Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Tak holt si vypiju pivo sám doma. Ale asi budu muset udělat novou várku...je jich tu asi 110 posledních.
![hmm](../obr/s/20.gif)
invalida napsal: No myslím že bych tam byl sám...asi by fakt bylo lepší to odložit
Byl bys tam sám, před hospodou, páč hospody už zavřeli úplně
![:-D](../obr/s/06.gif)
No myslím že bych tam byl sám...asi by fakt bylo lepší to odložit
![stydim](../obr/s/33.gif)
Tak nám zavřeli hospody a tím pádem zrušili akci.muzem vymyslet nový termín až se vše uklidní.
- dozvíš se v pondělí, jak už jsem psal, zatím ti musí stačit, že tady v Podolí
![;-)](../obr/s/03.gif)
To né, on nebydlí na samotě.
Takže k invalidovi...?
![smich](../obr/s/12.gif)
Se vám nedivím. Kdybych mohl, tak odsud uteču na samotu u lesa s pořádným sklepem.
![pivo](../obr/s/36.gif)
Držím
![palec](../obr/s/18.gif)
ať to klapne.
Starší reakce
Vše nejlepší nejhezčím ženským přeju!
Dnes jsem šel kolem u horu,o víkendu zavřeno.takze zbyvaj 3 trojky,nebo U Holanu.anebo nás bude 20 minimálně?
Chudák Miloš,už ho vidím,jak tahá televizi ke 3 trojkám.
Spíš hoďku před akcí nás stopku,že mají lepší!
AlQuds napsal: pravdepodobne nebyli = nevyhodili
Rozumim tomu dobře že se nesešel počet tak vás vyhodil z hospody?
To bylo jednou, že nám rezervačku zrušil pár hodin před srazem
To právě ne, a znáš to, jak se říká 3x a dost
Jinak šéf mi pak říkal, že když se dohodnem 3 dny předem, tak to určitě platí... No to opravdu nejdou plánovat srazy třeba dvaceti lidí takhle. Takže jejich volba a naše taky
![ano](../obr/s/05.gif)
Tak televize tam není.
![:-)](../obr/s/02.gif)
O té jsem psal, jen jsem si nemohl vzpomenout na název Pohádka. A když měli zavřeno, zakotvili jsme U tří trojek.
Jinak já sraz asi nestíhám, tak už do toho nekecám.
![pivo](../obr/s/36.gif)
Termín platí určitě.otazkou je televize na promítání.takze zeptej se prosím a pak se uvidí dle přihlášení.dekujeme!
A co Pohádka, pamatuješ? Poprvé to bylo veliké, podruhé už zavřeno.nemyslim,že trojky padli jen jednou.
To bylo jednou, že nám rezervačku zrušil pár hodin před srazem a pak se většina rozhodla, že se bude chodit jinam. To pak dopadlo ještě hůř.
Jinak šéf si některé pamatuje a Václav tam občas zajde(ikdyž to má daleko asi jako Jarda s Milošem do Pinty
)
On by mi ho ... stejně snědl!
![:-|](../obr/s/27.gif)
pravdepodobne nebyli = nevyhodili
Jar-oslaw napsal: Václav by se mohl zeptat,ale aby nás pak nebyli,jak se to stávalo ke konci a pak hledat hospodu?
Překlad do češtiny bych uvítal.
Václav by se mohl zeptat,ale aby nás pak nebyli,jak se to stávalo ke konci a pak hledat hospodu?
Takova kacirska myslenka, coz takhle udelat republikovy sraz u Tri trojek? Prespolni by to meli blize na Florenc ci Hlavni nadrazi a treba si tam z obsluhy/provozovatelu akvaristicke dychanky jeste nekdo pamatuje.
![;-)](../obr/s/03.gif)
Zatím je nas 8, chybí ještě minimálně 12,tak se hlaste!
RAP napsal: Když k tomu přidáš invalidu, tak spolu udělají 10.
Takže chybí jen 4.
To teda mám kámoše
![rozzureny](../obr/s/07.gif)
A to sem mu chtěl dovýzt špek..nic nebude akorát mu s ním máznu koleje. Víte někdo kterou linku jezdí?
Když k tomu přidáš invalidu, tak spolu udělají 10.
Takže chybí jen 4.
Já se kludně přihlásim, ale nevim, jestli přijdu...
Každopádně půlpyho žízeň počítej za pět...
![:)](../obr/s/16.gif)
Tak tahovejch tahounů už v týhle partě moc (nikdo) není...
Na nepřihlášený kouzelniky dlabem
Třeba přijde k.....(kouzelník).
Tak jsem se přihlásil.ale to jsme pořád jenom 4,to z nás 20 nedělá,tak se hlaste!
koukal jsem na netu,
U Horů - vyhovuje pivní lístek, ale v galerii jsem nenašel na fotkách televizi a sedí se na lavicích)menší mobilita
U Holanů - NEVYHOVUJE pivní lístek (přizpůsobím se), v galerii jsem našel televizi, přišlo mi i vzhledově lepší, je to trochu jinde u metra I.P.Pavlova
určitě se najdou i další restaurace, jen jsem rozebral co navrhl Jar-oslaw
- Pinta soboty má zavřeno, otevře pokud se nás sejde více, 10 je málo, 20 akorát,
- jde o to, ze hospod je hodně, ale to co si můžeme dovolit v Pinte tak jinde projít nemusí, kytky na stole, voda, domácí pochutiny, atd.
- hygiena je v hospodě výborná, pokud by někdo měl pochybnosti
- setkání v bytě je nesmysl, stejně z nás má většinou králikárnu
- hlaste se, podle počtu to vyřešíme, každopádně 21.3. setkání bude, pokud vím a mám zprávy ze SZ je vás už víc co dojedou, já už mám v Pintě invertárni číslo
![;-)](../obr/s/03.gif)
Ano,je mi to jasný! bohužel hosposky řekl 20 minimálně a přes to nejede vlak!
Zeptej se Miloše,co ti na to řekne?
ale 21.3. není zima, to je regulérní kalendářní jaro
![ano](../obr/s/05.gif)
A nebydlí někdo poblíž Pinty...? Že by to bylo u něj doma... Jestli mi jako s Milošem rozumíte...
![:)](../obr/s/16.gif)
Restaurace u Holanu, otázkou je televize.a restaurace u horu,to by bylo blíž, televizi musím zjistit.nezebychom koukali na program,ale přednáška!
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27094x