Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Cos to včera dovolil po práglu. Testování mostu bez náhradní dopravy a jiný radosti
Určitě nejedeš 2x do Štěchovic a zas zpátky na Zbraslav jako někdo vlakem
Tak to by ses divil
trefil dokonce i domu, na prvni pokus
Tak jet pořád podél Vltavy proti proudu a pak jen včas uhnout doprava, to dá každej
Tak jinak. Angus vezme do ruky klacek, načmárá do písku znaky tvého lidu a přiblíží ti tím kam se podíval.
Lepší?
Meotar tak to je tutově balkánský slovo..a počmáraný igelity rostou u nás v lese až posledních 30 let. A že se jim ku..ám daří
Já sice na druhej, ale už se blížím k prvnímu
Minule to bylo nadvakrát
Power pointové prezentace A Tohle je Nejspíš papuánsky
Ja jsem se bavil a trefil dokonce i domu, na prvni pokus
Hele ty záběre
přijel sem se bavit, né. Přece nepůjdu za hodinu zpátky na vlak
Copak sem ty?
Meotar určitě pamatuješ. Tak ten průhlednej počmáranej igelit, co se na to dával, to je slajd. Neboli slída...
Eillen napsala: Power pointové prezentace, o kterých tam taky chvíli byla řeč. 1 slide /slajd/ = 1 strana.
Prostě si k tomu na papír nakreslíš obrázky, no
Jinými slovy - Angus68 na příště namaluje šest obrázků a Invalida si v nich bude listovat.
Planujete pristi setkani na cely vikend? Angus ma velky zaber
Power pointové prezentace, o kterých tam taky chvíli byla řeč. 1 slide /slajd/ = 1 strana.
Prostě si k tomu na papír nakreslíš obrázky, no
Tomu taky nerozumím
Co to je Lenko?
6 slajdů? To je nějaká mimozemšťanina?
Alí, bylo to pěkný
i pohodový. Jenom si mi tam chyběla. A tak sem se na tebe těšil
Ale aspoň chvilka zbyla i pro mě
díky P.
Ty si pakárna Peťane
Máš za nás 100bodů za vtip
Už tě vidím, jak na tý sedačce dřepíš tři hodiny
Jenom dvě?
Jó, kdybyste věděli, co nevíte
Angus68 napsal: Hele vy srandy, nechte mě bejt Kdyby ste poznávali krásy české země jako já, hodně byste se dověděli
Dobrá, takže si na příště připrav prezentaci na téma "Krásy ..." samozřejmě očekáváme, že popíšeš obě města, která si cestou ze srazů navštívil.
Délka minimálně 6 slajdů na město
Hele vy srandy, nechte mě bejt
Kdyby ste poznávali krásy české země jako já, hodně byste se dověděli
invalida napsal: A nikdo se neozval kvůli psaní..a já si zájemce nepamatuju. Tak prosím o nápravu.
Jaké psaní? Nějak teď mám lahosipa...
bull napsal: No mohl by jsi klidne na kole dorazit taky :-ú V tvem pripade by to mozna byla i nejrychlejsi cesta
Každopádně by měl místenku zaručenou
A nikdo se neozval kvůli psaní..a já si zájemce nepamatuju. Tak prosím o nápravu.
Tak to asi každej kromě tebe, protože jako jedinej blázen přijedeš na kole
Videl jsem te slintat i u piva
No, to je teda legrace
aby ses nepřidala, có
Já slintal tak možná nad tou lagenou od Blanky
Angus68 napsal: Svítí voči? Tak to nebude foťákem
vidíš, to mě nenapadlo
Ještě, že není vidět, jak jste slintali
Já se srovnám na gauči s pořádným gáblem
Podlaha je obsadená, ja som ako Koloděj. "On tu byl. Tady všude seděl."
Jar-oslaw napsal: takze max 25 ludi naraz tak to bohatě stačí, nebylo nás ani dvacet [/cite] my doma kouříme,ale klidně muem čoudit na dvorku.místa je tu dost,50 m2.
Svítí voči?
Tak to nebude foťákem
Tak to se ti tam vejde dost slušná parta! Když se vezme v potaz, že pár jich bude odbíhat na cigáro (případně za roh doplnit tekutý chléb), tak to půjde
Jinak já jsem skromná. Mně stačí kousek místa na podlaze, kde nikomu nebudu překážet. Sedím tak i u nás doma, když dorazí návštěva. Přijde mi to nejpohodlnější.
Telo bandurkoch,ta to ne problem,orajbac,nastruhat atd...akorat sa sem vojde max 11 lidi ke stolu,dalsi 4 v kuchyni a 2 gauče,takze max 25 ludi naraz,abo na stojaka,abo skatule hybte sa!ale ja si vzdy poradím a par akvaristou u nas uz bolo a nestazovali sa!
Eillen napsala: Péťo mám, ale nakonec vyšly jen ty na konci - ty a já, ty a Kleopatra. Ostatní jsou máznuté
Já jsem ti posílala fotky do mailu, máznuté nebyly. Jen jsem si nevšimla, že tam mám něco blbě nastavené a někomu tím pádem svítí oči, nešlo mi to odstranit, tak se postiženým omlouvám.
Přidám je teda sama rovnou k těm ostatním..
Magic napsal: Pokiaľ budeš tú švábku pre toľké osoby rajbať osobne a ručne, prídem.
Aby to nebral tak, že nás pozve na školení, jak se to vyrábí a nakonec to budeme my, kdo bude vařit pro něj
Zeptej se Rexe
on ti poradí.
Jendo, není nic jednoduššího, než se potom domluvit se Simčou a spol.
Taky tě rád uvidím. A neboj, sranda bude
Počkej jak ho vyžereme
Péťo mám, ale nakonec vyšly jen ty na konci - ty a já, ty a Kleopatra. Ostatní jsou máznuté
Ale klidně je taky přidám. Jen tedy nevím, jak se u té akce přidávají fotky focené na stojáka...
Pokiaľ budeš tú švábku pre toľké osoby rajbať osobne a ručne, prídem.
To se Jarda asi trošku prohne, nakrmit tolik nenažranejch
Včera nebylo toik času sek němu podívat.
Jó, Lenko, ty fotky máš ještě ty, nebo né?
Jé, ty jsem ještě nikdy neměla. Tak to se budu těšit.
U nás podáváme zásadně halušky s bryndzou,ale není problém se domluvit!
Jee, děkuji
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [23] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x