Hornbach
Sis měl koupit aspoň budku
Ať jim uděláš nějaký ten vývar
Starší reakce
No tak jsem to byl včera omrknout, některé slevy tam jsou dost velké, třeba set Ambiance 120 z 11 tisic na 8500, nebo skřinka pod ambiance 101 z 2400 na 1000. Pak ještě nějaky set 50l o tisicovku a i nano 30l dobrá sleva...nicméně Juwely jak na schval nebyly slevněné ani o korunu
takže jsem koupil granule pro králíka, mrknul na slevy ptačích budek a zas jel domu
no asi budu mít čas až večer kolem 8mi...
přesněji do te doby nebudu mit auto no, tak leda bych se projel tramvajkou
proletel jsem to letem svetem, nic jsem nepotreboval, takze moc neporadim. Pokud to nemas daleko tak tam mrkni, ale urcite cim drive tim lepe, kdyz muzes tady poreferovat vice i ostatnim.
Fakt jo? No sice jsme měli v planu set kupovat až za pár měsíců, ale tak asi se tam zajdu mrknout
jestli to teda podle tebe stojí za to
Dnes jsem navštívil hornbach v Ostravě u Svinova a měli tam vypuštěne všechny akvária s tím že připravují novou prezentaci nádrží. Hotovo by mělo být 7.3.14. V současné chvíli tam měli pouze rostliny a výrazné slevy na akvária, sety, skříňky... Kdyby někdo něco sháněl možná by to stálo za to se tam zajet podívat.
Starší reakce
hlavně prvních pár litrů vody z vytoku filtru rovnou vyhod do kyble... at to nepustis do akva...
no jo, není lízátko jako lízátko
Pohlídáš si to výměnou vody, hlavně neodkalovat dno.
to jsem chtěl zkusit,ale byla krátká
Už mám objednanou novou.Zítra si ji vyzvednu.Tak snad to akva a bakterky ve filtru vydrží bez úhony
kdyby jsi to měl moc akutní, tak to jde dočasně nahradit "špejlí" z lízátka
samozřejmě tou plastovou jestli víš co myslím. Jen pak filtr trochu vrní
A jak to tam vypadalo? ( rybky, rostlinky)
Zkus jim tam brnknout. Já tam byl nedávno, ale tohle bohužel nevím. Podle mě by to mohli po telefonu zodpovědět
Ahojk nebyl teď někdo v Hradeckým bachu? Mají tam filtr Eheim prof.3 2075 600 Lit.?
Níže je odkaz na AQ sortiment, ale jestli je tam vše nevím.
Starší reakce
A když najdeš u nějakého malého eshopu lepší cenu než u velkého shopu, tak většinou plátce není a pak ti to v hornbachu vysvětlí, že musí to DIČ zadat do systému. V tomto případě byla paní v Plzni také skvělá našla o trochu dražší, kde DIČ měli a také to vytiskla.
v Hornbachu je mají na kus
Tak plátcem DPH musí být každý, kdo má hrubý obrat tuším víc jak milion. A to u eshopu předpokládám, že to má. tedy asi by měl mít každý větší eshop. My jsme tam chytli super prodavače, který nám to všechno našel na netu a všechnu vytiskl. O tom že musí být plátce DPH nemluvil a neříkal že to je podmínka.Říkal, že příště musíme mít ten výrobek vytištěný s přesným označením a cenou výrobku a adresu eshopu. Musí mít sídlo v čr. Což asi i podle DIČ je taky zcela jasné.
Ano a hlavně. Ten eshop musí být plátce DPH jinak ti slevu nedají. Takže tam chodím rovnou s vytištěným papírem, kde mám výrobek za internetovou cenu a na dalším papíru informace o prodejci včetně DIČ. Takhle už jsem tak ušetřil dost.
Starší reakce
Stačí najít o 1kč levnější... je to úplně na všechno. a pak 10procent dolu ještě z té Internetové ceny...
Celého jejich sortimentu. Pak je to bezkonkurenčně nejlevnější. Kupovali jsme třeba topný kabel pod dlažbu, tam nic moc sleva nebyla, ale digitální termostat stál 2240, na netu 1334 a po slevě 1200. Takže za půlku
Taky jsem něco podobnýho slyšel. Dobrý vědět. Je fakt že cenově to tam není tak špatný. A čeho se ta sleva týká? Jen techniky? nebo také akvárka, krmiva, substráty atd nevíš?
jj ta "ZÁRUKA nejnižší ceny je super... jen na filtracnich mediich jsem usetril pres litr...
Jen bych chtěl připomenout, že pokud pojedete do hornbachu pro nějaké zboží a najdete si ho na internetu levnější , hornbach Vám dá ještě 10% slevu z té levnější ceny.
zboží z internetu si vytisknete, tak aby bylo vidět jeho označení a cena, musíte mít i sídlo společnosti (musí to být česká firma.
