Setkání akvaristů - Olomouc
Super, hodím to do akcí.
Kdo přijde, potvrďte, ať vím pro kolik lidí udělat rezervačku.
rybicky.net/akce/1103 Tak tedy, navrhuji ten příští čtvrtek.
Tzn.:
Datum: Čtvrtek - 18.4.
Čas: 17:00 hod
Místo: Plan B _____
www.bar-planb.cz/… _____
firmy.olomouc.cz/… _____
Zatím bych to nechal tak a příště bych to o týden posunul,/ jeden měsíc sudý a druhý měsíc lichý týden/ aby se k "řeči" dostali i ti, kterým to takhle nevyhovuje.
OK?
Mě vyhovují sudé týdny. Jinak čtvrtky klidně. A pokud to bude jednou sudý a jednou lichý, tak se s tím nějak smířím
Jestli mohu za sebe, tak čtvrtek je pro mne nejlepší ze všech dnů v týdnu... Nejlépe mi pasuje. A je jedno, jestli to bude první nebo třetí čtvrtek v měsíci... jen ať to není pátý čtvrtek v měsíci, to bychom se vídali jen velmi zřídka.
Musíš si udělat uzel na p...u!Vždy jak budeš na VC,tak si vzpomeneš,proč jsi ho dělal.
To je jedno,ale vznikne pravidelnost.Vždy to někomu bude vyhovovat.Jen né pátek,to třeba někdo odjíždí pryč.
To mi přijde jako rozumný nápad.
Osobně bych ale byl až tak pro třetí čtvrtek v měsíci..
Nebylo by nejlepší určit třeba každý první čtvrtek v měsíci?Každý napíše týden předem jestli může přijít,aby se nahlásila rezervace.
Ok,
tudíž se pokusím nadhodit nový termín.
Sakra, teď jsem si uvědomil, že ten další týden nemůžu já, pač mám odpolední...
Tak nevím teda..
Ten týden mám raní takže můžu kdykoli odpoledne dojet do Olomouce.
A kdyby to bylo v tom týdnu tak můžu vzít auto a případné zájemce sebou.
Jsem ze Zábřeha.
A co teda čtvrtek, ale až 25.4.?
Nebo nadhoďte nějaký kompromis..
To jsme na tom stejně
Tak zašel bych, ale mám celej týden odpolední
Takže asi zas nic. Škoda
Vyhovuje.Pokud nemá žena noční,tak je mi to jedno.Parkovat se tam dá také.V Plánu B je solidní posezení.
A vyhovuje?
Já ano.
Starší reakce
Přátelé, pač už je to nějaká doba co jsme se sešli či nesešli naposled, navrhnul bych setkání další..
A to dejme tomu čistě předběžně:
Datum: Středa - 17.4.
Čas: 17:00 hod
Místo: Plan B _____
www.bar-planb.cz/… _____
firmy.olomouc.cz/… _____
Pokud někdo objevil jinou, minimálně stejně příjemnou hospůdku, sem s tím.
Starší reakce
Dobrá práce, chlape. Napadlo mne to přesně tak, jak píšeš. Když akvaristi, tak ať tam mají akvárko... Ale kdyby se tam mělo kouřit nebo tam nemělo být dobré jídlo nebo pivo, případně jak NIKO správně poznamenává špatné parkování, pak zústaňme raději v Plán B. Já ty hospůdky, co jsi je sem dal, proběhnu, zkusím najít ještě nějakou a příští týden bychom už dali ke konzultaci nějaké termíny. Asi už nebudeme zkoušet pátek, tam to neklaplo, tak bychom zřejmě zkusili některý čtvrtek v půli dubna.
Hlavně,ať se dá kde zaparkovat auto!
Proti Pan-B nic nemam.
Jen mi prijde dobry napad, jit nekam, kde je akvarko jak pise Libor.
Tak jsem nastrelil par hospod, kde vim, ze je akva.
Kdyz bude setkani bez akva, tak snad brecet nikdo nebudeme.
Jestli se tady objevi vic zajemcu o hospodu s akva, tak proc to nezkusit ?
A proč nezůstat u Plánu B? Pouze kvůli absenci akva? Je to skoro tradice... a pivo je tam dobré, servírky pohledné a prostředí stylové.
3 29.03.2013 14:09 Beda81 Starší reakce
Děkuji.
A to kdybyste se šel podívat na tu bakumu karolínskou, jak jsem vás vybízel... Ta se taky docela povedla.
0 06.03.2013 13:55 Sid [6685] - Rostliny Didiplis diandra nazbyt mám. Vypadá takto.
(Další komunikace přes mail: malinoa(a)volny.cz nebo mobil: 737101279)
Na minulé burze se Sid Didiplisky zbavoval ve velkým. Zkus zjistit jestli mu ještě nějaká zbyla. ;)
Starší reakce
No, příště to holt musíme udělat ve čtvrtek. To nás snad zase bude víc. Podcenili jsme, že ženy holt v pátek chtějí své mužíčky pro sebe... a já přecenil, že jsme měli v kalendáři volný den... holt, s přeloženým zápasem jsem jaksi nepočítal, i když jsem měl.
nakonec jsme byli 3
Přišel jsem. Můj první sraz domluvený přes fóra.
Díky. To já si pivo dát nemohl, protože jsem řídil. Navíc jsem pěkně vyzmrzal, protože nám dnes v herně moc netopili, navíc jsme prohráli s předposledními... špatný večer... tak teď jsem si vlezl do vany plné horké vody s lahvinkou portského, abych si to trošku vynahradil
Kolik se vás nakonec sešlo?
dal jsem si pivo i za tebe
Přijde, určitě přijde... Já doufal, že bych přijel aspoň na hodinku, ale bohužl nám omarodil hráč a jsme v minimálním počtu, tak holt se nemohu trhnout ani na tu chvilku. Tak na vás budu alespoň myslet.
Přidat reakci
1 ...... [19] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x