Setkání akvaristů - Olomouc
Věnuji 15-20 litrů různého mraženého krmiva (larvy komárů, koretry, buchanky, perloočky, viřníky). Po havárii a vymření skoro všech rybek jsem už rybičky neobnovil, krmivo zůstalo a mně je líto ho vyhodit, protože je kvalitní a dobře skladované. Daruji za odvoz, případně za sklenici medu, rumu nebo vínka
Starší reakce
Akva Tera Exo na ulici Palackého asi nejlepší zverák v Ol . Většinou tam mají nítěnky,octomilky a mikry když je štestí .
Starší reakce
0 22.11.2015 11:54 Atacus Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda v Olomouci funguje nějaký akvaristický spolek? Popř. nějaké setkání akvaristů, kde bych i jako začátečník, který nikoho v okolí nezná, mohl přijít a poučit se od zkušenějších. Díky za odpovědi
Starší reakce
Děkuji za nabídku. Zítra ti ještě napíšu. Mám teď něco "rozmluvené", tak uvidím, jestli to klapne. Každopádně díky.
Rataj Šumperk má krabici na prodejně s náhradními díly.. Mě pondělí tam jedu můžu se ti podívat a třeba koupit a i v pondělí dovist do Olomouce pokud by byla
Aloha Olomoučáci, neví někdo takhle náhodou, kde by se dala sehnat zahnutá nasávací trubka na hadici s vnitřním průměrem 12mm?
Nejlépe přímo v Ol.. A kdyby i cena byla nějaká rozumná..
Na oplátku bych měl úplně novou nepoužitou a origo zabalenou Eheim Flowpipe..
Starší reakce
Přátelé, kamarádi!
Co naše pravidelné srazy? Už se nekonají?
Nebo mi něco uniklo?
Starší reakce
Starší reakce
Výborně, tak zvyš teplotu, dopeč, zabal, dovez, nech sež*at ostatními.
Nemůžu, v troubě mám štrůdl
EDIT: A nechcete si udělat výlet. Navzdory předpovědím tu svítí sluníčko
To abys už vyrazila co jede kolem dvanácté
Já mám taky volno, jen ta vzdálenost
Já bych si čas udělal.
Starší reakce
Díky
Jací gavúnci? (Je to skoro, jako byste se zeptala, jestli se dají v Olomouci sehnat živorodky...
)
G. Boesemannův, lososový, madagaskarský a vidloocasý jsou "skladem" ve Zvířecí říši.
Starší reakce
Pokud by to šlo nazpět, budu rád.
Už jsem si pár panáků slivovice na Vláďu dal.
Já se jdu ožrat. Tohle se těžko rozdýchává.
No já jsem ale úplně vykolejenej..
Srdíčko. Z tohoto bych si srandu nedělal dokonce ani já.
Jako vzpomínku fotka jeho milovaného Timura Leonarda. A zítra setkání bez něj.
No to si ale děláš srandu, ne???
Jak??
Právě jsem se dozvěděl smutnou zprávu, že dnes zemřel velký milovník psů a rugby, přírody, rybiček, záhad a zajímavostí, člověk s někdy možná trochu tvrdou slupkou, ale velkým a dobrým srdcem, náš kamarád Vláďa L., zde známý pod přezdívkou NIKO. Je mi to moc líto. Kdo jste ho znali, věnujte mu tichou vzpomínku.
Jsem zvědavej, kolik se nás sejde 1. května
No, díval jsem se i na další měsíce. Jak jsem to počítal podle tvých směn, tak další srázek by vycházel zas na 1. čtvrtek v květnu - 1.května. Další srázek by ale už měl být zase poslední čtvrtek v květnu a červnu, pak bychom se asi zas domluvili až na leden zase podle tvých směn. Tedy, pokud s tím ostatní souhlasí takto. Bylo by to de facto co čtyři týdny.
Připomínám, že zítra je ten srázek. Začínáme v 17:00 hodin. Kdo chce, nechť přijde, stůl je objednán na jméno "Akvaristé". ;)
Starší reakce
Ještě můžeme udělat separátní sraz zájemců o "povídání o rostlinách" s Johanem... Ve vhodný den, čas i místo
Libore počítej,ať víš,kolik míst příští týden bloknout.Zatím pět.
Tak já taky přijdu příští týden.
Ja (je to jeste tyden, tak nezavazne)
Dnes tedy také nikam nejdu a necháme to na příští týden.Kdo příjde příští týden,přihlaste se.
Tak se nějak domluvte..
Za mě příští týden. Zítra nepřijdu, příští týden ano.
Tak asi tak..
Bohužel mě nevyhovuje ani místo ani čas. Bral bych pondělí či středu, v nouzi úterý. Takže já se dostavím jen v případě dobré konstelace hvězd a lidí. Ale v případě účasti dávám vědět. Kytky probírám také moc rád.
Jak to vypadá nevím,třeba se večer ještě někdo ozve.
tak jak to s tím srazem vypadá?
Spousta návrhů ale rozhodnutí chybí.
Rád bych se konečně setkal i s Johanem a pořádně probral rostliny
Mě je den vcelku jedno. Jde mi spíš o ten týden. Pač se mi směny střídají po týdnu.. Tenhle mám tu odpolední.
V pátek se už odjíždí třeba na chalupu,čtvrtek je dobrý den.Ale sjednoťme ten den,aby si člověk předem mohl věci naplánovat.
Tak to pojďme dělat každý první, ať se to dobře pamatuje. I mně by bodlo, kdyby to nebylo tento, ale až příští čtvrtek. Jinak čtvrtek je pro mne asi v současnosti nejschůdnější den v týdnu, protože jsem si vše organizoval tak, abych měl letos čtvrtky volné
Starší reakce
Přidat reakci
[1] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x