Setkání akvaristů - Olomouc
Setkání akvaristů na ostravské burze nemůže být normální sraz, když jsem ho svolával já
Měla jsi vidět tu ceduli, jakou jsem na to vyrobil
Já vím, viděl jsem ho nedávno, to byl ještě v pohodě, ale už se začínal třeba na Jáju pěkně ježit. Po seznámení se Scottym si ho tak trochu přivlastnil a když si s ním chtěl hrát Jája, tak se na něj hezky naježil... ale vyřešila to Lálinka, která se rozhodla Scottyho sežrat a tím předešla jejich možnému konfliktu.... a já měl strach, že mi Scottyho sežere ona
Ta ara je super, (hodně lidí je vyvalených, když se jim za zády ozve: "Arrra, ahoooj!"), ale kdo by po ní pořád uklízel?!
Z Foresta už je pěkný pacholek...
(Scottyho jsem zaregistroval.
)
Ty jsi jí neřek,že poslední čtvrtek v měsíci je Tvůj?
No jo.. Bude díkuvzdání a moje drahá už vymyslela příjemný plán na celý den.
prý z daleké ciziny
Libore, Ty jsi ale kousek
Tak mladej a nemůžeš?
Nevím jak ostatní, ale přimlouval bych se za nějakou hospodu blíže k centru...
V Ostravě žádné normální srazy nejsou, burzu opravdu nepočítám, ale o tom jsem se už vyjádřila jinde, to sem nepatří... A jak je to do Olomouce blízko samozřejmě vím, vždyť proto jsem nakoukla
OK. Už jsem založil akci a jdu tedy zavolat a objednat stůl, stejný, co minule... Vlezlo se nás tam poměrně dost a pár by se případně ještě vešlo.
K tomu srazu ve čtvrtek. Já tentokrát nemůžu, tak i "zařizování" nechám na vás někom..
Raviolko, kdybys jezdila méně po světě a více chodila na ostravské srazy, věděla bys, že se tam občas sejde až patnáct lidí... je fakt, že 4 z toho byla výprava akvaristek až z daleké ciziny, z království českého, ale Čechové jsou zpřátelený národ, tak jsme je vřele uvítali u nás na Moravě, ukázali jim i kus Slezska a poseděli s nimi na srazu... a bylo to moc fajn. Někde ve vlákně ostravské akvaburzy jsou myslím i dokumentární fotky
Edit: A z Ostravy to do Olomouce není tak daleko (i když já znám tu cestu spíše naopak) a ve čtvrtek budeme mít zase pravidelný srázek, takže když vezmeš Darku a cestou naložíte Lucie Aqua, tak budete u nás na Hané velmi vítanými hosty
Side, tam jezdím moc rád. Díky Forestovi, kterého jsem viděl jako štěňátko u vládkyně Říše zvířat jsem zařadil do seznamu potenciálních pejsků stafíky... a ejhle, stafík po všech vyhodnoceních vyhrál a dnes je to měsíc, co mám krásného žíhaného kamaráda
Kdybych měl čas a peníze, tak i ta ara by byla doma.
Za předchozího nájemce, (Erika Šimka), tam opravdu nějaké ptáky nabízeli. Pokud ale pamatujete vůbec prvního provozovatele Zverimexu na této adrese - Jirku Drápala, pak si určitě vybavíte, že tento člověk byl přes exotické ptáky kapacita. Po jeho smrti někdy kolem roku 1995 to ještě pár let táhla jeho paní se zeťákem a dcerou, ale nakonec to vzdala...
Kdyby se vám po opeřencích náhodou zastesklo, přijeďte se podívat "k nám" do
rybicky.net/obchody/616
To si tak čtu tohle téma, říkám si, Olomouc není tak daleko, když tady nic... a hele co nevidím
Ciffik napsal: ...bylo fajně, ostraváci mají co dohánět...Copak v Ostravě jsou nějaké normální srazy?!
No nic, to by patřilo do jiného vlákna - tak si srazy užívejte, třeba se tam jednou podívám
Ne, majitel jim řekl, že tam přes zimu nebude topit.
