Setkání akvaristů - Olomouc
Ahoj, příštího setkání bych se rád zúčastnil, tak mi to snad vyjde.
3 10.01.2014 20:47 Beda81 –
Re: Sid Dnes jsem se byl v obchode po dlouhe dobe podivat.
S tou akvaristikou jste tam provedli obrovsky kus prace.
Vsem doporucuju alespon na cumici navstevu
Teď jsem to rozdal (resp. pokud spěchá, tak toho i tak mám dost...), ale do srazu bude určitě namnoženo...
- Alternantheru reineckii 'Roseafolia' .Měl bych zájem
Mohl bych se přihlásit mezi zájemce o Riccii a Salvinii? Chystám nové akvárko, tak by se to velmi dobře hodilo...
Že vám do toho vstupuju..středu nebrat
Ale pořád jsem pro změnu termínu na úterek či středu.
Další sraz jako každý měsíc poslední čtvrtek v měsíci.
Starší reakce
To záleží na Tobě.Jak řekneš,tak se domluvíme.
Ja bych ti ulevil od riccie.
Kdy se vlastne chysta dalsi sraz?
Dobře, tu ale mohu protrhat vždy.
Bral bych Vallisneria spiralis
Starší reakce
Hmm, já si právě za cca měsíc chci nechat udělat 300l želvárko. A tohle sklenářství mi udělalo v podstatě bez konkurenční nabídku. Až se mi to zdálo podivné.
Tak to jsem rád. Ještě čekám na dvě ocenění mého návrhu želvárka a pokud je nikdo nepřekoná, půjdu k nim.
Na kolik tě vyšlo? Taky chci 300L. A přemýšlel jsem o sklenářství Sklo Design Wernerová u flóry.
Dělali mi 300 litrovy akva. Sice sem je musel urgovat s dodáním (objednyny rostliny mi už leželi dva dny doma)ale nakonec za zdržení akva dovezli až domů a to nejsem Olomoučák. Za mě spokojenost
Olomoučané, neznáte nebo nejlépe nemáte někdo zkušenost se sklenářstvím Grunt na Chválkovické?
Hornbach na 100%, možná i jinde a levněji(?).
Čaute kluci, asi to sem nepatří,
ale tady mi nejlíp poradíte. Kde se dají v Olomouci sehnat náhradní přísavky na filtr eheim?
Krevetky už mám.
Tímto chci moc poděkovat Johanovi.
Starší reakce
Taky kdyby se tady někomu doma válelo aq 120x50x50 v dobrém stavu, dejte vědět.
Super, máš u mě schovaného panáka. Jak to provedeme? Potkáme někde, nebo až na srazu?
No jo, jako obvykle..
Edit: To bylo míněno tobě, Libore.
Nějaké ti mohu věnovat...
sakra, chlape, ty si vzpomeneš, když nic nemám... ale poptám se ti, zítra se uvidím s Pepenkou, tak se jí přeptám, jestli nemá pár kreveťule navíc.
Aloha,
nenašel by se v Olmiku někdo, kdo by mi prodal pár red cherryn? Respektive tak dva, tři páry.
Děkuji.
Kavarista je akvarista, co se schází s ostatními akvaristy v kavárně.
Edit: A jinak to byl samozřejmě jen překlep
...a kdybych vedel, co je "kavarista", tak jsem na tu pochvalu i nalezite hrdej.
Ale vazne, bylo fajn. Tak snad priste poznam i dalsi akvaristy z okoli.
Rád bych poděkoval všem zúčastněným za včerejší velmi příjemné setkání U Klásků. Škoda, že díky počasí nedorazli někteří slabší kousci. Důležité je, že bylo fajn a přišel i nám dosud neznámý sympatický kavarista - halančíkář Mispulin.
Jojo, počasí nám dnes vůbec nepřeje. Já už jsem v Olomouci a je to tady dost hustý.... cesty do Olomouce i po Olmiku jsou pohoda, ale když člověk sleduje lidi na chodnících, tak se mu až tají dech... předvádějí neuvěřitelné kousky. Až mne překvapuje, že jsem ještě neviděl nikoho na zemi.
