Setkání akvaristů - Olomouc
Vážení a milí přátelé, příští týden v sobotu 12.10. se koná burza v Brně. Chystám se tam a mám ještě 4 místa v autě volná. Kdyby se někdo chtěl přidat a zajet na brněnskou burzu, rád ho vezmu. Trasa Šternberk, Olomouc, Brno. V Brně budou tentokrát dvě přednášky, tak počítejte s tím, že burza nebude jen průlet, ale že si chci přednášky poslechnout a vzdělat se
Dej. Ony furt odněkud padaj a pokud se nedokáže obrátit, má to pro ni smrtelné následky.
Mám dno těžší,ale dám na ně pozor.
Tak ještě jedna dobrá rada. Pokud máš jemnější dno, tak je kontroluj. Ony když spadnou na záda a je jemné dno, tak se nedokáží otočit. Pokud máš štěrk, je to v pohodě... ona se prostě na obrácení potřebuje chytit kamínku těžšího než je sama.
Na Tvou radu jsem koupil 6x Brotia Pagodula a už makají jak šroubci.Dobrá rada
Njn, je třeba se zmínit o takových věcech. A říkal jsem, že jedu do Jesu, a to se vždy stavuju v Šumperku u Rataje.
Už zase.. Hergot, ty mě ale rozčiluješ.. Až budu zase něco shánět, budeš první na koho se obrátím..
Na srazu mě to ale vůbec nenapadlo..
Kurňa, chlape, žes neřekl na srazu. Jel jsem v pátek přes Šumperk a nakupoval u Rataje, mohl jsem se ti tam podívat.
Neměl by někdo na rozdání stonek Bacopa australis?
Ale šlo.Vždyť se nemůžeme přece jen bavit o rybách atd.Vše důležité co jsme potřebovali jsme probrali
NIKO napsal: Právě jsem se vrátil domů ze setkání.Jak jsi viděl,Johan splnil slib a přivedl tři kamarádky.Svoji nechal doma,prý by nám do zábavy moc kecala.Jídlo fak dobré a pivko také.S holkama byla dobrá zábava,opravdu můžeš tiše závidět.Příště to určitě vyjde i Tobě a nebudeš muset tak brzy odejít.
S holkama byla dobrá zábava,opravdu můžeš tiše závidět.Příště to určitě vyjde i Tobě a nebudeš muset tak brzy odejít...Jeden neví jestli ještě o šlo setkání akvaristů...
...
Ale to ano, to už jsem se naučil, ale dnes to bohužel nešlo ani odložit, ani na nikoho jiného hodit, musel jsem to jít zkontrolovat osobně.
Příště zas ďobnu tu chobotnici,jestli bude.Musíš si říct,že práce není zajíc,že neuteče
No, já jsem rád, že jsem alespoň skvěle pojedl. Jídelní lístek sice není mnohostránkový, ale myslím, že si vybere každý. A taky myslím, že je lepší mít v nabídce pár super jídel ve skvělé kvalitě než 300 jídel, pro které stejně nemáš čerstvé suroviny... No, pošmákl jsem si, jen škoda, že jsem ještě musel do práce... Ale aspoň že to (snad) dobře dopadlo. A příště už to určitě vyjde
Právě jsem se vrátil domů ze setkání.Jak jsi viděl,Johan splnil slib a přivedl tři kamarádky.Svoji nechal doma,prý by nám do zábavy moc kecala.Jídlo fak dobré a pivko také.S holkama byla dobrá zábava,opravdu můžeš tiše závidět.Příště to určitě vyjde i Tobě a nebudeš muset tak brzy odejít.
Tak jsem byl první a moc mne mrzelo, že jsem musel odejít tak brzy z té veselé společnosti... a jak na potvoru právě ve chvíli, kdy přišly holky... ach jo, mám já to ale pech. Doufám, že jste to domluvili, že děvčata přijdou i příště, abych si jich taky trochu užil a nemusel vám tiše závidět.
A objednano. Kdyz kvuli praci musim brzo zmizet, tak jsem prisel driv
OK. K diformisce ještě trhutku. Jak je libo, vašnosti.
Poprosil bych jen o malý kousíček trhutky (jen malý - nechci ji do akvárka)
Poslední výzva. Nechce někdo trs trhutky nebo hromadu Najas guadalupensis? Poslední šance zabalit, o půl čtvrté odjíždím.
Zdá se, že ten Sid měl zase pravdu.
Jen říkám, že nic neslibuju. Jestli přijedu a usnu, tak nikam nejedu
To bylo slibů
Mně to štve. Dnes jsem seděl u akvárka snad dvě hodiny, pozoroval čichavce, krevetky, nástražní okružáky, kteří si vesele lezou po skle, a heleny nikde. Normálně stačí hodit do akva pár okružáků a hromada helen je venku a honí je... a tentokrát nic. Začínám mít strach, jestli se heleny nepožraly navzájem... ale to není možné, před měsícem jsem je viděl jezdit po akvárku a shánět něco k snědku... tak já fakt nevím.
Nevadí,hlavně že se po dlouhé době uvidíme,pojíme,popijem a pokecáme o všem možném
Super... tak abych ti vzal nějakou tu kytku, co jsem ti slíbil... kurník, jen tu L.sessiliflora mám jen takovou fakt zdechlou, musím se zeptat, jestli ji někdo nemá... Vůbec je to se mnou nějaké špatné, ty heleny pro NIKA jsem taky ještě nenalovil... no, co já s tím udělám, to nevim, to nevim, to nevim
Plán B bude náš
Nemusíš,bydlím přez silnici naproti školy.Ty budeš řídit a pivko si nedáš?
Jo jo, přesně tam. Mám za to, že tam někde bydlíš. Nebo mám přijet jinam? Ať nemusíš zbytečně někde šlapat..
Myslíš,jak udělali nová parkoviště?Vinotéka,hospoda.
Tak dejme tomu za deset pět před vinotékou?
Jo,budu rád.Jen musíš říct v kolik Tě počkat.
Když jsi to tak pěkně načal, svezeš se teda?
Vycházím ze zkušenosti (statistiky).
Třeba se naopak budou potencionální účastníci srazu snažit dokázat, že jsem se spletl, a účast bude hojná.
No to doufám. Já to myslel ironicky jako odpověď na Sidův počet...
Tohle si řekne 6 lidí a tudíž tam pak téměř nikdo nepřijde....
Čtyři už snad jsme
Jen přijďte, třeba budeme čtyři..
Pejsci jsou nejlepší posluchači. Vydrží poslouchat hodiny, se vším souhlasí, jen málokdy ti skáčou do řeči... kdepak. Není nad pejska.
Němá tvář je dobrý posluchač
To není ono, já ráda mluvím
Mohla jsi se svěřit nám tady
No, mně je taky někdy smutno, tak přemýšlím, že si pořídím pejska
Já dnes přijela ze školy nečekaně o pět hodin domů dřív, a ani nevíš, jak mi bylo smutno, když jsem neměla komu svoje zážitky svěřit, všichni byli v práci, doma nebylo co jíst, jen vývar s noky, tak jsem si udělala "oběd", zajedla polívkou, umyla nádobí a počkala do devíti než se doma někdo ukázal. Taky mi bylo smutno, i přesto, že jsem celý ráno i odpoledne měla lidi kolem sebe. Ale rodině se nikdy nic nevyrovná.
Přidat reakci
1 ...... [12] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x