Republikové setkání akvaristů v Praze
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Tak to si řekla brzo
I ty jedna.....
Když zase napečeš ty klobásy, budeš zaručeně první
vynikající
Víš co? Ty vem zase špek, já k němu udělám domácí kváskový chleba a na sladké kašleme
Protože jinak jsem schopná dělat tvarohový koláč, na kterém by povidlama byla vykreslená ryba
magor jsem na to dost velký
Dobrá já taky příště něco napeču a vytvoříme soutěž. Maximálně budu druhej.
Eillen napsala: Tak já příště zase něco napeču. Ale jestli budu dělat koláče, tak už jen velké - stejně se umíte hezky podělit, tak to nebude takový problém Jednoho znám a byl tam s vámi,až to bude oficiální, dám vědět!
Místo koly je lepší kyselina fosforečná. Používám jí na snížení pH v akváriu a je to taky výborný odrezovač.
Dobře se tím pucují tištěné spoje. Akorát to nesmíš přehnat. Když Ti to nateče do klávesnice od počítače, tak Ti ji to vyžere a máš utrum.
Cola se dá pít? Já vim akorát že je to dobrý na leštění chromu na mašině...
Eillen napsala: Mě kyselejší vína nevadí.
Ale silně mi připomínáš kamaráda, který s námi vyrazil na Moravu do sklípku, táhnul se tam s batohem - nikdo netušil proč - aby pak ve chvíli, kdy se ho zeptali, co bude pít, sáhl do batohu a vyndal dvě petky s Colou.
No, tak jemu dali sklenku na Colu a víno mu odmítali nalít Taky fakt.
Takže, kdo s rodinným domkem poskytne azyl?
Kdyby byl zájem, tak se můžu přidat
Ale to už by pak možná stálo za to koupit soudek, kus masa na oheň a nepotřebujem k tomu žádnou hospodu
A musím Vám všem ukázat, jak se krásně rozvinul květ bucky od Aleše. Tohle mám v akvárku poprvé (i když sem tam nějaká vykvete, vždycky zůstane jen poupátko)
Aleši, díky. Je to nádhera.
Vašku, přidávám se k ostatním, špek byl vynikající, klobásku chodím do ledničky tajně okusovat, aby mi ji nikdo nesnědl. A lahvinku si otevřu zítra ...budu mít narozeniny
Lenko, poslední půlku koláče jsme si solidárně rozdělili s Alešem a Kočičákem, byl výbornej.
Eillen napsala: Mě kyselejší vína nevadí.
Ale silně mi připomínáš kamaráda, který s námi vyrazil na Moravu do sklípku, táhnul se tam s batohem - nikdo netušil proč - aby pak ve chvíli, kdy se ho zeptali, co bude pít, sáhl do batohu a vyndal dvě petky s Colou.
No, tak jemu dali sklenku na Colu a víno mu odmítali nalít
Slyšel jsem o případu, kdy do honosné restaurace si pracháč pozval blondýnu, aby ji oslnil, nechal vytáhnout nějaký červený archív v ceně přes tisícovku a když someliér nalil i té blondýně, dolila si to víno kolou s tím, že ona pije červené jedině takhle.
-mě kyselý taky nevadí ,ráno jsem snídal sklenici naložených kyselých feferonek
-@Invalida,víno jsem ještě neprubnul ,ale ten špek jsi měl fakt fantastickej
Mě kyselejší vína nevadí.
No, tak jemu dali sklenku na Colu a víno mu odmítali nalít
Je to vážně na mě kyselý, a já chci mít v práci sladký úsměv
Jakoby to tam někoho zajímalo
To je vitamín C...
Ten kdo ředí víno kolou si zaslouží max krabicový...
Angus68 napsal: Víno je sice dost kyselý, ale ředění kolou zvládne Víno je sice dost kyselý, ale ředění kolou zvládne
Na tebe se Andrejko nemůže zapomenout
Tak víš jak, slíbil...
