Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Hornbach

 

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránku 18 Přejít na další stránku   1  
Hornbach
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.07.2010 12:16 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Utahraptor
Na ČM je pořád jeden člověk co tomu rozumí, baví se sice s lidma zvláštně ale mě sedí. Co vím, dřive měl tuším vlastní obchod. Jenže zřejmě prodavač nezmůže tolik co vedoucí...takže pán to asi vzdal :) Jinak celkově ČM...velkým obloukem obejít, jak jsem psal již několikrát. Zajdu se tam podívat, možná už dneska..třeba se něco změnilo, ale velmi pochybuji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.07.2010 12:04 Žena Utahraptor [91] Re: AlQuds
Ve kterém pražském Hornbachu? Máme tady dva, ten v Řepích mi přišel subjektivně přijemnější než ten na Černém Mostě, ale na Černém Mostě zase pracovával nějaký akvaristický odborník...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.07.2010 10:52 Muž AlQuds [161] ostravsky Hornbach?
Budu ted jeden den v Ostrave a rad bych se do toho Hornbachu koukl, zejmena na diskutovane razborky. Je rec o Hornbachu ve Svinove nebo je v Ostrave jeste jiny? Mimochodem, vcera jsem byl neco koupit v prazskem Hornbachu a tamni akvaristicka cast mi prijde strasna (ony borarasky nemaji, v nadrzich nemocne rybky).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.07.2010 22:37 Muž Pepan [5043] - RostlinyByl jsem v Hornbachu dneska.
No a na rozdíl od předcházejícího přispěvatele já tak tragický pohled nezažil. Akvárka byla celkem v pořádku, uhynulé ryby žádné. Velká nabídka ryb, včetně specialit, hodně pestrá nabídka rostlin. Zastavoval jsem se tam proto, abych tomu svému prodavači řekl, že borarasky jsou v pohodě.Ja a mimochodem, zjistil jsem, že třeba helenky tam mají za 25 korun, tedy nejlevnější v celé Ostravě. A ještě jedna věc. Ta druhá skupina borarasek je taky v pohodě. Neuhynula ani jedna, přičemž jakýkoliv úhyn bych v té karanténě zaznamenal okamžitě.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.07.2010 13:17 showt
Minulý týden jsem navštívíl Hornbach.Byl jsem zvědavý,zda je nějaká změna k lepšímu.Byl jsem zklamán...Většina akvarií byla ve stejném stavu...Sice cca 5 akvárek bylo v pořádku,ale i tak je tempo nápravy dost pomalé.Chápu,že to nejde najednou,ale myslím si,že se to dá napravit rychleji...min.vylovením mrtvých rybek.No uvidíme,jak to dopadne...

