Setkání akvaristů - Olomouc
Zadarmo se dá zaparkovat 250 m od hospody. Za poplatek hned u ní. Ale to je fuk.
Problémy s parkováním se musí brát také v úvahu.
Když vám šlo o to býti štangasty, to jsme byli spíše v Plánu B. Krom toho v okolí se dají najít restaurace s přístupem pro vozíčkáře. Nikdy po nich nekoukám, ale tuším v těsné blízkosti např. ve vodních kasárnách. Ale jelikož nic měnit nechcete, tak si tam klidně zůstaňte. Mě to nezabije, tobě to zjevně vyhovuje.
Přemýšlel jsem, že bychom Johanovi mohli dát za domácí úkol najít ve středu města restauraci na úrovni Klásků, když je to pro něj tak daleko. Ale po tomto srazu, kdy U Klásků bylo zase tak příjemně, nová číšnice stejně příjemná jako ty, co už známe, jídlo i pivko vynikající, tak nevím nevím, jestli má smysl Johana zatěžovat zadáváním neřešitelného úkolu.
Starší reakce
Není zač,bude víc zábavy
Díky, budu sledovat
Zhruba 60 rostlin zasazených.Jestli mi tam proplavou skaláři,to nevím
Jednoduché
Každý poslední čtvrtek v měsíci
tak jsem tady v poslední době moc nebyl a už jsem propásl Klásky. A to bydlím hned vedle (skoro). Vidím, že musím forum sledovat častěji
jsem na foru sice novej, ale s akva zápasím už hezky dlouho...
Já jsem tedy také rád v peřinách,ale chřipku mít nemusím
V únoru to snad výjde více lidem a i Tobě
No mrzí mě to, ale navíc máme doma všichni chřipajznu, takže mým jediným přáním je zalézt do peřin a spát :(, snad to klapne v únoru
Já určitě né.Jestli bude trošku k světu,tak vyrazí ven s Timurem.Jen tak se fákat a trošku vychovávat.Škoda,že jsi nepřijela,celkem solidně jsme pokecali
co co? kdo jede na burzu do KM? s kým se uvidím?
Nic,pořídím na krmení mečovky,jsou větší
Hehe, no na krmení by je chtěl kolega z práce... ale tak nechce se mi moje kamarádky nechat jen tak sežrat
Ovšem časem asi budu muset, protože už jich je v 10ti litrech 9 a to je moooc.
Gupky na krmení skalárů,to by šlo.
Rostlinky už jsou v akvárku v práci. Nahradily tam Sagittarii (nebyla tam stejně moc spokojená). Když to viděl kolega, tak si hned taky pár odnesl... a k tomu i tu vyhozenou sagittarii, takže spokojenost na všech stranách.
Ještě by si mohl někdo vzít ty přemnožený gupky a bylo by to úplně super.
Večer se chystám osadit i domácí "velké" akvárko.
Jo a našel jsem v sáčku i okřehek a kousky riccie, tak jsem využil i je... já použiju všechno co vypadá, že chce do vody.
Tak ještě jednou dík!
Je jich 126 kousků.Dík to mi stačí
Už pomalu pracuji.No zatím přemýšlím,které kam.Teď jsem se vrátil z venku,venčil jsem psy.
Kabelu. A můžu jich dodat asi tak ještě pět
Budeš mi muset koupit akvárko tak 400 litrů,ať udám ty rostliny.Víš kolik POUŽITELNÝCH jsi mi donesl?HÁDEJ.
Uživím je,udělám úplně jiné akvárko.
Tak tos měl říct, to bych ti jich přivezl pětkrát tolik
Dík za rostlinky.Teď budu moci jet do Kroměříže na burzu a prodávat
Maom pytlík od chleba, NIKO kabela Egeria najas a já vyjíždím směr Hornbach
Musím to akvárko vyfotit, jak vypadá... takhle děsně zarostlé jsem ještě nikdy žádné akva neměl.
Dík
Kabela
Vezmu, co se mi podaří ze Třístovky vytahat, a podělíte se.
Zbude i pro mne-Egeria najas?
O tu Egerii bych měl zájem! Teda nepotřebuju zrovna kabelu...
ale tak pytlíček by se hodil.
Tak mne napadlo, nechce někdo kabelu Egeria najas? A pár hrstí Ceratophyllum demersum?
Budeme se těšit
Jsem pevně rozhodnut dorazit. Pokud se nestane nic nepředvídatelného...
Jasně že koupím, pro mne to není problém. A Míša přijede na sraz? Že bych ti ho po něm hned poslal?
Hmmm.Jsou ale věci,které mi hlava nebere.
jak píšu pořád dokolečka, to moc nejde..
Ty mi ho tam koupíš? jsme to nakonec nedomluvili
Pro všechny - i když je to napsáno i v popisu akce - stůl bude objednán v místnosti u krbu na heslo "Akvaristi". Jo, a kdyby někdo chtěl svízt, není problém. Já pojedu asi od Hornbachu, kde bych měl Pepence kupovat nějaký písek pro ještěry.
Jasně. A kde a v kolik naložím Johana?
Já tě počkám jak minule.Jen mi brnkneš a já sejdu dolů,jo?
Mne o tom nepřesvědčuj. Já jsem o tom přesvědčen.
Vznik člověka.To není teorie,ale realita
Na té o vzniku člověka určitě
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x