Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Mu nepošleš turistickou mapu a pak se divíš
Budete mě muset snést z trochu větší blízkosti. Já se těším na vitamín B.
A máš i dalekohled,abys na nás dobře viděla,s vitamínem S?Čekáme!
Už jsem na nástupišti, tak je snad skoro jisté, že dorazím.
Chvilku po 11. jsem tam.
Já to rozlejval až ráno a ještě tam má asi 660 litrů plus mínus kýbl.
0 27.06.2020 07:01 Angus68 – Re: invalida
Tohle nechávám svý sakra drahý polovičce aby na mě vzpomněla hned jak vstane.
Já před devátou
Parchanti vstávat já už mám hotovo nalito a valím.
Ne že se eště budete válet v pelechu.
Když mám, tak rád dám
Aby si taky něco hezkého odvezli z Praglu.
tak jestli mě bude zítra lépe tak se stavím na otočku
Na každýho trošku plivni...
takže budeš jedním z těch co až příjdu budou pod stolem
- v 10hod
0 26.06.2020 22:03 půlpy [2138] tak koukám, že Montymu s časem jsem odpověděl jen já, Venca a Roger
ostatní se na to vy..ali
přitom docela důležitý údaj
P.S.: sorry ještě Jar-oslaw v návaznosti na Vencovi
Nevadí dneska si stejně nevybereš.
0 26.06.2020 21:43 R lacewings [5579] - Živorodky-přírodní formy, cichlidy Trošku ořechů jsem ti nazbiral a když přijdeš ráno na 9 mužem ještě pro naky skočit,tedy jestli nevadí odcestaky /rostou kousek od hlavní cesty/?
Víno od invalidy tě postaví na nohy!
Řid raději tramvaj,abys nesjel omylem do zátoky, radione.stejne nedorazis!
Jar-oslaw napsal:.... vem starý chleba
Ty škrte, po chudákovi chceš chleba a sám děláš kuchaře.
Když dorazíš na 9 bude exkurze u nutrií!
Můžu bejt na místě v 9 nebo v 11 tak se vyjádřete abych tam nebyl sám..sem totiž to..plachej.
Našla by se prosím nějaká dobrá duše, která by mi na sraz přinesla násadu grindalu? Pořád ho nemůžu sehnat. Sám bohužel tuto sobotu přijet nemohu, ale Roger by jí převzal.
Stavím se na kafe, limo na skok v odpoledních hodinách, něco pokosím z každého akva a vezmu sebou. Držet místo nemusíte, když tak si sednu někomu na klín
Jestli je ten chleba nutnej tak půlku kup a dej ho sušit na okno..zaplatím ti ho ale fakt povezu důležitější věci než chleba.Jar-oslaw napsal: Ty ořechů jeden oriskovej, vem starý chleba a ukážu ti Podolský nutrie v zátoce a naskubeme i ty ořechy!
Já brzo..
MonterMonty napsal: Aktivisté pražského republikánského setkání , kdo v kolik cca hodláte dorazit ? Mohu jen doporučit, byl jsem tam vloni a stojí to zw návštěvu
Přemýšlím před srazem zajít do Holešovic na výstaviště do Mořského světa.
To bych pak dorazil někdy mezi 12 a 13hod
Doufám, že už nebudete pod stolem
Řekla bych,že louhuje...ořechovice...
To už se kořalka pálí i ze syrovejch vořechů ?
Aktivisté pražského republikánského setkání , kdo v kolik cca hodláte dorazit ?
Ty ořechů jeden oriskovej, vem starý chleba a ukážu ti Podolský nutrie v zátoce a naskubeme i ty ořechy!
Bando těším se na vás "jaksviň"! Já tam asi zase budu první. Jinak nevezu nic jelikož neznám hospodskýhob a frfňání nehodlám poslouchat. No a na závěr jako obvykle něco potřebuju a to jako obvykle něco ryze akvaristickýho. Takže prosba, nemáte náhodou někdo možnost utrhnout pár zelenejch ořechů? Pro dnešek dobrou noc
Bohužel škoda, odpoledne se teprve vracím z dovolené...
0 24.06.2020 11:49 R lacewings [5579] - Živorodky-přírodní formy, cichlidy - tak máme 9 přihlášených ofiko, ve skutečnosti by to mělo 13-14, někteří ještě neví, zda o víkendu budou pracovně,
- v hospodě máme nahlášeno 10-15, ale není problém to zvýšit
- v sobotu má být slunečno, ojediněle bouřky, 27°, tak snad dobrý, použít lze vnitřní prostory, pokud by se měla přihnat bouřka
Ja jdu bohužel do práce.Užijte si to
Poslušně hlásím, že už se to blíží, tak se hlaste ať nás tam není 5 a půl! Já už přihlášený jsem.
Starší reakce
Ne fakt ne..sem rád že sem šutry umístil...jen to něčím vosadit.
- mám šutry, kolik jich chceš? , písek taky?
Bando těším se na vás a hned se zeptám...nemáte někdo něco navíc do skalky. Kdyby jo nějak se srovnáme.
Hujerovi
Angus68 family, to bude hukot!
Ještě večer sem to zkusil a šlo to
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [2] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x