Pepenka: Speciálně pro tebe prozradím tajný recept ruských léčitelů, který funguje proti chřipce i nachlazení, ale také preventivně proti spoustě nemocí: oloupaný a rozmačkaný česnek (2 stroužky) smícháme se lžící medu a lžící jablečného octa (pokud nemáš jablečný ocet, je možno použít šťávu z citronu a malého panďuláka slivovice). Ihned zkonzumujeme. Na silnou chřipku je třeba brát 3x denně, na nachlazení stačí 2x denně. Dělá to s člověkem kouzla, ale pokud máš domácí česnek, je někdy kumšt to sníst, proto léčitelé doporučují, že pokud je to moc silné, tak dát více medu a úměrně i více octa (citronu).
Mám osobně vyzkoušeno a už několikrát mne to postavilo na nohy.
Dobrá.Zas jak minule,ať se stačím obléknout.Dík!
Nějak před pátou. Dám ti vědět, jestli se nepletu, mám tě v mobilu
V kolik tam zítra pojedeš?
Není zač, bude mi ctí a národním svátkem... a ukážu ti samolepky Olomouc bulls
Pokud nedojede rodinka, tak přijdeš za náma, a pokud přijede, tak je budeš pozdravovat a těšit se na příště
Ano, setkání je zveřejněno v akcích, je domluveno zase ty stejné toly u Klásků a kdyby někdo potřeboval odvézt, tak ať se mi ozve a já ho vezmu. S tebou NIKO samozřejmě počítám, že tě naložím jako minule a vrátím tě zpět
Místa je tam určitě víc,jak v PLÁNU B
Nevím,jak by jsme se v minulém počtu tam vměstnali.
To,co napsal Libor je fakt.Pivo dobré,obsluha pohledná a popelníky pro kuřáky venku čisté a vysypané.
Johan napsal: Nevím jak ostatní, ale přimlouval bych se za nějakou hospodu blíže k centru...
Chlape, snažil jsem se ti to vysvětlit už minule. Toto místo bylo vybráno "radou starších" z mnoha důvodů - nejen proto, že se tam skvěle vaří, mají tam výborné pivo a velmi příjemné a pěkné servírky, ale také proto, že jsou tam nakloněni pejskařům a umožňují vstup psích miláčků a z mnoha dalších důvodů, z nichž ty nejdůležitější jsou ty, že je restaurace nekuřácká a bezbariérová - umožňuje přístup i volný pohyb vozíčkářům a má dostatečné prostory pro naše setkávání. Bohužel se nám nepodařilo najít žádnou jinou hospodu blíže centru, která by byla:
1) přístupná vozíčkářům
2) nekuřácká
3) měla dostatečný prostor pro 5-20 lidí (zatím se nás nejvíce sešlo minule právě u Klásků v jednu chvíli 12)
4) dobře tam vařili a to i později než v 17 hodin
5) měli tam dobré pivo
6) měli tam příjemnou obsluhu
(7) umožňovali vstup s pejskem)
A toto vše U Klásků splňují. Pokud ale najdeš podobné místo blíže centru, můžeme příští setkání udělat klidně tam. Pokud ne, tak tě rád naložím u Sv.Gorazda a cestou zpět tě tam zase vysadím, stejně tak jako kohokoliv dalšího rád naložím na starém autobusáku u tržnice či kdekoliv cestou ke Kláskům a zase vás tam cestou zpět vysadím... je to to nejmenší.
To se musíš zeptat provozovatele burzy. Toto vlákno je spíše o srazech akvaristických nadšenců v Olomouci. Tak si samozřejmě taky různě vyměňujeme akvaristiceké přebytky, případně i prodáváme různé naše odchovy a výpěstky či techniku, ale není to burza. Akvaburzy (olomoucká, ostravská, brněnská, kroměřížská, zlínská i další na Moravě, ve Slezsku i v Čechách) mají svá vlastní vlákna a často i vé vlastní stránky, kde najdeš kontakt na pořadatele a můžeš se s nimi domluvit.
0 23.11.2013 07:05 ondra33 muzu prodavat na burze v 16letech?V cesku atoji ze nesmi mladsi 15 let.Je to tak??
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x