Dnes jsme místo 16 tisíc platili 11
Eheim
Aquaball:
60
890kc
130
990kč
180
1090kč
biopower.
160
1090kč
200
1290kč
240
1490kč
corner
60
535kč
skim 350 353kč
powerhead 559kč
Profesionell 3
250
3280kč
350
3785kč
600
4990kč
Všechny jsou komplet s naplněma¨
Ecco pro
300
2550kč
200
2250kč
130
1990kč
Všechny jsou komplet s naplněma
clasic
150
1180kč
250
1290kč
350
2090kč
600
2730kč
Všechny jsou komplet s dvoukohoutama a naplněma
Experience 250 2790kč
komplet s naplněma
Tetratec n800 945kč
Fluval
U1
539kč
U2
739kč
U3
869kč
U4
1350kč
106
2490kč
206
2990kč
306
2690kč
406
3290kč
JBL
e701
2551kč
e901
2790kč
Eheim Quick vac pro 999kč
Nějakej překlep je možnej
Je to takto lepší?
Stavil sem se v Hornbachu Praha Řepy. Když sem tam byl v létě byl sem přímo nadšený oddělením akvaristiky. Teď totální sklamání, ceny vysoké, sortiment uzký, a na dotaz po artemii mi bylo sděleno že nevedou!Dříve tam bylo velké akva s terčovcema a skalárama teď nic. A za ty ceny to někdo kupuje?
nevim jestli je to tím tel. na kterém jsem, ale vypadá to jako filtry za deseti a statisíce
To je stará vesta, že je to vo lidech.
Asi jak v kterým. Já jsem volal do Hornbachu v Brně.
Tak to se samozřejmě cení, ta aktivita.
Já osobně s telefonickým kontaktem s oddělením akvaristiky v Hornbachu problém nemám.
To jsem zkoušel, ale přehazují si mě tam jako horkej brambor a nakonec se nedozvím stejně nic. tak jsem se rozhodl, že tam zajedu, prozkoumám co tam mají, sepíšu a potom to sem dám, aby to ostatní nemuseli příště hledat jako já
Co takhle použít tu archaickou věc, jako je telefon?
Ten už tam jeden je: Eheim 2213, ale nestíhá.
Jěště dotaz. nevíte jestli tam prodávají Eheim Professionel 3 2075 a popřípadě za kolik?
Ptám se proto, protože to tam mám 30km, tak aby to nebyla zbytečná cesta.
nebo v tom hornbachu kup exterak a mas po problemu... a vic mista v akva...
Tak díky. Snad to nějak do zítřka vydrží na tom šmejdu z 54 setu (marina jet-80).
určitě nemaj... prodavaj jen eheim, fluval, dennerle a sicce ci jak se to pise... cerpaci hlavy nemaj vubec
Díky. Jsem si to myslel, ale nebyl jsem si tím jistej. Nemají tam jiné čerpací hlavy?
Umřel mě totiž starej vnitřní filtr ve 240 litrovém akvarku a docela nutně potřebuji náhradu.
Nevíte jestli v Hornbachu prodávají čapací hlavy Atman AT-201 (JKA-IP201) a nebo 202?
Starší reakce
díky za info a potvrzení, já je chci k těm krevetkám a ty skrnoocasé nemají moc dobré reference v tomto směru.
Ano jsou to skvrnoocasé. Normálně se to tak prodává. Kdyby to bylo razborky bornejské, tak cena není 7,-Kč, ale min 20,-Kč za kus. I skvrnoocasé jsou hezké. Navíc mají mnohem menší nároky na vodu. Já je v hornbachu koupil a paráda. Jsem spokojen. Měli tam poslední zbytky, tak jsem si vystačil jen s 16 kusy
Mám cukání pořídit si k red krevetkám nějakou drobnou rybku - vede právě Boraras brigittae, která se mi líbí. V HB (ostrava i brno) je mají prý v nabídce, ale já je pozoroval a porovnával se zdejšíma fotkama a myslím, že jsou to spíš r. skvrnoocasé - Boraras urophthalmoides. Za 1. cena je 7 Kč, což je podezřelé a pak u těch vybarvených rybek byla vidět krásně výrazna skvrna na ocase ve světlém poli - ani náznak červené nikde po těle. Zná někdo b. brigittae a nabídku Hornbach ? jsou to ty brigittae nebo ne ? Dík předem za pomoc.
Včera jsem byl v Bachu v Olomouci reklamovat ext.topení 300W, nádrže zatím pořád ok a plné, kytky žádné, cca 10ks v ubohém stavu. Tak nevím, co bude pravda na tom zavírání oddělení akvaristiky. Podle mne v OL zase taková konkurence není a dá se u nich nakoupit dost věcí, i když za větší peníz než jinde.
Jj díky vždyť kousek je hospoda U Oráče kde jsem občas chodil
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 24 25
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 43199x