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.06.2010 20:36 Žena Imii [45] Re: darka
To samé v Brně (asi Hornbach) ... chtěla jsem neonky, ta jich nabral plnou síťku a pak je vybíral. Jedna mu upadla na zem, nic jsem neříkala ... kolem šla malá holčička a řekla prodavači, že tam má rybku a on že se nemá starat. Po cca 3 minutách (ano, tak dlouho mu trvá vylovit mi 6ks neonek) vzal tu ze země (nešlo mu to, tak ji potahal po betonu a v prachu) a hodil do akva ... rybka se točila do všech možný i nemožných směrů a prodavač "no, oni ji zežerou" ... raději jsem vzala ryby a šla pryč ... asi tam už nakupovat nebudu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.06.2010 18:48 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Pepan
No už podle popisu průběhu nákupu určitě lépe než z Hornbachu ČM. Ale já mám na ně fakt už alergii...a to tam dělá jeden docela normální člověk...akvarista.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.06.2010 18:46 Žena darka [520] Re: Pepan
Dobře ;-) ano Ty borarasky už tam mají za tuto cenu dlouho, já je tam kupovala před cca 2 měsíci dvakrát po 20ks. Poprvé u toho "dle mého názoru" neochotného prodavače, chtěla jsem 20ks a 6 otíků (ryby byly ve stejné nádrži). Hrábnul velkou síťkou do akva, nabral ty drobečky i s otíkama a "sypal" je z té síťky přímo do nádobky, v síťce zamotané kousky vybral prstama a hodil k ostatním coze Neměla jsem sílu protestovat(vím, že jsem měla ano ), ale chodím tam dost často, tak jsem si řekla, že tu stovku oželím :-( Přežily cca 4 kusy borarasek a 2 otícihmm Tak jsem tam jela za týden znovu, byl tam ten druhý kluk, chtěla jsem opět 20ks,nalovil je způsobem, který jsi popsal, žijí dodnes všechny palec a myslím, že i dlouho budou ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.06.2010 18:28 Muž Pepan [5043] - Rostliny – Hornbach
V poslední době se tady propírala "kvalita" prodejců a ryb v Hornbachu. Včera při návštěvě této prodejny v Ostravě jsem objevil razborky Boraras brigittae za neskutečně nízkou cenu 5,-Kč/ks a rozhodl jsem se udělat test, jak je to s promořeností ryb v jejich nádržích. Svou roli hrálo i to, že jsem si tyto rybky chtěl pořídit a na poslední burze sice byly, ale neměl jsem pro ně připravenou nádrž. Takže jsem včera připravil malou hygienickou nádrž bez štěrkového dna, několik rostlinek v košíčcích a dneska jsem uskutečnil nákup dvaceti rybiček. Prodavač postupoval velice profesionálně, síťku vykoupal v desinfekci, stejně tak i skleněnou fajfku, nabral do kelímku vodu, rybičky odchytil a přímo v nádrži je ze síťky vybíral fajfkou, aby je při transportu nepoškodil. Nakonec mi ještě změřil teplotu vody v nádrži, já zaplatil a vyrazil domů. Doma jsem ryby v sáčku nechal plavat na hladině, aby se vyrovnaly teploty a pak je pomalu vypustil. No a teď Vás budu průběžně informovat, jestli jsem vyhodil těch sto korun oknem a nebo jestli jsem udělal nákup sezóny. Co myslíte, jak to dopadne?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.02.2010 17:45 havex77
Tak už sem doma,přivezl jsem si Anubias barteri nana a Ceratopteris thalictroides a nějakou trávu k tomu,měly jste pravdu ceny hrozné ,ale výběr velký,bahničku jsem sice nesehnal,ale přesto jsem spokojený,konečně mohu přistoupit k rybičkám :-)
Vyzkoušejte

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2010 09:42 Creasyczek Re: FranzFritz
Taky jsem se byl minulý týden v ostravském Hornbachu, a měli tam krásně tečkované čichavce :-D ale nový druh to nebyl, byla to zase ta jejich krupička.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2010 07:12 Muž FranzFritz [207] - Tetry
Zkušenost z minulého měsíce. Kamarádka koupila dva ancistrusy v ostravském Hornbachu. Z nezkušenosti je nedala do žádné karantény. Než se vrátila z Prahy, měly všechny neonky v akvárku krupici. Protože byly ve vyšším stádiu nemoci, bylo snazší a rozumnější je zlikvidovat. Rybky z ostravského Hornbachu nebrat rozzureny

