Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Děkuji za kytky,pokec,fotky.par jsem dal přímo k akci.a příště slibuju pro zájemce exkurzi u mě!
Konec března nebo začátek dubna. Nic přesnějšího
Neboj, další bude na jaře
drvi napsala: Škoda, ze jsem musela odejít - koukám, ze závěr byl velkej (soudím podle fotky Pády s holkama)
Někde už jsou fotky? KDE?
A do koho?
Jaký si měl kryptošky? Že si se nezmínil.
Né, že mi vezmeš Alici
To je moje tajný zlatíčko, jo a Simča taky, a Lenka a všechny!!! Já je mám tak rád
No tak já tam čekal poctivě ještě jedno pivo po Jardovi, ale nikdo už nepřišel. Tak jsem se přesunul k sobě do hospody a zbavil se části toho kopru.
. Navíc si kámoš vezme deset Plat a nějaký kryptošky... Jedinou skvrnou dnešního večera tedy zůstává fakt, že jsem se fakt beznadějně zamiloval...
l
Tak plovoučky jsem zasadil na hladinu... :P Kopr nemam kam dát... :P Zůstává v pytkiku, stop...
A já tebe
Škoda, že tak krátce
Blanko, dopadlo to dobře a já ti moc děkuju za tu lagenu
uvidíme, jak se jí bude dařit.
Zajímalo by mě, kde je zbytek fotek. Děvčata, byly jste kouzelný. Děkuju vám moc
No, na chlapy budou taky pěkný vzpomínky. Ahóój klucííí
Omluvenka platí pouze pokud je písemná a podepsána oběma rodiči, nebo dětmi, případně aspoň dvěma milenci nebo taknějak. Uznávám že je to náročný a třeba já bych tu třetí variantu prostě nedal do kupy,
to jako važně jen 3? 1 by nestačil?
1 09.12.2017 23:30 Angus68 – cesta domů
Tak jen tak pro zajímavost, Martin šel se mnou až na Wilsoňák a koukám- vlak Ústí???? Sednu do něj, a hle Děčín
Takže opět cesta zpět, ale dneska už to vyšlo
No, co vám budu povídat, vstupní čas do dveří 22.50
Jsem rád, že sem vás opět viděl. I poznal nové tváře. Nebylo tam zle, né?
Jo vlastně už sem asi půlhoďku doma. Zpoždění atd
i, nemusim to dělat přes HTML, img src, atd., že ne... Teď nám nadáváš nebo o čem mluvíš?
Tak Ti to podepíšou rybičky. Umáčený podpis taky podpis.
Děti nemám, rodiče by mi oznámili, že už mám konečně dospět a milenci? Kdo na to má mít čas? Veškerý volný se přeci věnuje akvárkům.
Pepan napsal: Jo a doufám, že všichni, kteří byli dneska na pokec v Praze, dojedou zítra na největší akvaristickou burzu do Ostravy.
Já se teda omlouvám, že výjimečně nedojedu
Pepan napsal: kleopatracz napsala: Prosím si omluvenku, já se jedu zítra koupat
Já nemusím nikam jezdit. My máme doma vanu.
kleopatracz napsala: Prosím si omluvenku, já se jedu zítra koupat
Já nemusím nikam jezdit. My máme doma vanu.
Prosím si omluvenku, já se jedu zítra koupat
Kočičák napsal: Ty rajskou, já kuchařku
Já myslel hudbu, jak to bylo v Takové normální rodince.
Jo a doufám, že všichni, kteří byli dneska na pokec v Praze, dojedou zítra na největší akvaristickou burzu do Ostravy.
Něco červeného tam bylo taky
Ty rajskou, já kuchařku
kleopatracz napsala: Ahoj všichni, už jsme také doma, děkuji za kytičky, šnečky a super posezení.
PS: zas tak moc kytiček to nebylo, jen jeden malý kastrolek
Já bych si dal radši rajskou.
jinak teda, vypadalo to, že už nikdo nepřijde, tak jsem už šel domu
No jo, jste mně odhalili
kleopatracz napsala:
A je jasný, co bude zítra k obědu
Tady je ten kopr, už jsem si všim toho obrovskýho nápisu "přidat fotky"
Jaaaj to si mala na polievku!
Ahoj všichni, už jsme také doma, děkuji za kytičky, šnečky a super posezení.
Eillen napsala: Jo a ten film o kterém dnes byla řeč je tento: www.csfd.cz/…
díky, koukám, že má ten film vysoké hodnocení, tak si to stáhnu a příležitostně na něj mrknu
Jinak fotek pár mám, pošlu ti je.
Pokiaľ je to to ceratophyllum, poznám pár nenažraných karasov, čo to skosia v momente.
Ale to už je teraz asi passé.
Kočičák napsal: Chce někdo ten kopr?.
To bude ten zbytek co nikdo nechtěl tak ti to zůstalo na úklid.
To je problémem všech akvarek.
Ten byl volně do placu. Kdo chtěl si odebral. Tak buď si udělej koprovku nebo to asi můžeš vyhodit...
Chce někdo ten kopr? Mam to vyfocený, ale nějak mi to nejde přidat i když jsem.přeplej na desktop verzi, nemusim to dělat přes HTML, img src, atd., že ne...
Někdo mi tu nechl modrou tašku s nějakym koprem, nebo co to je? Každopádně když mám jednou zas možnost vyfotit se s krásnou ženskou, fotí to Jarda a pochopitelně jak? No na ho...
Než pošlem čokoľvek kamkoľvek - je niekto, čo nechce verejne na fotke figurovať?
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [24] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x