Setkání akvaristů - Olomouc
Asi něco na mé teorii je
www.metropole-olomouc.cz/…?
Tuhle jsme se o tom bavili. Je to sice zpráva poplatná svému bulvárnímu původu, ale aspoň ty zdroje snad píše správně.
jak jsem psal.. tam to je pro mě dost komplikované a nejspíše to takto udělat nelze, protože na sraz chodívám z kanclu... To je sice můj problém, ale i tak bych se přimlouval za centrum. to je dostupné pro všechny
p.s.: já ale psy koušu
Scotty je přátelský, pustí ho tam a bude ho celou cestu olizovat
Jo,ale jestli ho tam Scotty pustí
Do boxu?
Já tě mohu vzít i tam, se s Nikem nějak srovnáte
Za dobrým pivem a kamarády se vyplatí "investovat" trochu času.
To mi může vyřešit cestu nazpět, pokud zrovna tam zůstanu do konce, ale už né cestu tam.
Libor tak pomalu nejezdí
Hm, cesta mě tam trvá 50 min a to nezávisle jestli použiju MHD.
Ke Kláskům autobus
A může tam pes
Tak od nádraží a k nádraží jede autobus... a dnes už skoro i tramvaj
Naprosto souhlasím.I Jiří,když přijede později z práce by se stavil,má to kousek,ale někam k nádraží?
No, to je jedna z velkých výhod Klásků, že je tam velké a bezpečné parkoviště - nikdo ti tam auto nenabourá a hlavně ti tam nedají ty frigidky botku jak u Plan B.
čoveče ještě né, nicméně jednou na srázku tu naši školičku proberem, pár věcí by mě zajímalo...
Není dobré měnit místo.Být stálý štamgast,není od věci.Hlavně,mít kde zaparkovat auto!!!
OT - A už sis zapsal biologii vodních rostlin?
Hlasuju pro jakoukoliv hospodu u centra či vlakového nádraží. I kdyby to měl být znovu Plán B.
Ale vzhledem k tomu, že Tomík s přítulkou ve čtvrtek nepřijdou, tak to tentokrát není podstatné... ale i tak bych hlasoval pro Klásky.
Mně se tam líbí moc, teď tam dělám každou akci, setkání s kýmkoliv... Navíc se mi tam moc líbí i to, že je to přístupné i pro vozíčkáře.
Mi se U Klásků líbilo,pivko dobré
Nováčci jsou samozřejmě vítáni, obzvlášť mají-li rádi dobré jídlo, pití, pokec o všem možném, hlavně o pejscích a vzniku života na zemi.... Jen ještě přesně není dohodnuto, kde to bude. Já bych byl pro znovu U Klásků, je tam výborné pivo, skvěle tam vaří, je tam příjemná obsluha a mají tam rádi stafíky
Ale pokud někdo (Johan) navrhne nějakou nekuřáckou hospodu, kde se dobře vaří, nebráním se, já mohu dojet kamkoliv.
Malý Libor včera pracoval až do devíti večer... Je to hnus
Ale na sraz už se těším.
Jasan, brnknul bych ti zavčasu dopředu.
Musíš napsat,nebo zavolat,ať jsem doma.
No super.
Kouknu převelice rád. Aspoň zas chvilku pokecáme. Pokud se mi to teda nepodaří na sraz. Ale až když tak o víkendu, pač jak už jsem psal, přes týden toho mám dost..
Nějaké kořeny mám,nevím co jsou zač,musel by ses podívat.
Ale já bohužel ano. Vem si, vstávám ve čtyři, od šesti hákuju a když jsem tam takhle poslední dobou skoro každý den, tak i mé "mladé"
tělo to moc nedává..
Jednou za čas nevadí, ale takhle často..
Tak mě napadá, neválí se vám někomu doma nějaký, pokud možno malinko větší kořen "mopani" nebo "savannenholz"?? Na cenovce by jsme se dozajista domluvili. Tak nějak hledám do nového želvárka..
My tak brzy nekončíme
No já se budu snažit, ale pokud budu zase a opět trčet v rachotě do pěti, šesti hodin, tak nehrozí..
Tak to vypadá,že bude sraz u nás?Budem jen tři?Libor asi teď spí
To já v poslední době nějak vůbec nic kvůli pracovním povinnostem nestíhám..
Máme toho přes zimu po ko*ot..
Pokud to jen trošku půjde, minimálně na chvilku přijdu. Ale nic neslibuju..
Vidíš,s úsměvem jde všechno líp
Dobré pivko a my Tě zdržíme.Ženský ve čtvrtek vynech
Semnou to je trošku složitější, takže to takto brát nemohu... A nejspíše budu moc jen na chvíli.. (to ovšem zatím nevím...)
Stejně máš taxi zadarmo,tam i domů
Čtvrtek se blíží a náš sraz také.Kdo příjde?
Starší reakce
Sakra, blbě jsem se díval do kalendáře
Tak příští týden zase ne... tak v únoru když to vyjde.
nevím, zda se něco změnilo, ale obvykle to bývá poslední čtv v měsíci
Starší reakce
Díky, po cestě byl Dočkal...
Nejblíž ve městě asi Dočkal v Sokolské, nebo Bubeník v Denisově (tam by mě zajimala cena
). Nebo na Chválkovické je tuším fa Grunt.
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x