Tak se jen připomínám
Klidně vědět dej, záleží, zda bude možnost hlídání, pro ten můj potěr
Až pojedu do ústí dám vědět..můžem si někde dát drink
Venda to pro jednou zvládne
A prej co by pro Andrejku neudělal
Těším se
A klidně si i počkám
Nerad fotím akvárka ale budiž...ale to je na pár tejdnů
Máš můj nehynoucí obdiv a neskonalé díky!
Večer si na Tebe u lahvinky vzpomenu znovu...
Jó a nezapomeň mi vyfotit to akvárko, až ho vrátíš po tom odlovu do richtigu
Jsem děvče zvědavé
Těším se na příští shledání
No nic mažu na zahradu
Já doufám, že brzo
Dobrá. Budu ti důvěřovat. I tak tam radši nějakou tu hlínu dosypu. Kdo ví, kdy se sejdeme, tak ať to netrpí.
Což mi připomíná, že bych jí asi taky mohla napsat SZ, aby vůbec věděla, že pro ni něco mám
invalida napsal: Ten se chová tak že mu klidně u ty suchý listy znova zazelenaj...a je jaro což je neskuitečná síla.
Ten se chová tak že mu klidně u ty suchý listy znova zazelenaj...a je jaro což je neskuitečná síla.
Eillen napsala: Mno... to bude hezké. "Tak tady máš víno, jednu klobásu a todleto cosi, co prý ale obraší nebo se vzpamatuje, ale kdyby ti chcípla, tak já za nic nemůžu. Všechny jsem varovala, že mi umírají i slaměnky." A je to přesně tak jak sem říkal...kdo si dal v hospodě špeka ten se vyjádřil ale tu dřinu co sem dotáh nikdo ani slovo
Akorát nechápu proč sem se tahal s chlebem.
Mno... to bude hezké. "Tak tady máš víno, jednu klobásu a todleto cosi, co prý ale obraší nebo se vzpamatuje, ale kdyby ti chcípla, tak já za nic nemůžu. Všechny jsem varovala, že mi umírají i slaměnky."
Ale můžeš...netřeba se bát.
On s vyrovnáním podmínek bude chvilku zápasit, ale vydrží
neboj
V to doufám. Jako, přeci nemůžu Turbínce předávat takovou suchotinu.
Odpoledne ještě do květináče přisypu trochu hlíny (ono jí tam moc není, večer jsem to dělala na rychlo) a budu doufat, že se to zmátoří
Ten se srovná neboj, nebo obrazí.
Taky smrkám do rukávu.
drvi napsala: Díky všem za příjemné odpoledne a za krásné rostlinky (které jsem dostala, i když jsem ty svoje pro vás ráno zapomněla doma ). Tak příště si udělám uzel na kapesníku (i když vlastně kapesník nenosím ) :
Klidně může být dřív, já se zlobit nebudu
Pokaždý vás všechny rád uvidím
To mluvíte vo mě?
Eillen napsala: Jo, ten jo. To je držka nevymáchaná Úchylku na jezevčíky sdílím.
Eillen napsala: Jakub už psal, ať páníčka nezabiju. Že stačí omráčit
Ale už jsou pryč :( a já chci pejska... To rozhodně není.
Jen se bojím, že další bude až začátkem podzimu. Do té doby mám víkendy tak nějak plné. Sem tam je jeden volný, ale ten bych zase ráda využila na odpočinek. Takže pokud se chcete sejít dřív, bude si to muset vzít na triko někdo jiný... Pardon...
Není to poslední setkání.
Ale že tobě to nevyšlo mě mrzí
Pro mě ANO
Sobotní setkání akvaristů, kterým z různých důvodů nevyhovují čtvrteční posezení.
- připravuje se
- ternim akce bude zveřejněn v dostatečném předstihu
Přidat reakci
1 ...... [16] ...... 33
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27093x