Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
No jo, jenže když máš listky 3 měsíce předem...
1 03.10.2018 21:23 Wanderer [2103] - Skaláry - nejkrásnější ryby. A víte, že se na vás, bando akvaristická, docela těším?
Ono to teď teda trochu je i tím výběrem z hroznů
rybicky.net/fotogalerie.php…
ale to nevadí.
Mám to dost přes 200km, ale snad to konečně klapne.
To jste vybrali to nejhorší datum, 24. Jdeme do divadla v Brně, fakt nestíhám...
Péťo, stále si na slušnou dívku umím hrát.
někdy až sama sebe překvapuji, jak mi to jde
7 03.10.2018 18:30 Eillen [645] Prostý smrtelník žádá administrátorské božstvo o výměnu odkazu za akutální:
rybicky.net/akce/2375
Admine náš, jenž jsi přihlášený, posvěť se přezdívka tvá, přijď umění tvé, buď blok Tvůj jakož v nebi tak i na rybičkách. Odkaz na sraz dej nám dnes a odpusť nám naše prudění, jakož i my odpouštíme našim prudičům, a neuveď nás v abstinenci a chraň nás od vyschlých píp. Amen
Taková slušná cholka
Edit: Si byla
Bude 24.11. Přes to vlak nejede. Jen musím na comp. Na mobilu mi to vkládání akce do kalendáře nejde. Vztekám se u toho a i dlaždic se učí nová neslušná slova...
Nejdřív se dohodněte pak můžeme měnit.
A já doufám, že ani nebude
24.11. to na 100% beru, šéfe
Tak ja doma zaridim prihlasovani. Videla bych to tak na 10 mist minimalne. Min nas snad nikdy nebylo.
Já teď na říjnový sraz nemůžu a o Milošovi teď nemám zprávy, zase někde putuje po světě, nejspíš
, ale mám to kousek z práce, tak to nějak zařídím, je to ještě daleko. Spíš, až budem vědět aspoň přibližný počet účastníků
0 03.10.2018 12:58 Eillen [645] Plzeň bych brala hned
Ale zatím to vypadá na 24.11. V Praze jako vždy.
Jen bych potřebovala, zda by někdo, kdo bude na tradičním čtvrtečním srazu na ten den hodil předběžnou rezervaci, s tím že počet míst upřesníme. Já teď absolutně nestíhám vůbec nic.
0 03.10.2018 12:45 drvi [2940] Tak jak to bude na podzim? Už jste dohodli nějaké datum?
A nebo to tentokrát bude v Plzni? (se mi tak něco málo doneslo
)
Starší reakce
Navař jim chleba s máslem a máš vystaráno.
Jsem se blbě vyjádřila. Pánové (dva kusy) mají seznam úkolů, co se musí udělat. Mají na to čtyři dny a aby se nevymlouvali, že nestíhají, tak jsem si dobrovolně vzala službu v kuchyni
A hlavně jsme se letos na barák zatím vůbec nedostali. Pojedeme tam za cca 14 dnů a pak už jen ten listopad. Přítel tam má komplet příbuzenstvo, takže jedeme i na návštěvy
Eillen napsala: To budeme na baráku, kde chlapi makají na zahradě a já mám službu za sporákem.
Tak oni se budou opalovat a Tebe nechají zafárat do kuchyně?
To budeme na baráku, kde chlapi makají na zahradě a já mám službu za sporákem.
Ja ani jeden. Ale 17teho by to šlo.
To je ještě daleko
Ale asi to pro letošek vynechám
Já čekala, že to takhle narychlo asi moc nevyjde.
Co se týká listopadu, tak budu nakonec moc 10 nebo 24 - dám hlasovat, co bude vyhovovat víc.
Tak tenhle termín je pro mě passé
Starší reakce
Ne ale doktoři potřebujoui proplatit ty svý razítka..a k tomu je vobčas třeba pacoš
Vendo, a to tam do tej Prahy cestuješ vždycky jako na tři měsíce na výzkum geologicko- biologickýho profilu Země?
Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca púo 11 hodině?
Právě drátuju zpět do akva anubiasy. Už jenom asi 30 odlomků a je to. To znamená že to ještě rozlámu na dvojnásobek jak se znám.
si měl řict že chceš hovězi
před mesicem jsme vezli bejka na jatka domací odchov na pastvě žadna moučka.
ps: pšt bude další ale babišovi ani muk.
