Fórum » Technika » Vzduchování, vzduchovací motorky
Fórum » Technika » Vzduchování, vzduchovací motorky 

Jak se mi který motorek pozdával?
 Jak se mi který motorek pozdával? ) jsou v záloze. AP 3500  asi pustím do světa. Je to sice trochu křikloun, ale práci odvede. Na low utáhne jeden bublifuk i s přijatelným zvukovým projevem.
 ) jsou v záloze. AP 3500  asi pustím do světa. Je to sice trochu křikloun, ale práci odvede. Na low utáhne jeden bublifuk i s přijatelným zvukovým projevem.  . Protože jsem sám toto téma projel několikrát od začátku do konce a stejně si neudělal jednoznačný názor, rozhodl jsem se rozbít pracně krmené spořící prasátko a vybrané motorky si pořídit vyzkoušet na vlastní uši.
 . Protože jsem sám toto téma projel několikrát od začátku do konce a stejně si neudělal jednoznačný názor, rozhodl jsem se rozbít pracně krmené spořící prasátko a vybrané motorky si pořídit vyzkoušet na vlastní uši.  Jestli ta hlučnost byla chyba kusu nevím, už bych si ho znovu nekoupil.
  Jestli ta hlučnost byla chyba kusu nevím, už bych si ho znovu nekoupil.  
 .
 .
 Hezký večer, mám tenhle vzduchovací motorek necelý metr od hlavy když spím a není slyšet naprosto nic, když ho zapnu bez připojení na hadičku, tak je slyšet, ale jakmile ho ,,zatížím,, není slyšet vůbec nic. Tahle firma jako jedna z mála dokládá hlasitost v dB svých výrobků. Jen moje zkušenost.
 Hezký večer, mám tenhle vzduchovací motorek necelý metr od hlavy když spím a není slyšet naprosto nic, když ho zapnu bez připojení na hadičku, tak je slyšet, ale jakmile ho ,,zatížím,, není slyšet vůbec nic. Tahle firma jako jedna z mála dokládá hlasitost v dB svých výrobků. Jen moje zkušenost. 

Tak jsem vyrobil pomocí kolínek, trubičky a hadičky vzduchovod. A konečně jsem s minibublinkama spokojený.
 Tak jsem vyrobil pomocí kolínek, trubičky a hadičky vzduchovod. A konečně jsem s minibublinkama spokojený.

Hezký večer. www.youtube.com/…
 Hezký večer. www.youtube.com/…

Hezký večer, dá se někde sehnat místo vzduchovací hadičky 4/6 trubička 4/6? Mám hadičku položenou na dně pod pískem a při dnešní velké údržbě jsem si ji nejdříve totálně přidusil a následně při vytahování velké Cryptocoryny vytáhl ze dna. Plastová trubička by to vyřešila. Děkuji.
 Hezký večer, dá se někde sehnat místo vzduchovací hadičky 4/6 trubička 4/6? Mám hadičku položenou na dně pod pískem a při dnešní velké údržbě jsem si ji nejdříve totálně přidusil a následně při vytahování velké Cryptocoryny vytáhl ze dna. Plastová trubička by to vyřešila. Děkuji. . Takže ideálně tišší, ale nemusí být zas tak moc.
 . Takže ideálně tišší, ale nemusí být zas tak moc.  

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 17431x