Setkání akvaristů - Olomouc
Chodím do školy furt ... teda teď po 4 měsících volna a to až přespříští pondělí mi to začíná
A o té pohlednosti a chytrosti pššššt, to tady nikdo neví
Mimochodem vyšel nějakej průzkum, kde patří olomouc na 1. příčku s nejvyšší pravděpodobností, že uděláš-li si noční tour de knajp, dočkáš se koitusu
No, my všici malyLibor se na burzu chystáme. Chceme doplnit mražené krmení... kurník, chtěl jsem zavolat panu Koblasovi, jestli nepřijede, ale ta moje stařecká skleróza, zas jsem zapomněl... No, co už, musím si udělat na kapesníku uzel
Čéčé Ajvet v tom Olmiku je vidět hlad po samičkách ....navíc tak chytrých a pohledných jak ty....v akvaristice
Ty starý pazdráti ti dělaj co ti na očích vidí...a to ses smála, že to tak nefunguje, kdyžs ještě chodila do školy a vrkávali jsme...
Jůůůůva
Mimochodem chystáte se všici na burzu?
OK. Zítra zasadím pár stonků do Liaporu, do srázku bych pro tebe měl nějakých pár stonků mít.
Tak to je škoda. Já ji teď nedávno rozdal..
Pár stonků, mi to beztak chcípne
Kolik jí budeš chtít? Kouknu svým stařeckým poloslepým okem, jestli by se u mne něco takového nenašlo, případně bych zkusil něco namnožit.
Nepotěším Tě,nemám
Dík
A hygrophilu polyspermu nevedeš?
To né!!!S Tebou se dobře kecá
Tam místo sebe rovnou pošlete urny, ať nemusíte cestovat.
No my budeme sestava, jeden stařík na vozíčku, druhej stařík o berličkách...
Už jsem starej,šetřím nohy
Nebo padák
Já v červenci chodil o berličkách po skoku do bazénu, co ty, že jezdíš na vozíčku?
Vezmu si tedy helmu
Říkals, že máš vozéček, tak mi tě šupnem ze schodů dolů a tam už tě nějak uložíme na židličku
Já si ji zalepím.Do PLÁNU B mne budete muset snést,nebo mi nosit pivko ven.
Ale nesměj cestou moc vykřikovat, vašnosti, aby jich nezavřeli jako Švejka, když ho paní Millerová vezla do války.
My to tak pochopili... kdybys to mysleli jinak než z legrace, už bychom tui tu hůlku schvalovali... a použili jako domlouvátko
Já vím.Dnes mi bylo asi 123
A já to myslela z legrace
.
Nemusíte si barvit vlasy ani si brát čakan - zapadáte i bez toho.
Každý je tak starý, jak si připadá.
Třeba mě včera večer bylo sotva dvacet a dnes je mi tak pětasedmdesát..
Já si neuvědomil,že jsem moc starý
A s kým se tam jako budu bavit
Si asi obarvím vlasy našedo a vezmu si s sebou hrb a hůlku, ať zapadám
Mj. nemá někdo přebytek hygrophily polyspermy?
Zdá se, že 26.9. Což je poslední čtvrtek v měsíci.
škoda, že to nemáte předposlední čtvrtek to bych stihl, v tom týdnu budu mít dovču, ale takhle (ušetřím aspoň za kilometrickou banku)
, snad někdy příště, tak aspoň popřeji hezké posezení
Dělám dámu a sem uražen
Děkuji
věk nebo rozum?
na telku a na pořady pro děti
Tak to zustanu radši blbej...
To bys musel koukat na telku...
what it bludišťák?
Získáváš bludišťáka!
Přeloženo do češtiny chodit na tahy?
Nakonec budu mívat volno ve čtvrtky i pátky, nicméně stejně ve čtvrtky asi budeme jezdit do olmika se kulturně vzdělávat
Tak jo. Tak holt nepojedu přes Litovel
Já teď budu v Olomouci skoro pořád...
I když s trochou štěstí budu mít ve čtvrtky volno.
Tak to je slovo chlapa
Přidat reakci
1 ...... [15] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x