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.11.2009 14:12 Muž filipsi [1295] – Re: Yirka
Ja jo, Mladoboleslavske u olympie. Po rozpacitem zacatku, kdy jsem se tam stavil, a ryby hruza (nemoci, mrtvoly, viditelne zanedbane), jsem se jednou nahodou stavil, a asi jiny personal, akva jak ze skatulky, ryby v poradku, spousta v prodejnach mene obvyklych druhu ... Tenhle lepsi stav trva myslim uz aspon rok.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.11.2009 12:31 Muž Yirka [9126] – Re: Sid
Smutné je, že v SUPER ZOO je to všeobecný a setrvalý stav. Akvaristiku tam nakupují již jen otrlí, jde to tam od desíti k pěti. Čest vyjímkám (ale žádnou neznám).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.11.2009 11:24 Muž Bob66 [2103] - Cichlidy – Re: traktorysta
Já po náštěvě Hornbachu v Ostravě, Olomouci , Brně a v obou pražských můžu říct, že nejlepší je v Olomouci následují Řepy a úplně nejhorší je v Ostravě X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.11.2009 11:14 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: traktorysta
Setrvalý stav. Jak v Hornbachu :-), tak v SUPER ZOO :-| ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.11.2009 11:10 Muž traktorysta [26] - Labyrintky
obrovská pochvala olomouckému Hornbachu. včera jsem tam byl na mé pravidelné vyjížďce s dcerou (jednou za 2-3 týdny objedem olomoucké akvaristiky) a byl jsem nadmíru spokojen. akvárka čistá, žádné mrtvolky, žádné dusící se ryby...(a konečně rozšířena nabídka krevetek) palec naopak v super zoo to bla katastrofa. ale absolutní - milióny mrtvých rybek, některé plesnivé, jiné pokousané, šneci mrtví asi všichni, akvária špinavá, hrozný zážitek. rozhodně nedoporučuju návštěvu. jediné pozitivum bylo, že měli cleu helenu.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.11.2009 23:21 Muž Breathlless [6]
No já sem zatím krupičku ani nic jiného z Hornbachu neměl. Kupoval sem tam čtveráky , anciky , krevety i kytky a vklidu. Dokonce tak byl i trochu znalý prodavač. Takže zatím dobré (Hornbach Řepy).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.11.2009 20:30 Muž protein007 [57] - Ryby brakických vod
Na obranu Hornbachu v BA - maju tam naozaj siroky vyber techniky, krmiv a vsetkeho mozneho pre rybicky. V Bratislave asi najlepsi - vacsina akvaristik v BA nema ani polovicu zakladneho sortimentu, je celkom bezne ze pre zalozenie noveho akva ich musite obehat niekolko. Ja v Hornbachu kupujem iba mrazene patentky a krmivo. Kupil som tam aj cast rastlin a vsetky boli v poriadku - dokonca ma prekvapila predavacka, co mi ich podla nazvu hned nasla (a nemusela citat cedulky pri nich). Na druhej strane, neviem ci by som tam kupoval rybicky - poslednych 6 mesiacov su sice nadrze ciste, ziadne mrtvolky, ale pri kazdej cenovke maju napisane nieco ako "zlty chvost, velka hlava", cize aby vedeli, co maju zakaznikovi predat spomedzi tych 5-10 druhov, co su v spolocnej nadrzi.