Příruční kabelka akvaristova..obsah 25 lahví vína celých, jedna láhev fragmentovaná, klobásy kusů 26, bambus čerstvě vyrytý jeden, vavřín pravý v květináči jeden kus, špek amatérsky uzený dva kusy, pitný režim v plechovkách několik kusů atd.
No, já to taky neměla pít. Rozhodně ne předtím, než jsem šla vyzvednout krevetky. Blbec jsem šla jen ve svetru. Jo, po bublinkách mi bylo teplo. No a teď se klepu... Ale tak za blbost se platí.
Já sem kupodivu neměl ani pivo...
Díky.
Správně si udělal. Však i my dnes jedli střídmě. Jen jsme zapomněli na střídmost u pití a teď si tu jen tak upíjíme sekt. Prostě idylická neděle.
To já sem taky asketa...zrovna dneska sem měl ke snídani akorát suchý víno, suchý uzený, plesnivej sejra, kousek šunky a poslední podkovu z uzenýho sumce. Chtěl sem si k tomu sice dát ten chleba navlhlej akvarijní vodou z celý republiky kterej sem vez na sraz a téměř netknutej dovez zpátky ale byl sem statečnej...žádný přežírání. je to přece jen boží dar a mě stačí jen strava prostá.
Náhodou! Minulý týden jsem třeba neměla vůbec obědy. Pokaždé někdo přišel, tak jsem prostě dala jídlo stranou a všechno s nima vyřídila. A pak doma, chudinka hladová, okusovala zdi a brečela hlady...
To je teda pracovní doba
To by se jeden na úřadu načekal
To je sice středa, kdy sloužím, ale mám dost hodin, takže na "chvíli" vypadnout z úřadu by neměl být problém. Jen mi pošli do SZ kde přesně s mladou budete (a kdy), abych si nastudovala nejkratší trasu. Já můžu z úřadu vypadnout nejdřív v deset nejpozději těsně před dvanáctou...
Kvásek ale do té doby asi nebude... Teď jsem pekla, navíc kus dala a sám mám málo a musím přikrmit, aby vůbec něco bylo...
No tak ok. Ale budu chtít ždibec kvásku. Se mi rozbila sklenice. Jo a v tý Plzni budu 11týho.18 týho sem v Praze. Nešel by někdo se mnou na motejly?
Eillen napsala: Víš co? Ty vem zase špek, já k němu udělám domácí kváskový chleba a na sladké kašleme Protože jinak jsem schopná dělat tvarohový koláč, na kterém by povidlama byla vykreslená ryba magor jsem na to dost velký Tak teda kondoluju k dalšímu křížkou na hřbetě..přeju vše nej a takový ty obvyklý i neobvyklý kecy. Hlavně ať tě eště mockrát přijdou vyžrat návštěvy na datum výskytu na týdle prdelplanetě.
Jsem rad, ze se ji u tebe hned zalibilo ...
- spek uzasny, jen se rozplynul na jazyku
- klobaska hned vcera k veceri, taky pochutka
- vino jeste ceka na konzumaci, asi otevreme dnes vecer
Diky za vse!
Není?
Tak všechno nejlepší ti přeji
Eillen napsala: Tojsouvěci napsal: Moravský vinař: Tož,vína sú dvě,dobré a špatné,dobré se dělí na červené a bílé.Prvák mám pro sebe a pro kamoše,druhák si kůpí hňupi a třeťák je pro pražáky.
Znám šest druhů vína - Červené, bílé, chutná mi, nechutná mi, zadarmo a za peníze
Já znám jenom čtyři:
Dá sa, nedá sa, dá sa vypáliť, dá sa pražákom.
No co, je to až zítra a stejně není, co slavit.
Vašku klobásky...
dobrota. To jsem si pochutnal
Tojsouvěci napsal: Moravský vinař: Tož,vína sú dvě,dobré a špatné,dobré se dělí na červené a bílé.Prvák mám pro sebe a pro kamoše,druhák si kůpí hňupi a třeťák je pro pražáky.
Znám šest druhů vína - Červené, bílé, chutná mi, nechutná mi, zadarmo a za peníze
Sqělý nápad, ale gde?
Já klidně napeču a udělám i šunku, salámy dle receptů z roku 1890 ale sem kapacitně omezenej ..jedna udírna cca 50 kilo musím ukrást dva vozejky dřeva mít tejden volna na přikládání a volnej jeden důchod. Ono hovězí doma neporazíš..unie to nedovolí. Takže si to spočítej. 80%hovězího bratru za 220
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [15] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x