Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Čichavec - nemoc

NápovědaFórum » Nemoci  

Přejít na předchozí stránku 29 Žádná další stránka   1  
Čichavec - nemoc
Pro přesnější a rychlejší určení nemoci a její příčiny je vhodné k dotazu přidat fotku.
Doplňující informace o akváriu, např. zda jde o zaběhlou nebo čerstvě založenou nádrž, něco o údržbě (jak často je měněna voda, čištěn filtr) také pomohou.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.01.2006 21:48 ally – perleťový
ty perleťový jsou úplně klidný.jenom toho samce bych nejradši majzla paličkou :-) .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.01.2006 20:23 Killer – čichavec modrý
To nejsi první s tímto problémem.Kámoš mi dal čichavce modrýho protože mu šikanoval ryby.Já ho přidal do akvárka u sebe a když si tam zvykl,tak mi zlikvidoval bojovnice a zaháněl všechny živorodky,rád okusoval paví očka.Už ho mam půl roku u tlamovců,kde napadla ze začátku samici,ale samec ho párkrát skřípnul a pak už nechal napokoji i tu samici...ten čichavec má asi 9 cm,je to fakt obluda
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.01.2006 18:34 Stanley – .
To věřim...Mě to dělala živorodka...až si samičku zabil,ale byl agresivní jen na ni....A co ty perltový?Jsou v poho?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.01.2006 18:04 ally – čichavci
no bohužel jo..mam ještě 2 čichavce perleťový ale tich si vůbec nevšimne..a fakt mi to štve protože ty růžový sem měla z výstavky a byly nádherný..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.01.2006 18:00 Stanley Re: ally
To Ti fakt dělá?A to se mi hrozně líběj a chtěl jsem si pořídit další...Mám 2 páry čichavce zakrslého a zatim v poho...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.01.2006 17:53 ally – čichavci a šikana
mám čichavce modrýho(samec),který mi neustále napadá ostatní čichavce a to i samice..dva už mi kůli němu chcíply a teď mám poslední samici čichavce růžového a asi taky bude obětí šikany... :-( asi se mi nepovede je rozmnožit co??
Pro přesnější a rychlejší určení nemoci a její příčiny je vhodné k dotazu přidat fotku.
Doplňující informace o akváriu, např. zda jde o zaběhlou nebo čerstvě založenou nádrž, něco o údržbě (jak často je měněna voda, čištěn filtr) také pomohou.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 28 ...... [29]

Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 20426x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14998-cichavec-nemoc?od=1401