Setkání akvaristů - Olomouc
OK. Zahájím cílený odchyt a budu je dávat do nějaké odchovničky, abych je měl pro tebe nachystané. Mám jich hodně, ale znáš to - když je chceš chytit, nenajdeš je
Myslím, dnes půjde do Liaporu, aby trochu povyrostla
Clea helena-Těch mám stále málo,byl bych rád,kdyby pro mne nějaká zůstala.Dík!
A myslíš na mě s tou polyspermou?
OK. Kolik budeš chtít, mám jí docela dost.
Zamluvil bych si prosím řízek Hygrophily.
Když jsme u nabízení, tak mohu nabídnout nějaké řízky Hygrophila difformis, Salvinia minima hromadu, pak taky pořádný trs trhutky (asi tak jako 2 talíře), Najas gudalupensis opravdu hodně... Z živočichů nějaké piskořky, kdyby někdo potřeboval na chov, a nějaké Clea helena... A to je asi všechno.
Škoda, že si nenapsal dopoledne. To jsem byl ještě doma.. =/
Teď nabízím už jen Najas, Potamogeton, Samolus, Riccia.
Teď jsem si vzpomněl, kdyby jste někdo měl kousíček malého anubisu zakrslého, nebo ouplně maličký echináč, či kryptošku, rád se ujmu.
Vážně stačí maličko, vypěstuju..
U Tebe nás už nic nepřekvapí
No.. tentokrát budu rád, když vůbec přijdu..
A když už přijdu s dívčinou, tak vždy s jinou, co?
Také bych vsázel na keydoca
Však Johan dělá výjimky,že někdy příjde s dívčinou,ale ta nám ho posledně odvedla
Žádný výjimky, nechci tam být opět jediná zástupkyně něžného pohlaví
Někdy také ne.Třeba udělá výjimku
Nooo... Johan vždycky chodil sám, na toho bych nespoléhal, Keydoc už jednou sympatickou dívčinu na sraz přivedl, taky na burzách s ní byl, je osvědčenej
Johah vezme
Jůůů... a vezmeš zase kamarádku?
Já už jsem se prosím přihlásil
Ok, tak já ještě počkám jak dopadne domluva a příští týden tam brnknu.
Nebo máme pevný termín i čas? Např.: 26.9. v 17:00? Souhlas?
Edit: Už to Libor šoupnul do akcí, tak se hlaste a já tam v pondělí zaběhnu.
Souhlasím s NIKO.
Zase Ty,jseš nejspolehlivější
A domluví někdo rezervačku, nebo se toho mám ujmou zase já?
Já taky
Teď jsem si uvědomil, že vlastně nevím, v kolik to má začít. Ono je to vlastně jedno... Na Střelnici budu v 17:24 a ten kousek dojdu, takže před 18 hodinou tam budu... pokud nepojedu autem
Ty jsi teda urejpánek..
Mě se to tady válí a třeba by ji někdo využil.
Ne že bych ji chtěl, ale mam doma jakejsi tabák, kterej má uvedenou cenu ještě v Kčs, a je to směska čehosi a virgin. Plus k tomu zdarma dám dutínky
Kruci, tak my vychválíme romana a zasáhne johana
Děcka, kdyby někdo chtěl, válí se mi tady led rampa /22 ledek - 3W/. Stříbrná barva. Za dvoje cigára ji rád přenechám. Nesvítí, asi odešel zdroj, nevím. Nemám ani chuť ani čas to řešit. A taky se někde vytratila matka na utáhnutí nožky /viz foto/. Má 3W, 9V. Zdroj je 500mA. Tak kdyby měl někdo zájem, za dva velbloudy je Vaše.
Jak vlítne, von tady je.
Tohle jsou vlákna, který já mám v kategorii "všehochuť" seno, sláma, hrušky, jabka, žebra, řízky, dorty atd. Prostě drbárna v daným městě, tady se toho semele.
To už jsem myslím psal, že tento termín zrovna v olmiku nebudu, že až ten další
26.9.
Těšíme se na tebe
Jen tentokrát si objednám to koleno hned, abych nedopadl jak minule, kdy na mne zbyla už jen ta žebra
Musíš přijet.My pak s mastnou pusou a rukama kecáme o všem i o rybičkách
jehněčí, vepřové medailonky a uruguayský steak bych si s chutí dal
Když některé lidi nedostaneš na sraz nijak jinak, než že jim slíbíš, že tam bude pečené prase.... to je třeba případ můj
ale i některých dalších. A protože u nás se srazy pořád ještě začínáme a jsme menší vesnice, než Praha, tak na sraz lákáme, jak umíme
Ty bys měla jen jako odměnu za dobře vykonanou prác
Mým top jsou pedigree biscrok kostičky
0 12.09.2013 14:12 NIKO [527] Houby víš, co bys jedla, kdybys měla opravdu hlad... a jinak jsem nedávno četl studii holandských vědců a ti tvrdí, že do 15ti let bude 80% spotřeby bílkovin u evropské populace z bezobratlých, především červů. Tak jsem na to zvědavej
Hm, já bych patentky do huby nestrčila
Žebírka? Tak to se musím někdy určitě stavit.
Ty nevíš, co je to hlad... ale zkus živit takové velké tělo? To bys teprve poznal, co je to hlad... však už se těším na nějaká ta žebírka či co to dělávajív tom Plánu B
Hlad je sviňa
Nesmíš jim ujídat.
Njn, když já mám jen ve třístovce asi 200 ryb
A i když jsou to miniryby, tak některé žerou skoro jako kapři
Máš živit 20 rybek jak já
Znám, takový pocit mám vždy před burzou... a po burze nikdy nechápu, za co jsem utratil ty 2 tisíce, co tam tak průměrně nechávám...
Přemýšlím, co tam potřebuju já. Znáš ten pocit, kdy máš dojem, že všechno máš?
Přidat reakci
1 ...... [14] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x