji vyresetovat mozek a taky jednou si povídat čemkoliv jiném, než je práce.
Už se těším...
Alí, v pohodě. Buď budou nebo ne. Svět se nezboří.
Ale říkala jsem si, že za zkoušku nic nedám
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [27] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27094x