Nevíte někdo co je tohle za rostlinku? Pravděpodobně cryptocoryna, ale nejsem si tím vůbec jistý. Byla koupená z aqua-daho jako cryptocorna lucens, ale začal jsem se o to zajímat až teď. Měla to být totiž rostlinka nižšího vzrůstu. Já jí mám až k hladině a problém je ten, že nemá žádné mladé výhonky. Má někdo radu jak ji případně přinutit k množení? Spodní staré listy opadávají a nahoře rostou stále nové a nové.
První tipuji na pupečník, druhé vypadá jako nějaká egerie, ale je hrozně droboučká-stonek s listy má cca půl centimetru průměr. a třetí je kryprokoryna asi afiniska, ale nevím, nikdy jsem kryptošky neměla. Poradí mi někdo?
Neví někdo co je to za rostlinku?
Ahoj, právě sem přijel ze zverimexu a kupoval sem tam kytku (měla by to být podle štítku echinodorus bleherae), ale koukal jsem zde na obrázky této rostliny a přijde mi jiná než ta moje..tak tedy mam opravdu echinodorus bleherae, nebo jen spletli štítky..
Ahoj všem, měl bych na Vás prosbu, dotaz... Dnes jsme na burze koupili "trs" tady té kytičky, prodávající se pouze pod názvem "trávníček"
Času máme dost až budeš mít tak vyměníme jestli to bude za měsíc nebo rok je celkem jedno. Takhle měním rostliny poměrně často. Až se ti rozmnoží Echinodorus 'Scarlet Snake' tak ten bych bral. I když jsem přebytky rozdal tak mě tu dorůstá Echinodorus 'Witin'. Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225283x