Mohou být krevetky spolu s ***?
abdul99 napsal: Můžou mi krevetky sežrat rybí potěr mečovek a pavích ok???
prasan [226] - Raci, krabi, krevetky – Re: abdul99
Nie.Zožerú len uhynutý na dne akvária.
Při takto položené otázce by se slušelo dodat, že macrobrachia sežerou čerstvý rybí potěr docela v pohodě...Zvláště pak u ryb, které mají tendenci nocovat na dně, což právě živorodky jsou. (Měl jsem je
... kkrevety spolu s mladými oky)
Nie.Zožerú len uhynutý na dne akvária.
Můžou mi krevetky sežrat rybí potěr mečovek a pavích ok???
Starší reakce
to je potom iné ..
Mám v akv. drápatečku společně s cherrynama a teda že by se na nich nějak pásla rozhodně říct nemůžu. Krevetky se množí,neschovávají se a drápatečka je neloví. Pokud bude mít žabka dostatek potravy tak nebude mít důvod je lovit.
0 15.07.2012 15:52 JagerMaister žabky by si na krevetách pochutnali .. síce ich je dosť ako píšeš ale
Starší reakce
Ancík neumí lovit
0 01.07.2012 14:35 Wernerka – krevetky red cherry a ancistrus
mám 54ku v ní pár oček a krevetky. chci pořídit ancíky nebo otíky, budou nějak nebezpeční vůči krevetkám?
Starší reakce
Ja mám zatiaľ saečka malé, tak 5cm a s krevetkou vychádzajú dobre
Starší reakce
Takže ideálne by bolo niečo medzi, že?
Ďakujem. Keby ich molly výrazne atakovali, tak ich prinajhoršom niekomu darujem.
Není zač,rádo se stalo.
1 05.06.2012 20:02 JagerMaister –
Re: Sera pozor aby potom neboli staré, molly sú vegetariáni ale nepohrdnú ani ,,mäskom,,
Ďakujem
Odchovu sa veľmi venovať nechcem, takže to mi nevadí. Vďaka za radu, budem sa snažiť kúpiť čo najväčšie kusy
Já myslím,že to bude v pohodě.Tak pak dej vědět jak se krevety mají k světu
Ono bude taky záležet na tom jak je akva velké a zarostlé.V prezentaci jsem tu tvou nádrž nenašel takže těžko radit když neznáme skoro žádné veličiny.Jinak pokud to nebude miničko a v tom dvě black molly bez rostlin tak bych moc velký problém v tom neviděl.Ale počítej,že pár jich možná ubyde.
Pokud máš dost úkrytů v nádrži, tak myslím, že by s tím tak velký problém být neměl. Pokud má dvě black molly tak to není tak pro krevetky nebezpečné jako kdyby si jich měl hafo. Možná příjdeš o pár malých, ale pokud budeš mít red cherry tak to redukování ze strany ryb zase neuškodí.
Jestli mola nebo mečovka, ono je to celkem jedno. Nevšímají si ji asi proto že se schovává před něma. Větších kousků si asi moc všímat nebudou, ale mrňata bude príma zpestření jídelníčku.
Starší reakce
Pro skaláru i parmičku by posloužily jen jako krmení. Moc by jich nepřežilo a jak píše MHu stejně by byli schované.
Kdyby tuhle kombinaci krevetky přežily, asi by byly stejně furt schované...myslím, že tahle kombinace nemá smysl...
Ke krevetkám to chce malé a klidné ryby...
Starší reakce
Dik moc, tak to musim premysliet inac :(
Parmičky říkaly, že jim chutnají...
0 18.05.2012 09:53 red – Mrenky 4pruhove a Japonica
Ahojte, ma niekto skusenosti s chovom mreniek 4pruhovych s Caridina Japonica?
Starší reakce
určitě mohli - jako vylepšení jídelníčku
je o pouhých pár příspěvků níž je nejnovější tabulka a tam je to jasně napsaný, potvrzený že jsem psal pravdu.
Ještě jsem neviděl tabulku (a to jsem jich už viděl hodně) kde by bylo napsané, že Tygři se nekříží s Krystalkama!
Já se podíval do tabulek jenže některé jsou úplně na prd.V některých je napsáno že se nekříží ani ten samý druh.Tak jak se v tom mám pak vyznat?Proto se raději zeptám.Takže caridini nemůžou být spolu jestli to dobře chápu?
Kdyby jsi se podíval na latinské názvy Krystalek a Tygrů, věděl by jsi, že je to jeden a Ten stejný druh.
Navíc je tu snad na každé strance tabulka o křížení krevetek.
Starší reakce
ahoj lidicky!ma nekdo zkusenosti s chovem sevelii a krevet,jestli vydrzi spolu,nebo by byl problem?chtel bych to zkusit,ale nejdriv se zeptam zkusenejsich.
Starší reakce
Děkuji a ještě bych měl jeden dotaz ať pořád neotravuju s tím co může a nemůže....Někde jsem viděl tabulku kde byli vypsané nejběžnější druhy krevet které se mohou spolu chovat aniž by si něco udělaly nebo se nechtěně křížily.Nevíte kde ji mám hledat nebo nějaký odkaz?
Můžou...
Přidat reakci
1 ...... [13] ...... 19
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 22557x