Setkání akvaristů - Olomouc
škoda, snad příště
To mne obzvlášť mrzí, že tam nebudu, rád bych si s tebou popovídal nejen o filtraci
Během pátku ti napíšu sms jak to se mnou vypadá. ;) Zatím můžeš popřemýšlet jestli budeš chtít vzít něco na burze v KM. ;)
Tak snad tam někdo příde...
Já vím, taky jsem si to tak představoval. Ale na druhou stranu to nealko švestkové pivo mi velice chutná a pro dobrou náladu mi stačí společnost prima lidí, nepotřebuji kvůli tomu alkohol
tak se uvidíme možná v létě
Dobrá tedy. Já to myslel dobře, že by jsme si daly i trochu do nosu..
Příště už to zas naplánujeme raději na všední den. Přeci jen si spíš dokážu představit přehození pracovní směny či jiných povinností než přesunutí partnerčinných plánů na hezký víkend.
A jé jé, bude tam vůbec někdo? Nemám tu rezervaci zrušit?
EDIT: TO nám to první setkání tohoto roku moc nevyšlo...
Příště to si to musíme vynahradit..
A jé jé, bude tam vůbec někdo? Nemám tu rezervaci zrušit?
Kurňa, hoši, neblbněte. Sotva jsme začli a už to odpískáme? Já opravdu nemohu, mám zápas a nemohu se vykašlat na tým. To nejde. A Jiri_99 se z rodinných povinností taky vyvlíkne jen těžko... ach jo. Pro příště aspoň víme, že čtvrtek je lepší než pátek.
Taky mě to štve. Ale nelze jinak..
Mě po srazu čekají narozeniny a moje drahá mi prozradila překvapení, že v pátek, kdy je mimochodem sraz, jedeme do Břeclavi a pak v sobotu do Vídně na divadlo na ledě. A až v neděli se vrátíme nazpět do Olomouce.
Takže se uvidíme až příště.
Já tě zastřelím... chtěl jsem ti dát zítra nalezeného kulicha pro stafflika. Já se totiž tentokrát taky nemohu dostavit, protože máme přeložený zápas. Strašně mne to štve, tak jsem se moc těšil.
Lidičky, já se moc omlouvám, ale bohužel se nemůžu dostavit..
Uvidíme se příště.
Místo snad nebude problém. V Plánu B mají vzadu salonek... a myslím, že v pátek bude otevřen.
Starší reakce
Neva, nějak se vlezem..
Pokud nás bude skutečně víc, nechám rezervaci pozměnit na vícero míst.
Bych dorazil. Tudíž zvýšil počet účastníků výletu na 10 kusů.
Málem bych zapomněl.
Rezervace je opět na jméno AKVARISTA. /Aby to náhodou někdo nezapomněl..
Čas: 18:00hod
Místo: Plan B
Počet: 8 míst...
Starší reakce
Potvrzuji, že naše maličkost se určitě dostaví. Pokud samozřejmě nezasáhne vyšší moc
Nesmí, máš u mne kulicha.... snad jsem ho ještě nepropil
Prosím o potvrzení účasti v akcích na
rybicky.net/akce/1025 , abych věděl, pro zhruba kolik lidí mám zamluvit rezervaci. Zatím počítám zase s osmi místy. V pondělí tam zajdu..
Neslibuju, ale kdybych se toho 18. dostavil, tak snad nebude vadit.
BTW.: to krasny velky morsky akvarko maji v Atlantu - osobne jsem ho pred vanocemi na firemnim bowlingu obdivoval.
Ok, já s tím problém nemám a klidně tu rezarvačku zamluvím zítra. Chtěl jsem teda ještě počkat, kdyby to z nějakého důvodu v tomto datu nevyšlo, ale jak píšeš. Nebudeme to podceňovat. Zítra to zamluvím.
Náš sraz je nejlepší, protože je náš
Edit: Krutibrko, už jsem nestačil opravit tu předchozí hlášku, že minule jsme sedli ve čtvrtek... teď koukám, že to bylo ve středu... no, snad se toho nikdo nechytí
To je ale velká chyba, neboť náš sraz je jisto jistě lepší... a tu druhou část také nechápu.
Už jsem potvrdila účast na jiném srazu ... A další burzu nemíníte dát po aquaterra burze, že ne?
Ano, nekuřácká hospoda, proto byl vybrán... a proto je tam taky furt narváno.... teď jsem kdesi viděl reklamu na nějakou hospodu v Olmiku, kde mají velké mořské akvárko... ale v jakém stavu je to akva a jak je to tam příjemné nejdřív zkontroluju, než něco takového doporučím. V tom PlanB to bylo minule celkem fajn... a teď, kdy skončil čas firemních večírků, by tam mohlo být i volněji.... nicméně bych to nepodceňoval a objednal raději už zítra. Přeci jen, minule byl čtvrtek, a teď to chceme v pátek, a to je obecně všude větší nával.
Se nás bojíš.
Myslím, že můžu mluvit za všechny, když řeknu "budeme jen rádi"..
To bych se mohl také dostavit. Zatím mi to pasuje. ;)
Hmm...
Kuřáci jsou pomalu druh na vymření...
Kouří se venku
Super.
Takže předběžně se počítá s pátkem 18. v 18:00hod.
Rezervaci zamluvím cca týden předem.
TO malyLibor: Není problém, aby jsi tam neseděl sám a nebál se
klidně přijdu dřív. Pak se ještě domluvíme.
EDIT: Ještě mě tak napadlo, Plan B je nekuřácká hospoda, že?
I mně vyhovují oba termíny, ale pátku bych dal přednost. A dorazil bych okolo 17:45, to mi tak nějak jede autobus. A 22:50 mi pak jede autobus zase domů
Může být
Tak lidičky, pomalu oživím tohle téma, pač už máme prvního.
Navrhuju sraz 18. v pátek, či 19. v sobotu.
V čase 17:00, či 18:00 hodin.
Místo opět Plan B.
Co vy na to?
Přidat reakci
1 ...... [20] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x