No, tak jsem s tak těšil, vše jsem pořešil, a když jsem sedl do auta, tak nestartovalo... průšvih o to větší, že zítra potřebuju jet na úřady do Olomóca, ale především v sobotu jedu na výlet, na který se dlouho těším... tak jsem dotáhla kamaráda automechanika, ať koukne, co tomu je. Po hodině dotáhl on dalšího kamaráda mechanika... a teď jsem se vrátil domů. Autíčko startuje bez problému... ale kupodivu mi ho neopravili kluci automechanici, ale soused zedník, který se vracel z hospůdky. Přišel kouknout, proč svítíme na dvoře. Když si vyslechl, co to dělá a nedělá říká - jo, to mi na pažoutovi dělá taky, to je špatně ukostřený kábl k pravému světlu... něco pošachoval s káblem od světla a autíčko startuje zvesela... ti automechanici si ťukali na čelo a šli do hospody... kdybych mohl, šel bych s nima, abych zapil ten horký večer... ale nemohu, ráno vyjíždím na ty úřady
![:-(](../obr/s/13.gif)
Takže tímto se omlouvám, opravdu jsem moc chtěl, ale nevyšlo mi to. Mrzí mne to o to víc, že se zdá, že tam byla sousedka doklwnik a já se s ní zase minul
![stydim](../obr/s/33.gif)