Jaká je to rostlina?
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Čau, neví někdo přesný název této kryprokoryny? Listy jsou cca 60-100cm dlouhé.
Starší reakce
Třetí a čtvrtá fotka by mohla být hodně zubožená morovinka.
Starší reakce
Často koukám na ten tvůj prales, neuvěřitelné...
Nemůžu hádat dopředu, ale u mě se Myriophyllu tuberculatum daří velmi dobře.
Druhá fotka vypadá na hvězdoš.
Zdravím, řekla bych, že to první je nějaké Myriophyllum, velmi se podobá tomu mému.
Starší reakce
Hezký večer, poradí někdo prosím, co to ta ,,děvuška,, sází od 12:05 za rostlinky ? Děkuji...
www.youtube.com/…
Starší reakce
Je to okřehek. Ten druhý odkaz co jsi dal je leknín.
Starší reakce
Ahoj, dík za typ, taky jsem na ní v atlasu koukal, vim že měla na štítku nějakej takovej dlouhej název, takže by to být ona měla
Poznáte co je to zač? Typuju nějaká cryptokorina, mám ji přez rok prirust na listech h má ale nevyrpste víc jak cca 10cm prostě prcek
Starší reakce
Dekuju, zda se ze hygrophila corymbosa minima
Je to ještě emerzní zelí ale asi to bude nějaká hygrophila.
Poznate co je to za rostlinku? Proste jsem doma zjistila ze se mi ztratila cedulka
Stačí zapomenutý, někde přichycený útržek listu a vyraší. Filtr je na to ideální.
Pravda je ,že jsem Difformisku měl,ale to je tak tři měsíce zpátky,ne-li déle.
Podle mě je to Hygrophila difformis.
Starší reakce
Vše by mělo být zapsáno v seznamu kromě Okřehku
Mýliti se je lidské, pokud tam nemáš něco mimo seznam rostlin.
Ne,je za tou chobotncí,ale HFka je starší,a není vidět.
Takže v tom filtru se usadila chobotnice
Díky za objasnění Václave
Tak asi jsem slepý ale na tvé hlavní fotce vpravo je jen chobotnice a žádnou kryptošku za ní nevidím.
Co Václave,za tím Pogostemonem je Cryptocoryne retrospiralis?
Tak má to zubaté listy tak se podívej na svojí hlavní fotku na rostlinu vpravo.
Mokřanka mnohosemenná to nebude.
Starší reakce
Starší reakce
Opět jdu pro radu - akvárium jsem už koupila s těmito rostlinami - v horším osvětlení je zelená, pod světlem tmavě červená (až do hněda). Otázka co to je a jak to prosím udržovat?? Dá se to ustříhnout "v půlce" nebo to bude vypadat příšerně? Nebo to nechat vykukovat nad vodu? Natahuje se mi to do středu akvária za světlem a výsledek žádná krása.. Děkuji
Dnes bude velká údržba a příští týden asi část obměním..
Starší reakce
č.1 Cryptocoryne pontederifolia
Ty Anubiasy dle listů řekl bych Anubias barteri 'Coffeefolia'
1, bude nějaká Cryptocorina, dodávám
Dobrý den,
nemáte prosím tip, jaká konkretní rostlina toto může být?
Předem děkuji.
Starší reakce
0 16.06.2020 23:51 Jan Bísek – kosokvět?
Zdravím, na setkání akvaristů jsme s Ellou dostali jeden stonek této kytky, označené šipkou. Moc rychle rostla a byla úplně všude, tak jsme jí nakonec zrušili, ale teď bych jí moc potřeboval do práce. Neměl by jí někdo? Nebo aspoň jméno, kdyby bylo. Koupím, vyměním. Děkuji. H
Starší reakce
Pogostemon stellatus
0 03.06.2020 17:44 Marcelon Mohli by stě mi říct prosím co to je za rostlinu rád bych si o ní našel více informací děkuji
Najednou mi tahle rostlina vyrostla v akváriu, je děsně drobná. Ale říkám si, jestli to není nějaký pozůstatek Egerie Densa?
ano, ano, je to asi ono...asi jsem si ji donesla s nějakou kytkou...
a ano, se sinicí zápasím...
děkuji
už jsem se bála, že je to nějaká další řasa
Nevíte si rady s určením správného názvu Vaší vodní rostliny? Pokud máte její fotografii, zde je to správné místo pro položení Vašeho dotazu.
Přidat reakci
1 ...... [9] ...... 182
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 224146x