Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak se jmenuje tahle rostlina? A jak se o ní starat? Už mi leze z akva 70 cm vysokého.
Prosím o identifikaci co mi vyrostlo za zeleň v akváriu 58 litrů. Jde o ta tenká vlákna v popředí u skla. Edit: Přihlášený jsem ???ještě jednou díky cz1khc.
Dobrý den kupil jsem tutu rostlinu v místním zverimexu a chybí tam štítek a nejsem si jistý co to je
Myslím si Hygrophila polysperma 'Variabilis' (mokřanka mnohosemenná 'Variabilis') ale nevím to jistě. Tuto rostlinku mám.
Prosím pozná někdo o jakou rostlinu se jedná? Pán mi to sice asi říkal, ale hlava tu informaci nějak vytěsnila 

Zdravím Vážení,

Dostal jsem z prostřihu nějaké rostliny a u dvou si nejsem jistý co to je. Můj typ je pupečník ? a Hygrophila difformis. Prosím zkušenější o pomoc. Díky.
Takto vypadá malý trs, který mi zbyl a mám ho jen tak ve sklenici ve vodě. A je mi záhada, proč v akva takhle zhnedla najednou. Něco ji chybí nebo si vadí s nějakou jinou rostlinou?
Dobrý den, můžete nám poradit, co je toto vlastně za rostlinu, případně proč se začala najednou horšit, co jí může chybět? Máme ji v akva cca měsíc, celou dobu vypadala v pohodě a najednou zacla takto cernat 

Zdravím, koupila jsem rostlinku, podle cedulky by to měla být “ceratopteris thalicroides”… samozřejmě vím že je rozdíl submerz/emerz. Ale zarazilo mě, že dělá na konci listů dceřiné rostlinky, jako třeba hnědovka. Všimla jsem si toho třetí den v akvárku. Tak je to opravdu ten ceratopteris, nebo něco jiného? Zkoušela jsem googlovat, ale nenašla jsem nikde, že by tohle dělala. Teda našla jsem že by to mohl být jiný druh obšíráku, ale už jsem nedohledala ty dceřiné rostlinky, že by to dělal 
Pánové a dámy, je toto zakrslá verze anubiasu? Mě totiž moc zakrslý nepřijde. List má na délku odhadem 8-9cm.Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 225286x