Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Nemáš zač, stát se to přeci může každému, no a někomu i víckrát
Pro mě si byla nejkrásnější rostlina TY
Moc děkuju, za tvou ochotu
A ty zase zapomeneš tašku doma
Tak se mi příště pripomeň, kousek ti vezmu
Koukám, že Miloš byl rychlejší
-nějakou tu mám ,tak ti ji pošlu
A zrovna krondlovka, chjo
Tu bych ti sebral dřív, než bys řekla švec
Zas tak moc toho nebylo: nejakej ten Echáč, pár Kryptošek, trochu Krondlovky a nějaký Mikrosorka
. Ale nic extra
Já děkuji též
Jenom by mě Blanko zajímalo, co si tam všechno nechala. To se budou mít pražáci na příštím srazu
EDIT: Komentář k akci jsem napsal, přidejte se!!!
Jo, ten jo. To je držka nevymáchaná
Hoď to na stůl Barnabášovi, ten to zvládne levou ploutví
A fakt si to nechce vzít na triko invalida? To by bylo hnedle čtivější
0 07.04.2018 20:33 Angus68 – Re: Eillen
Já už sem taky doma od 20.00 samozřejmě byla zastávka na dvě, ale už v Teplicích
Moc díky všem, kteří se zastavili. Já si užil parádní odpoledne.
A největší dík patří Alici!!! Ona už ví
Edit: Doufám Lenko, že se přemluvíš a nějakou tu zprávu z tohoto setkání napíšeš. Fotek máš dost
Lenička mě usadila správně a domů jsem trefila.
Bylo to krásné odpoledne a moc děkuji všem za jejich přítomnost i milé dárky...
Jdu skočit šipku do akvárka a sázet ty kasavce...
Děkuju
A proto ho nemáme. Byl by u nás chudák zavřený od šesti rána do čtyř odpoledne. To mu nemůžu udělat...
Pořídit psa je jednodušší než si koupit ponožky. Akorát si člověk musí rozmyslet jestli bude zvládat i tu péči kolem něho.
Jakub už psal, ať páníčka nezabiju. Že stačí omráčit
Ale už jsou pryč :( a já chci pejska...
A co když si ji přivezeš domů? To asi nevysvětlíš že jsi byla na srazu akvaristů.
Nebuď měkkej a doraz. Aspoň posbíráš mrtvé.
A nebo. A teď budeš ještě vypadat jako inteligentní vzdělanec.
Tak teda, "nedetritujte nám redaktory!"
Magic napsal: Ne*erte nám redaktory!
Když použiješ výraz "neexkrementujte nám redaktory", pak můžeš psát bez hvězdiček, zasprosťačíš si a ještě vypadáš jako inteligent. A vovovovo tom to je.
Proč náhodou? Tohle je cílevědomým úsilím.
-náhodou jsou hustý
invalida napsal: kde se ponecháte překrásnou synagogou To jsem nenapsal, já žvanil o kochání, nikde nic nechávat nechci. To ti trpajzlíci v mobilu přebásnili.
České dráhy opět nezklamali. Stojím na nástupišti a 10 minut zpoždění který se může z.ěnit. Co je mi do nějakého rychlíku co má přednost, ten tu nezastaví! Já chci osobákem do hospody...
PaDa napsal: Jo Venca, ten umí...
Až bude v hospodě usínat, někdo do něj dloubněte.
Nedloubat, povykládat pohádku a přikrýt.
Mu vyměníme pivo za vodu. Jednou si lokne a hned bude vzhůru
Ty si démon
Vašku tak to je na knížku
Začínaj řvát ptáci....za 10 minut odchod. Net v mobilu nemám. A někdy mobil zlobí. Byl jsem vzbudit holku (16) že musí se psem. Že klidně stačí 8 kiláků, že velký procházky děláme až odpoledne. Neřekla ani slovo a přesto vím že to bylo něco vo starejch kreténech. Takže si hodím do kufru pitnej režim a hurá na Běle...ehm in Prag. No a co sem zapoměl to určitě tak nějak nutně nepotřebujete. Howgh
Tak jich snad je pět...začínám finišovat.
Poslední upřesnění, kolem devátý budu v Holešovicích. Budu se plácat někde kolem vlezu do metra na nádraží. Odrbanej kolečkovej kufr, žlutý boty a někde uvázanej zelenej vojenskej šátek. Dost jetá modrá bunda. Krátkej sestřih.
Mám další...nevím jestli 4 nebo 5..jsou v chumlu. Eště tak půlhodinu a končím
Bude pět, šeryny lítaj po akvu jako když na ně leze jaro. Dajánky nevidím. Taky mě napadlo že to musím naházet aspoň zpátky do akva
Myslim že kafe nebude
Mám další krevetu
Možná stihnu i kafe. Normálně jim hrozím "vopovažte se zmrzačit nebo chcípnout" no hrká už mi. Akvárko je na předělání. Došli mi sáčky. Kdyba někomu přebejvali mikroteňáky, ubrousky nebo igelitky vezměte. Ještě mám venku úžasný duťáky ze švestky ale to už fakt asi nepoberu
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [17] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x