Hornbach
Musím se s Vámi podělit o můj nehezký zážitek. V prvé řádě, jak jsem psal v předchozím příspěvku, navštěvuji Hornbach na Rudné, kde je vše v naprostém pořádku, akvárka čistá, skla vyleštěná, rybky krásný, čilý. Rostlinek je bohatý výběr, jsou krásné. Bohatý výběr zboží a příslušenství. Mají tam vystavený kompletní sety akvárek a obsluze není co vytknout.. Obsluha je milá, ochotná, poradí vám a věnují čas když se chcete na pár věcí zeptat.
Teď k podstatě věci, měl jsem cestu kolem druhého Hornbachu ve Svinově, tak jsem se tam zastavil a nestačil jsem se divit. Obsluhu jsem tam neviděl, nevím proč ale mají tam šílenou tmu. Skla špinavá, slitá, v jednom akvárku byl upadlej vnitřní filtr. Napočítal jsem tam asi 5 mrtvých rybek. Celkově zanedbaná údržba. Rybiček mi bylo líto. Nádrž s rostlinkama byla zhasnutá, rostliny strádaly a ten zápach z nádrže..... V koutku s morčátky měli karanténu morčátek kde neměnili podestýlku asi 2 měsíce, takže to tam celkově dost zapáchalo. Takže pokud mají rušit akvaristiku v Hornbachu, tak jedině tu u Svinova. Zapovídal jsem se s prodejcem v Hornbachu u Rudné a potvrdil mi, že akvaristika v jejich Hornbachu se rušit nebude. Že mají slušný procento celkovýho obratu a je to takové spestření na oči pro celý obchod. Lidi tam rádi chodí, včetně mě, a položme si otázku proč to tak je? Protože je tam na co koukat a je to zásluha hlavně té obsluhy. Tak pokud navštívit Hornbach, jdině ten u Rudné.
Je to na křižovatce Aviatiků a Oráčova. Je to takový malý obchod - paní tam prodává vajíčka s akvaristikou pohromadě. A ty atmany pokud je v akci, tak jsou levnější jak na burze. Tu 202 jsem koupil za 220,- kč. Je to hned na tom rozcestí, kousíček od toho novinového stánku.
Tak a kde je to u toho Makra v Hrabové to by mě zajímalo
Ano, to je podle mě klasický příklad nízké výtěžnosti z metru prostoru a je taky otázka do jaký míry jsou rozhodnutí o rušení, či rozšiřování jednotlivých oddělení návazná na autonomitu jednotlivých ředitelů.
Pokial by Hornbach mal nejakú dlhodobú stratégiu na rušenie akvaristických oddelení,tak by v novootvorených predajniach už neboli.A zatial sú
V Bratislave nedávno otvárali novú predajnu a akvaristické oddelenie majú pekne vymakané.Ťažko by do toho cpali prachy keby to chceli za pár mesiacov zabaliť.Takže sú to pravdepodobne zase len fámy
Tak ono i když se budeš dotazovat na centrále, tak odpověď bude ve smyslu, že k interním věcem firmy se vyjadřovat nebudou a i proto se rády šíří informace o rušení toho či onoho oddělení.
0 03.01.2014 11:28 radim to je jak kdybych tu začal psát že prodejny se budou naopak rozšiřovat a přidají do sortimentu kozy, koně, velbloudy...kecy
0 03.01.2014 11:25 radim myslel jsem to v tom smyslu "jedna paní povídala"... Hornbach jako takový se nikde nevyjádřil
Kdo má trošku povědomost o tom, jak to o těchto řetězcích chodí, tak diskuse o rušení, přestavbě, slučování atd. toho či onoho oddělení se vedou prakticky neustále a to jak mezi zaměstnanci, tak i širší veřejností.
zatím se o tom mluví snad jen tady
Zákulisníma informacema nedisponuji, je to klasika "jedna paní povídala". Ovšem to, že si někdo kompetentní vyhodnotí, že by se místo prostoru kde jsou oddělení akvaristiky umístěny, dalo prodat více kytek z Holandska a ponechat si jenom prodej krmiv, představit dovedu.
k naznačenému rušení akvaristik v Hornbachu - je to 100%? Ví se od kdy?
myslíš ten obchůdek v galerii v tescu???
My objednáváme černé bojovnice za stejnou cenu jako za všechny ostatní barvy,tj.69Kč
0 02.01.2014 16:57 georg [112] - Afrika Zítra tam jdu,tak se ti podívám,ale myslím,že Atmany tam nemají,jen Eheim a Sicce čerpadla
V Hrabové kousek od Makra,je mala akva prodejna a tam se dají koupit za slušný peníz.
0 02.01.2014 16:37 anýsek – je černá betta splendens tak drahá?
Ahoj chtěla bych se zeptat je černá bojovnice tak drahá? v hornbachu jsem ji našla za 580,- byla krásná,ale tolik bych za ní rozhodně nedala. a měly jste vidět to ´´miniakvárko´´ byla nacpaná v něčem co připomínalo skleničku ze školní jídelny a vypadala že se v té sklenici nemůže hýbat
(a že mě to nepřekvapuje)
Netvrdím to stoprocentně, ale Hornbach atmany nemá.Aspoň jsem si jich nevšiml...
