Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Kam dojde...na sraz
Tak hlásím že zejtra bude špíček chytat barvu a do srazu dojde
Starší reakce
Tak Andrej už dostává solný lázně...budiž mu nakládací nálev lehkej
Na srazu nebudu, ale zkusím ti to nechat u Jardy.
To je ale jako s babským uchem..je to kytka
Jasně že jo
No i když mám tchýni celkem rád, tak pokud ho umíš nějak bezbolestně... klidně tu cestu z Ostravy dám
určitě se na dorovnání dohodnem
Mám pro tebe od podzimku na balkóně dva květináčky toho tymiánu.
Nedávno jsem to poprvé zalil. Pokud to neuschlo a obrazí, chceš to ještě?
Právě dostal čuník poslední po(na)mazání v podobě 2 litránků domácí pálenky aby měl jemnej špek a lehký spaní. Letos se jmenuje Andrej ..to po jedný svini,,,kdysi to třeba bejvala Mařka po Kabrhelový..jinak oznamuju že vás zase nemám rád..termín před vejplatou a spoustu toho nestihnu...jinak kdyby měl někdo neakvaristicky kousek tchýnina jazyku byl bych rád.
Starší reakce
Je málo času takže bude jen špek, možná něco bez dlouhýho nakládání, šunka, párky. Ale chodím do práce takže jak to bude s časem nevím. Zkrátka slanina jistá... teda když nenatáhnu brčka
Tvou slaninu kdykoliv a v jakemkoliv mnozstvi.
Akorat si nejsem uplne jist, zda mi to na setkani vyjde ...
0 08.03.2019 20:53 Eillen [645] Já obecně uzené nejím. Je mi z něj špatně /ono když skoro měsíc v kuse na chatě jíte vše vyuzené, tak se nedá ničemu divit... mimochodem - víte jak chutná tři dny starý vyuzený rohlík? Hnusně - je tvrdej a ještě smrdí
Ano, do udírny se toho roku cpalo vše - v ochmeleném stavu to pánům tehdá přišlo jako dobrý nápad/.
Ale Vencovo výroba... To je prostě nebe v hubě... Sakra! Kdo tu má ten měsíc vydržet!!!
Monty, to já přece vím...nejaké ty jeho dobroty už jsem ochutnala
Ty né?
stejně jako Tramtra, ničím nepohrdnu a odevšeho bych si vzorek vzal
určitě se na vyrovnání dohodnem
Vašku, hlásím se. Sice nevím, co z prasete privezeš, ale ono je to celkem fuk. Určitě to bude k sežrání.
Koukejte se hlásit, kvůli pěti lidem nebudu zatápět. Jinak sem dneska čuníkovi oznámil že ve středu ráno spolu máme nějaký jednání a že má bejt v klidu. Že potom bude určitě dobře naloženej a nakonec bude i v teple aby neřek že sem na něj zlej. Udělám zkrátka všechno pro to aby byl časem k sežrání.
Ok udělám pár šrůtek.. jinak supr zážitek, byla tu dcera s přítelem,,že prej nejí tohle a tamto ..víno nemusí a tak...zkrátka samý úchylky. Ptal sem se jak to teda je..prej třeba špek nejí..teda jí ale nepovažuje ho za pochoutku... prej je moc tlustej. Řek sem mu že mu ukážu jak vypadá špek a nemyslím ty sušený kůže z kauflandu. Hodil sem šrůtku na prkýnko...prej že fakt ne...nadech sem se a řek že koštne jinak nevodejde. Divně se na mě kouk vzdychnul a sežral půl šrůtky. Zjistil že je to dobrota. Zkusil párky..zase, uzený přímo miluje a vo šunku se skoro poprali.
Eillen napsala: Nu, z mé strany by určitě byl. Jak to nejím, tak ten tvůj... chjo, jen na to myslím, tak tu slintám. Coz to ja se nebojim, uz jsem parkrat byl na srazu prazaku, jde o to jestli mi to vyjde a dostanu se tam. Sice ti nemam nejdal (cca 100 km od Strakonic), ale casu a volnyho casu mam pomalu :(
Jestli se bojíš, tak ti řeknu totéž, co poplatníkům na finančáku - Neboj, já nekoušku. A štěkám jen doma na toho svýho
(jdu si to radši preventivně vyžehlit a udělat mu něco na zub
Co kdyby to tu četl...)
Nu, z mé strany by určitě byl. Jak to nejím, tak ten tvůj... chjo, jen na to myslím, tak tu slintám.
Nee jenom s půlkou..když bude zájem.
zase plánuješ přijet s plným lodním kufrem?
Tak já teda dorazim..otázka zní..Dáme špeka? Že bych naložil?
3 04.03.2019 15:00 Eillen [645] REPUBLIKOVÉ SETKÁNÍ SE BUDE KONAT 6.4.2019 OD 11 V PINTĚ
Kdo máte zájem se zúčastnit, prosím nahlašte se zde:
rybicky.net/akce/2484
Prozatím jsem zamluvila 15 míst, v případě potřeby přiobjednám další
Kdo by jel ze západu Čech, můžeme se domluvit a vyrazit spolu jedním vlakem. Přes SZ bych vám řekla, na který spoj budu nasedat.
Starší reakce
Nahodim v práci smutný oči a snad to klapne
Budu doufat, že ano. Vzhledem k tomu, že jsem ti ten termín potvrdila a teď tohle...
Tady je alespoň názorně vidět, proč děláte dobře, že nic neorganizujete. Protože ať se snažíte sebevíc, stejně je Murphy mrcha, která nastaví nohu a vy padnete hubou na zem
0 23.02.2019 21:27 Andaska No, já už v práci nahlásila dovolenou na 13.4., tak uvidím, jestli to půjde prohodit nebo ne.
Mě je to šumák, já se přizpůsobím, jak řekneš, tak bude
Je to tak. Jsem pro 6.4. (a to že 13. nemůžu s tím nemá co dělat
)
Podle me jsou dva srazy blbost, a abys chyběla, když jsi organizátor, by bylo hloupé. Škoda, že se tvůj partner nezeptal, kdy se romantický víkend hodí tobě
, ale už se stalo.
Takže já hlasují pro sraz 6.4., protože je mi úplně jedno, kdy to bude ,
duben mám volnej
Starší reakce
Já v podstatěb můžu oba termíny i když na úkor jedný noci ale 6 je trochu lepší.
Starší reakce
Zatím se ví jen duben. Rozhodně ne poslední vikend. Prozatím můžete hlásit který víkend je pro vás nejlepší.
ahoj, ví se, kdy bude další sraz?
Starší reakce
Já jo, ty bláho
Jestli by to někdo sepsal, tak knihivnu zvětši
Když se přidáš se svými zážitky z cestování vlakem nebo busem, bude z toho bestpetržel (smajlik víno)
Jsem netusil, ze jsi tak fotogenickej. Priste ti udelam fotku ja (smajlik vino)
Budete psat spolecne s Lenkou cestopis? To abych uvolnil misto v knihovne.
Na knihu by toho bylo ažaž
Já zase tolik cestovatelských zážitků nemám. Tohle byl extrém.
Napiš knihu
Ze zápisků tvých zážitků z cestování, by to bylo asi hodně zajímavý
Tak ještě jednu...
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [9] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x