Na druhej strane, lepsie ako akvaristika na Sancovej - predavacka (a zaroven majitelka) mi predala do 100l takmer cerstvo zalozenej nadrze (5 dni) kludne 8 razbor a 4 mrenky nadherne. Toz razbory komplet odisli za 2 dni a pre mrenky to tiez nie je dobra nadrz. Nehovoriac o tom, ze nemala ani zakladne znalosti o akvaristike (aj ked rybky tam maju v dobrom stave). Takze ked neviete, co PRESNE chcete kupit, a ze to naozaj bude dokopy fungovat, tak tam ani nechodte - v Hornbachu mate aspon sancu, ze Vam poradia lepsie :)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2009 18:38 Andreas81 – Re: Eff
Ahojky .... musím všechno potvrdit :) Dalo by se říct, že se řídí podle hesla : NAVRH HUJ, VESPOD FUJ ... Kolikrát jsem si přinesl už krupičku, nebo šneky .... nebo .. řasu a podobně ... vždycky byl problém ... snad jen s věcmi ... neživými .. bylo všechno o.k :) Takže ..co se týká živých stvořeníček ať už rostlinek, nebo ... rybiček a tak ...tak ... si raději zajděte na burzu ... myslím ... já na ni ještě nebyl, ale chystám se tam :) Ono .. je to logické ... kdyby tam nějaký akvarista prodával něco ... ne zrovna o.k. ..asi by ho ostatní vynesli v zubech ... ne ? :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2009 14:47 Tommys
Občas nakupuji v Hornachu v Hradci Králové, někdy to jde, někdy je to plný mrtvolek, kytky ucházející, velký výběr, obsluha jak kdy jednou tam je velmi příjemnej pán a po druhý takovej kterýho spíš svými požadavky obtěžuju, alespoň si tak připadám. Naposledy jsem to risknul a koupil hejno 30 neonek za 9,- kus, vydržely všechny doposud, ale asi 5-6 kouksů když jsem přijel domů prošlo selekcí ke skalárám k svačině, byly to takový ty nehezky skroucený kousky s vadou růstu. Takže jsem měl asi štěstí že jsem si domu nic nezatáh, kupoval jsem mladý ještě pořádně nevybarvený jedince cca 1,5cm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2009 13:42 Muž motýlek [275] – může to být náhoda
no, nemůžu dělat ze dvou náštěv statistiku ;-) ... ale moje představa o dobrém akvaristickém obchodě je poněkud jiná ... zkusím se tam zase někdy zastavit :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2009 19:39 Muž assasincz [9] – Hornbach Olomouc
někde jsem tayd četl kritiku na olomoucký Hornbach a tak mám asi pocit, že jsou v Olomouci dva, neboť já jsem vždy z Akvaristiky v Hornbachu odcházel spokojen, solidní výběr jak techniky tak rybek (např v celé Olomouci měli nejkrásnější bojovnice atd.), personál ochotný poradit nebo i jen tak pokecat (ovzláště ta slečna/paní s brýlemi, byl-li tedy čas), rybky jsem všechny až na jednoho ancistruse koupil tam a daří se všem, žádná nemoc, žádné problémy, jediné co je tak jen rostlinky se mi zdají dost drahé, ale zase neprodávají ty od Akva Daho. Suma sumárum, jinam chodím kupovat pouze rostlinky a nitěnky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2009 19:28 smik – Re: Kolco
taky se mi Olomoucký bach nezdá úplně nejhorší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2009 19:13 Muž Kolco [57]
Olomoucký Hornbach - já mám zcela jinou zkušenost.Při mých občasných návštěvách cca 2x do měsíce - čisté nádrže,velký výběr ryb,rostlin,krmení atd.Nezaregistroval jsem žádné mrtvolky.Prodavač se snažil přesvědčit zákazníka,že skaláry a závojnatky spolu ne.Zákazník se ovšem pyšně pochlubil,že on chová v jednom akva všechny ryby.Mají tam ovšem drsné ceny - červení terčáci kolem 10cm - 1280 Kč,mateční bleher za 300kč.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2009 16:40 Muž Skanky [26]
Hornbachovska krupice mi zabila ramirezi a lotus red nebyl lotus red. tot moje zkusenosti z hornem.
a je pravda že některé nadrže tragedie. kdyby byli ty rybi ve vaně tak jsou na tom líp.
další pravdou však zůstava široký výběr ostatného akva zboží.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   05.11.2009 16:33 Muž BART [3] – Re: motýlek
Hornbach černý most = Zasrané nádrže, spoustá mrtvolek, nic živého nekupovat.
Hornbach Řepy je o dost lepší co se týká čistoty akvárií. Ale ryby bych nekoupil ani tam ani tam.
Ale nezatracuju je, mají docela dobrý výběr krmení /HIKARI,JBL/, písků a drtí i nabídka techniky taky ujde. Alespon tady v Praze. Výhodou je dlouhá otevírací doba. Takže tam občas nakupuju. PS jo a pak ještě kytky sice drahý ale když dostanou zboží tak mají slušný výběr berou od Dennerle. Někdy jsou vybrakovaný a někdy mají spoustu druhů
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2009 12:50 Muž motýlek [275] – Re: Gabro
znám jen Olomoucký ... a pokud je to někde ještě horší ... tak to si už nedokáži představit :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2009 10:57 Muž Gabro [11] - Raci, krabi, krevetky – Re: motýlek
no vypadá to tam líp než v Hornbachu v Praze na Černém Mostě - tam jsem byl v létě a nestačil jsem se divit...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2009 10:53 Muž motýlek [275] – Re: Gabro
no - náhodou jsem tam byl dvakrát za poslední dva týdny - je to tam docela děs :-(
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2009 10:21 Muž Gabro [11] - Raci, krabi, krevetky – Hornbach Olomouc
Chci jen upozornit ostatní - 27.10.2009 jsem v Olomouckém Hornbachu koupil Galaxky - dnes u všech zjištěna tuberkulóza, tak si dejte pozor ať nedopadnete jako já... :-(