Prosím vás, nevšiml si někdo, zda Hornbach nabízí akvarijní čerpadla Atman At-202?
Olomoucky je v pohode, predevcirem nebo kdy tam byla slecna sama. spousta lidi si brala rybicky vsem poradila a kdyz prisel pan ze chce nejaku kytk utak rekla ze prijedou vp atek jelikoz ted pres svatky nic nebrali. Prijemna slecna poradila ochotna. co vic si prat
To bude ono
Nějak se mi ty cenovky pletou.
Eheim Classic 2215 tam stojí asi 2090. Eheim Classic 2213 1290.
to se mi zdá trochu moc málo.Ale dík
já se ptal a odpověď jsem dostal, měli zrovna přebírku nových ryb, jak to vypadalo jsem tady nedávno komentoval, jestli mě chtěl prodavač odbýt, nebo prostě něco plácl z nedostatku času netuším. Už to neřešme, příště se zeptám znovu a pokud nedostanu stejnou odpověď jako od Vás, tak budu tvrdit že je to jinak, a že to chci vidět na vlastní oči
Všechny, tak nějak podobně.
Všechny Hornbachy, nebo jen ten olomoucký?
Stačí, když se jich při další návštěvě zeptáte, jak mají řešenou filtraci.
Já jsem slyšel,že Hornbach bude akvaristiku rušit
to je aspoň informace,teď čučíte co
snad ne, třeba mi příště obsluha podá stejnou informaci jako Vy a já nebudu muset dávat mylné informace - které jsem dostal
Fajn. Snad se na základě této výměny informací rozšíří okruh těch, co nebudou hlásat bludy stran filtrace nádrží v Hornbachu.
(Předpokládám, že obdobně, jako v Olomouci, je tahle problematika řešena i v ostatních pobočkách firmy.)
takže naposled pro Vás, jak jsem koupil, tak jsem prodal. Nemám důvod Hornbach (zvláště ten olomoucký nějak hanit, vždy jsem byl spokojen - kvalitní obsluha, supr pokec - opravdu tomu rozumí), rád se tam vracím, beru tam ryby ne jen pro sebe, ale i lidi co jim pomáhám s akva. Ryby mají kvalitní, minimální úhyn, kytky supr zdravé a vitální.
Side tohle tedy ne,grundu trošku znám a vím,že by neplácl jen tak nějakou hloupost,nebo dokonce,že by si něco vymyslel... prostě mu to tak někdo podal a je to,proč to řešíte pořád dokola. Neříkám,že nevíte jak to mají,ale prostě napsal to co mu v akvaristice řekli,to je vše
...Pro vaši spokojenost - nemají centrální filtraci a netuším kolik akva mají spojených dohromady rádoby centrální filtrací...
Nejde jen o mně.
Pokud prohlásíte, že v oddělení akvaristiky v olomouckém Hornbachu
mají centrální filtraci a všechny akva jsou propojené, a že vás takto informoval personál, nedá mi to a musím se vyjádřit.
Asi jste těm lidem špatně rozuměl, případně jste se o tom s nikým z nich nebavil, jen jste sem plácl něco, co jste vyčetl na nějakém fóru...
Skutečnost je taková, že akvária jsou ve stojanech po třech nad sebou, přičemž tato akvária jsou trojího typu: nedělená a skleněnými přepážkami dělená na poloviny, resp. na třetiny.
Každé z těchto akvárií má svoji samostatnou filtraci v podobě skleněné přepážky za zadní stěnou nádrže, "HMF" a ponorného čerpadla Aquabeck.
Jediné, co mají akvária "centrálního", je automatizované pravidelné dopouštění vody do nádrží.
jo jo, tím pádem je to super
Nemusí, ale může a potěší to.
koukám 2549Kč jsem našel na internetu nejlevnější.Hornbach 2550Kč.Koukal jsem se do telefonu,když jsem si tam fotil cenu
Hornbach v Řepích mám relativně blízko od Kladna,ale hlavně jezdím denně kolem,tak se tam můžu stavit.
na netu se da koupit za 2500 a nejaky drobny,ale je to bez postovneho,takze jestli mas Hornbach ve svém městě, no problemo
Ono se nemusí ani moc trefovat..ty filtry Eheim tam mají za nejlepší ceny stále.
Taky si tam půjdu pro Ecco Pro 2036 mají ho za 2500 a nějaký drobný.Na netu všude dražší
Ano, ano, v Hornbachu se dá, když se to trefí nakoupit kvalitní technika za velmi kvalitní ceny.
já psal o Eheimu,měli tam tohoto výrobce přímo zvýrazněného,ale jestli i další značky,tak proč ne
pravda pravda
Hornbach tvrdí,že má filtry Eheim za internetové ceny,viděl jsem to aspoň v Brně napsané
,ale jestli je tomu opravdu tak,netuším
0 30.12.2013 16:37 Kuca [43] - Cichlidy Tak jsem si udělal výlet do Hradeckého Hornbachu.
Přivezl jsem si 2x2l Substratu Pro.
Balení 2l stálo 494Kč ,takže jsem to hned vzal
Po Novém roce tam pojedu ještě pro Eheim 2036.
Vnější filtry tam mají za super ceny !
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 24 25
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 43199x