Setkání akvaristů - Olomouc
Starší reakce
0 13.03.2010 09:58 Helča – Re: jeviel
AHA, díky za upřesnění, nějak mi uniklo ten "první" pátek.
Sraz probíhal první čtvrtek v měsíci. Teď byla a asi bude změna na první pátek v měsíci
0 12.03.2010 10:25 Helča – Re: jeviel
zdravím,
tak co sraz? probíhá pravidelně v ten pátek? Teď mám zrovna kluky nemocný.Snad by to mohlo vyjít příští pá (19.3.)
jen tak pro zajímavost, kolik se vás sešlo nejvíc?
přeji hezký víkend
H.
Starší reakce
Hlásím účast, teda bylo to o fous ale dostavím se
0 04.03.2010 20:47 smik Tak bohužel kdybych věděl, že jste to hodily na pátek dřív tak se určitě dostavím. Jenže přijedu z práglu až v 20:00 a to budu zbitej a zralej do hajan
. Takže jestli se dohodnete, že další bude zase v pátek dejte mi vědět dřív ať se podle toho můžu zařídit. Díky a dejte si jedno i za mě.
0 04.03.2010 16:40 Krylux – ...
nemá někdo na prodej nějakou kobercovou rostlinu ? nemuzu ji nikde sehnat,tak ze jestli byjste mi ji nedovezli primo na ten sraz
Pořád doufám, že to bude formou diskuze.
Taky se dostavím, už třikrát se mě stalo, že jsem si na ten "první čtvrtek v měsíci" vzpoměl až v pátek
Přijdu asi i s kolegou, akorát mě napadá: Bude tam v pátek večer místo nebo budeme jako v tramvaji?
Takže maminka zaveze?
Super, aspoň tam nebudu se samými dospělými.
To se mi ulevilo.
0 04.03.2010 15:40 Krylux – Re: Sid
já bych se tam měl oběvit
Jen abyste tu přednášku nedělal jen mně...
Bohužel nemohu...v pátek večer jsem v jiném městě.
Tak neco by se naslo ale ted asi nejvic co mam prerostly je chebule karolinska...Chystam se to nekterej den protrhat
Proč byste jezdil k teplárně, když máte 30m od té restaurace velké parkoviště?
www.mapy.cz/…
(V místě, kde je "1" se to bude konat.)
Nejlepší je kouknout na mapu. Jinak asi 10 minut. (sejít na náměstí hrdinů a pak pořád po tř. svobody až k tržnici (k Palachovu náměstí).
A od te teplotechny to je daleko???
Přímo na Palachově náměstí je velké parkoviště.
to je fakt...Jo a kdybych chtel jet autem tak se tam dostanu jak ja vzdy nechavam auto tam jak je teplotechna jestli vam to neco rika
Tak když někdo má přebytky, které by stejně vyhodil, tak proč spíš nezkusit někoho obdarovat?
Koukam ze si tam nosite i rasokoule atd takze klidne bych i mohl vzit nejake prebytky ze svych nadrzi a obdarovat ostatni ze?
...Náhodou, teď by se mi jich také pár šiklo...
Zkusím si vzpomnět.
Přijdete do "hospůdky" a sednete si k sympatickým lidem, objednáte si něco k pití a zapojíte se do konverzace...
A jak to tam tak chodi nikde jsem este na takovemto srazu nebyl...
Snad na koleje, ne... A pak jen: ,,š š š š š tůů"...
Od vlaku nasednout na lichou šalinu a dojet na tržnici a pak už jen 200 m rovně a ste tam...
Ještě na to nedošlo a jsou vesele u kardinálek.. Až příležitostně... Náhodou, teď by se mi jich také pár šiklo na kolej.. Doma sem to všechno vybral a stejně sem nasbíral tak deset malých šnečků...
Na pitvání, že?!
Okruzaci se mi premnozuji docela casto a taky tim krmim ryby takze jak by zase byli neni problem
Taky právě s kámošem uvažujeme, že by jsme se za váma někdy dojely podívat.
Pátek rozhodně lepší den
Kdyby se náhodou někomu přemnožili okružáci, vzala bych si jako krmení pro rybky.
Ze začátku dost. Teď tak do pěti...
kolik se vás tak schází ?
na kolik že to je? žebych se taky přihnal
?
No nevím jestli zrovna já přednášku, když už teď vím, že mám asi 100 + 1 otázek...
Taky vemu nějaký plevel.
A rozbijte prasátka! K běžnému menu jsem zařídil stejky!
(Přednášku na téma "Vodní rostliny a světlo" drží kolega Johan!
)
To ne.. jen koukám že účastníci se nechtějí moc vyjadřovat. Každopádně dost lidí tu říkalo, že jim vyhovuje pátek, tak snad příde pár nových lidí.. Jinak přinesu pár kuliček řasokoule....
Abyste tam nebyli sami, přijdu taky.
Abychom tam nebyli sami
A tak jooo, já se tam zjevím
0 01.03.2010 19:28 Johan [4950] - Rostliny Ahoj,
tak pro zájemce a nadšence akvaristiky z okolí Olomouce připomínám, že se opět koná už tradiční
posezení v hospůdce Plán B. Pro tentokrát malá změna. Né ve čtvrtek, ale v pátek!!! Takže v pátek 5.3. v hospůdce plán B. Nezapomeňte.
V plánu je bouřlivá diskuze o osvětlování akvárií a jejich hnojení...
Přidat reakci
1 ...... [27] 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x