Paví očko (Gupka) - rozmnožování, odchov
no pokud máš kam tak ji přendej, já je mám v porodničce třeba týden než to na ni přijde

Sameček určitě. Ti se chtějí třít furt, až do uhonění se k smrti

Samička už se třít chtít nemusí. Sperma od samečka si totiž uloží do zásoby a tedy může být bez přítomnosti samečka těhotná i párkrát za sebou. No já sám jsem rád, že mi ze včerejška na dnešek večer oranžová samice porodila. už chuděra byla jak balon a furt ne a ne to odrodit.

proč přibližovat porod proboha všichni by jste ty rybky strhli, prostě ji nech až to na ni přijde ne?
hele chce to lepší fotky, jinak ti nikdo nic přesně neřekne....
a zkus si něco o mečovkách přečíst, třeba tu v atlase a jistě se dovíš co potřebuješ vědět.
a teraz ktora??cervena-mecun alebo zlta??
je nejspíš těhotná těsně před porodem
a toho mecuna mam kedy premiestnit??este ma cas alebo uz ho mam dat do porodnicky??
jo je to fotene mobilom..a ta zlta??aky je to druh??
tak ty fotky jsou hrozný, to je foceny mobilem co?
Ale u ty poslední, mečovky to vypadá, že něco málo mladých by mít mohla....

tu je mecun...

dalsia dneska fotena fotka
tak zive mlade...aa buduu??ci ni??

spominany mecun
no s té fotky je těžko něco rozpoznat, ale jikry určitě nebudou, rodí rovnou živé mladé

tento druh ryby je aky??

Ahojte prosim vas pozrite sa na fotky kt. poslem...budu mat tieto rybicky ikry? viem ze jedna je mecun...a ta druha nwm..tie prve fotky som fotil 4.10. a tie posledne dneska 7.10 ...tato prva je 4.10...ozvite sa mi rychlo...

co ak uz bude pozde...
mám paví očka ty žluté co jsem vám ukazoval.anevím oni se chcou asi třít nebo co.Samec pořád pronásleduje samici jako kdyby hráli na honku a jak mile je u ní tak se o ní otírá a dělá různé věci prohýbá se před ní atd.

myslíte že se chco třít
Chtěl bych se zeptat co je to ta V vložka
no záleží jak moc rychle jsi zvíšil tu teplotu, nemusí nastat šok hned, ale až za dýl
Zdravim vas 20.9 a 23.9 my porodili dve samice pavych ocek a asi pred dvema dny mi nejak zacali zdechat mam je v oddelenem akvarku a zvysil sem v nem teplotu vody na 27 stupnu.pred tim tam bylo 22 stupnu a nic se nedelo ale ted my zacali zdechat mel sem jich tam asi 50 a ted jich tam je sotva deset cim to muze byt ze nejadnou zacali odchazet?prosim poradte
Jde o to jak je velká je rybička, která rodí, já mám malé paví očko které mělo jenom 4, ale vetší rybička jich měla kolem 20ti.
je normální že mi paví očka porodí jen jedno až dvě nláďata? a taky sem se prosím chtěla zeptat jak se mohu zbavit pijavic a šneků předem děkuji za odpoveď

deltas napsal: ale já mám 120 litrové akva
to je právě problém , jak to máme vědět?
Každou chvilku tu píšeš něco jiného

.
Toto vlákno je o gupkách, a píšeš si sem co tě napadne, nechceš konečně začít psát kam máš? !
Prosím označit jako OT.
ale já mám 120 litrové akva ale dnes ráno mi ta parmička umřela

já mám blbý foták a jak vy vlastně to fotíte?
No ta rána tam vidět je.
A je pořádná, jinak fotka fakt nestojí za moc.
Něco proti zaplísnění by neškodilo, asi by taky nebylo na škodu zvážit jiné akva,podle počtu problémů bych si dovolil tvrdit, že na 20 litrů je těch rybek nějak moc

.
Nebyla by lepší?? Na týhle snad ani nikdo nepozná co je to za rybku, natož aby na ni určoval co je to za nemoc..

tak to je ta fotka
Foto máš dát hned s dotazem. Takhle jsi zcela zbytečně ztratil čas. Pokud máš nějaký přípravek proti zaplísnění tak bych ho použil. A nauč se konečně psát dotazy tam kam patří.

Ryba do láhve nepatří

.
Když už tak použít něco většího , kýbl nebo plastový box, obojí čisté.
Sůl není lék, ale zvyšuje tvorbu kožního sekretu, dávkování si dohledej, je to tuším 1 lžička na 30litrů.
Dej ji zvlášť do velké flašky a načti si nemoci ryb.Já používám preventin.Prodávají ho všude,nebo vodu trochu osolit.

Prosim mužete mi napsat kde v bliskosti Frenštatu p. R. se daji koupit pavi očka.Děkuji
Děkuju

Těhotná je.. Ale za jak dlouho bude rodit, to ti nkdo přesně neřekne.. Ale podle mého odhadu to v příštích pár dnech nebude..

Ahoj chci se zeptat tohle je samička Paví očko. ZA JAK ASI DLOUHO BUDE RODIT A JE VŮBEC TĚHOTNÁ???

takže už je určitě porodila ano?má stále velké břicho a tu tečku v břichu taky.třeba stila porodit jen to jedno kterého sem si všimla.Technickým benzínem to už je čištěný

a jinak sem četla skoro celou tuto diskuze ne jen toto vlákno

ty ostatní malé ti sežraly ty ostatní, a jak vymeju písek, radši bych to odkalil

nechceš vzít rovnou akva tech.benzínem

tak sem dneska koukala do akvárka a tam malá rybka.paví očko mi asi porodilo.bylo tam ale jen jedno malé a paví očka mi přijdou pořád těhotné.tak sem musela vylovit všechny rybky abych chytla tu malou.když už je mám venku přemýšlím, že jim vymeju písekjak dlouho vydrží v misce odchycený bez vzduchu?nic jiného pro ně nemám.a ty paví očka mám v takovích malích mističkách.porodí tam?přijde mi to, že vypadají jak ta porodnička.
Přidat reakci
1 ...... 96
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 156426x