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.10.2009 08:44 Muž texis [3] – Re: VF
Haha,

tomu se rika statisticky prokazane. Odted uz nikdy Hornbach ;-) (ja sem jeste jinde nekupoval a pokdu me nejaka rybka zahynula tak vetsinou sem si za to mohl sam) Napr. v Brne maji po prichodu noveho zbozi na spouste akvarek cedule Karantena nebo Mimo prodej.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.10.2009 21:50 Žena VF [1] - Plži
ve všech prodejnách hornbach sou nemocné ryby ano

Kupovala jsem je tam jednou ,prodavač nám řekl úplné blbosti a ještě byl naštvaný že nás musí obsluhovat!!!!!Byli to 2 čichavci medoví a 1 zakrslý neon a za týden všichni umřeli na vodnatelnost. HRŮZA rozzureny

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2009 11:43 Bart – Re: Jirka88
já kupoval jen malé balení křemičitého písku ten byl tuším 2kg za 29 a 3kg za 39 protože jsem potřeboval jen trochu dosypat ( ale měli i velká balení cca 10kg a to určitě bylo levnější) . Černou drt měli ve větším balení ale na cenu jsem nekoukal. šterk měli cca ve stejné hrubosti jako tu drt. Ale je tam toho docela velký regál tak jsem všechno neprohlížel. Myslím že sortiment bude ve všech prodejnách dost podobnej
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2009 11:20 Muž Jirka88 [6]
Já bych právě chtěl nějakej levnější dolů a navrh bych si dal nějakej černej štěrk...prostě nějakej výhodnej mix...nevíte přibližnou cenu a počet kil? stačí nějakýho z nich ;-) díky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2009 11:16 Bart – Re: Jirka88
já nevím co přesně scháníš byl jsem tam včera pro písek mají tam ) několik druhů křemíčitého písku, pak různé drtě a štěrky /světlou i černou drť)i větší oblázky v pytlích - Horbach Repy. Co se týká tohoto tak jsou poměrně zásobený a určitě nejvíc z hobby marketů a často i lépe než malé akvaristiky. S rybama bych byl opatrnej ale na techniku a různé doplňky to docela jde.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2009 11:00 Muž Jirka88 [6]
Zdravim, mam takovej dotaz a nechce se mi zakládat zbytečně nové téma tak to hodim sem...Jaký mají akvarijní štěrk v Hornbachu? Myslim zrnitost, barvu a za jakou cenu? Chci jen vědět jestli se mi vyplatí tam jezdit nebo to koupit v akvaristice...díky za info ;-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 17:56 Muž Diego [72] – Re: koblihcz
Když se podíváte ke mě rybicky.net/nadrze/4131 a dáte složku Aquho-daho,tak hned uvidíte,jak to tam pěstují.A máte tam i příjezdovou cestu,ale nedoporučuju tam jet po silném dešti nebo po sněžení. smich Však to poznáte..... :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 15:08 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: zrada
Svatá pravda! :) Přes Vikýřovice k vlakové zastávce, u ní vpravo (přes přejezd) a nahoru polňačkou až ke směrovce vlevo, na které jest napsáno "AQUA DAHO". :-)
Ale Vikýřovice začínají pár metrů za Špk. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 13:25 zrada
Sid napsal: do Vikýřovic do Aqua-Daho

Není to tak docela přesné, z toho Špk bych jel spíš po panelce k lesu. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 12:32 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: koblihcz
Jj, Vikýřovice začínají 50m za značkou "Konec obce" Špk. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 11:56 koblihcz
Sid napsal:
Tak až budete v tom Špk, zajeďte do Vikýřovic do Aqua-Daho - je to kousek

