Tlamovci - chov
....teda písek, kameny a tlamovce, abych byl přesný.

Jednoduše. Za týden tam budou už jenom tlamovci a když počkáš ještě měsíc, budeš mít v akvárku jen písek a kameny.

A jak se staví zkušení chovatelé těchhle tlamovců k jejich umístění do větší nádrže, kde jsou však jiné druhy ryb (skalár, mečovka,...)? Díky
jo jo je to na ně malé, jinak myslím že to jsou dva samci, nejsem si uplně jistej u toho v popředí ale asi jo to poznáš jak se chová
Nemůžeš posuzovat zarybněnost domácího akvária s akváriem chovatele, ve kterém pravidelně vyměňuje velkou část vody. Malapa mluvil o koncentraci ryb, tedy o počtu na objem vody nebo spíš plochu dna.
0
[494] - Afrika 12.09.07 18:52 Malapa Těch 100 lt bude opravdu taky málo, a i kdyby nebylo,tak tlamovci potřebují již zmiňovanou skupinu více kusů.
Není to párová ryba!

Mám v akva dva tlamovce. Jenom mám pocit, teda asi určitě jsou to dva samci. Včera se začali bít a vypadají dost zúboženě. dá se s tím něco udělat? Mám jim koupit samičky?
wladys no takze odporucujes len 2 drohy a po viac ryb ok ale ake velke akva ci staci 120 L
souhlasím s Wladysem, sám jsem měl akva 40 l a narval jsem do něj lab. car. yellow atd. ... stydím se za to ještě dnes, z úkrytu vylezli jen když žrali
all kolko litrove akva treba pre 5 cichlid africkych 5 pheudotropeus zebra a este pre 5 nejakych podobnych cichlid ?
wladys no tak aby si vedel tie skalare su spokojne rastu uz ich mam 3 roky a mali aj ikry niekolko krat len tie ikry potom obeleleli a 2x ich skalare pozrali a z ostatnymi rybami skalare vychazaju vyborne a skalarom uplne staci vyska 40 cm a mam tam len take ryby s ktorimy skalare mozu byt.
Zdravim mam problem moje 2.akva obsahuje 4 tlamovce 4 cichlidy africke a 4 americke a stale sa schovavaju maju dost ukrytov mozno to je vo velkosti akva tak ked je toto co mam male tak potom staci im 100 L ?
Juro127 dle meho skromneho nazoru mas nehorazne prerybneno a na skalary je to akva nevhodne

mam strasne plache cichlidy cely den su v ukrytoch iba ked zeru tak su vonku prosim poradte

to James
Nevim jestli sis toho vsimnul, ale ona chtel urcit tu rybku v krouzku (co je mizerne videt)
co je to za rybu si ale netroufam rict

A tohle je ta Ramirezi.
suhlasim je to ta rybka

Chce to lepší fotku, nevím jak to mohl cichliďák z toho stínu určit.

Prosím o pomoc na fotce je tlamovec prosím o identifikaci
Přidat reakci
1 ...... [24] ...... 28 29
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 21612x