Aha to jsem nevedel, ze Aqua-Daho je taky na Morave. Diky za tip, to bude mit zena "radost", ze ji o dovolene taham po akvaristikach a sklenicich. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 11:40 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: koblihcz
K Ratajovi pokud mi to vyjde se mrknu pristi tyden mozna i do Agroholdingu (jestli me tam pusti do skleniku), celkem by me zajimalo jak se pestuji akva rostliny ve velkem...
Tak až budete v tom Špk, zajeďte do Vikýřovic do Aqua-Daho - je to kousek a do skleníků vás velmi pravděpodobně pustí. Zvlášť, když si budete chtít vybrat (koupit) nějakou tu kytku. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 11:27 koblihcz
Hornbach v OV tam jsem byl jen jednou a nijak extra odvazany jsem z toho nebyl. Obecne tyhle hobby markety nemam moc rad. Clovek tam necha 2x tolik casu koupi i to co nepotrebuje a pak zjisti, ze u nas v zelezarstvi to maji o tretinu levnejsi.
Rad chodim do Frydku na namesti, tam je mala akvaristika, vstricni prodavaci, ryby co nemaji se daji objednat i v mensim mnozstvi. No na ten Globus jsem zvedavy. K Ratajovi pokud mi to vyjde se mrknu pristi tyden mozna i do Agroholdingu (jestli me tam pusti do skleniku), celkem by me zajimalo jak se pestuji akva rostliny ve velkem. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 11:02 Muž agent007 [47]
Podle všeho co mi řekli na info lince Globusu, tak snad v 1.polovině září.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 08:14 Muž grizly [145] – Re: Ninco
Porad ho vychvalujes a ja se nemuzu dockat, az ho otevrou. Jsem zvedavy, jestli bude fakt tak skvely.....Doufam, ze ano. :-) Kdy se to bude otvirat?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.08.2009 07:36 JuraS
A já zase ještě jednou hoernbach v praze - černý most pochválím.. minulý týden kupované neonky, pancéřníci a nejprve dva a za den jeden terčovac..ryby ok, jen pancéřníci už byli malinko odrostlé..nijak jsem se s nimi nepáral a po 20 ti minutách pohupování se po hladině v pytlíku šli do vody..28,5 C..o terčovcích (to jsem psal do jiného tématu) prodavač tvrdil, že by je nebral protože je tam mají týden a nežerou..já vzal nejprve 2..no neber to 5 cm za 116,- wočí..a světe div se..žerou cokoliv jim tam hodím..apetit mají strašnej..
a koupit si prázdnou krabičku..k tomu se ani vyjadřovat nebudu..komu bys nadal kdyby jsi si koupil přinesl jablka z marketu a jedno které jsi si sám vybral bylo nahnilé ???? snad poznám jestli beru do ruky jen papír a nebo něco s ním...já jsem s hoernbachem v praze čm spokojenej...je to prodejna co má otevřeno 7 dní v týdnu od rána do večera...a ne nějaká akvaristiky co má přes poledne zavřeno ..no a kdy asi tak můžu mít čas já a končí v době kdy končím já v práci...kdo tam teda nakupuje ???
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 23:13 Muž boruberry [159] - Raci, krabi, krevetky – Re: NHKG
Pockejte si na zverimex v ostravském Globusu =)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 22:59 Muž NHKG [3900] - Hadohlavci – Re: Uli
Třeva já chodím v OV do Hornbachu nakupovat hřebíky a podobné zboží. No a vždycky když tam jsem, kuknu na tu tragédii v akvarijní části. Takový výběr ryb, které nikdo rozumný nemůž koupit ...
Stejně jsem zjistil, že rybu je nejlepší vybrat vklidu doma u internetu, kde si můžu o ní všechno najít a pak jenom objednat s doručením vlakem, protože v akvaristice málokdy mají to co chci.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2009 22:10 Muž agent007 [47]
Nechodím tam nakupovat, to jsem neřekl. Chodím tam litovat ty chudiny v akváriích. Ale v OL jsem dnes koupil. V OV bych nekoupil ani štěrk. Hornbach by měl pro zaměstnance z OV vypravit autobus do OL, aby se poučili, podívali...

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [18] ...... 24

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 43121x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/3620?od=851