Hm... furt lepší než herna... ale škoda. Mívali tam pěkné ptáky.
Teď už to bude jen bazar a zastavárna..
Vážně??? Tenhle? Vždyť to je jeden z nejstarších v Olmiku... co se stalo? Město to chce pronajmout na další hernu nebo co??? Dvě třetiny všech molitanů v mých akváriích pocházejí z tohoto obchodu... plus nějaká další technika... Ale je fakt, že ryby tam neměli za posledních 10 let skoro žádné
Ne, něco tam bylo, ale ne v mém gustu, no.
0 21.11.2013 14:40 Johan [4952] - Rostliny Tak jsme přišli o další zverimex:
rybicky.net/obchody/19 do konce měsíce končej.
V současnosti na vše sleva do 50% a ryby za 10 kč. No, už tam samozřejmě skoro žádné nejsou.
Starší reakce
Já italská jídla moc rád, ale těstoviny mám z mládí spojené s UHO a UŠO a tak je prostě nesním... navíc na vojně nám v neděli vařívali kolínka s řízkem, no tak to mi na oblibě těstovin taky nepřidalo. Takže v Itálii si rád dávám různé druhy pizzy a u moře pak hlavně cokoliv z moře - ryby, chobotnice, mořské plody, škeble... no, cokoliv, a k tomu ty jejich skvělé rozpékané česnekové bagetky...
Já vím,že mne nehodláš přesvědčovat,byla by to ztráta času.Těstoviny mohu,v Itálii byly vynikající
Máčky si také v hospodě nedám,uvařím si je sám.Šunkofleky?To bych musel mít hodně velký hlad,ještě že mám doma dva psy,ti by mi v případě nouze pomohli
V menze vaří paní, která nám každý rok vaří na dětských táborech, a vždycky mi od ní všechno chutná - dokonce jsem kterýsi rok od ní snědl i šunkofleky, a to je co říct
Já tě ani nehodlám přesvědčovat. Každý má svoje. Já si dám stejka s brambůrkama a k tomu zapékanou brokolici a chutná mi to
Já mám rád asi všechnu zeleninu, všechno ovoce, a mám rád i maso... nežeru jen těstoviny kromě špaget, které si sám uvařím, a pak těch nudlí v asijských restauracích... a taky si asi nikdy v hospodě nedám rajskou nebo svíčkovou
Tak to nevím, kam chodíš do menzy, ale mně docela chutí
Tak to jsem rád, že jsem nejel.
Já v sobotu spal do neuvěřitelné druhé hodiny odpoledne.
Obvykle se probudím kolem osmé, max deváté. Měl jsem toho fakt po ko*ot..
A super na tom je, že tenhle týden bude velmi podobný..
Ciffik napsal: Libor má pravdu - brokolice je supr, ale tak maximálně prohnaná skrz vepře
Steak z krkovičky vážně luxusní. Chutnalo...Proti menze nebe a dudy. Stejně si pořád myslím, že menza spolupracuje s lékařskou fakultou a dělají pokusy na lidech
Do příště budem muset sehnat víc NO pejskařů ať vyvážíme síly...
Budeš-li mít nějaké přebytky,vzpomeň si na mne.Budu akvárko 200l předělávat,nelíbí se mi.Změna je život
Bonitace byla velmi dobrá!!!Ve středu ji zrušili,NIKDE TO NENAPSALI,já tam jel zbytečně a nejen já.Někteří jeli z podstatně větší dálky než já.
Bylo dobře,že jsi zůstal doma.
3 03.11.2013 17:40 Ciffik [761] - Rostliny Libor má pravdu - brokolice je supr, ale tak maximálně prohnaná skrz vepře
Steak z krkovičky vážně luxusní. Chutnalo...Proti menze nebe a dudy. Stejně si pořád myslím, že menza spolupracuje s lékařskou fakultou a dělají pokusy na lidech
Do příště budem muset sehnat víc NO pejskařů ať vyvážíme síly...
Na příště bych mohl opět donést řečanku, Limnophilu sessilifloru a možná už i něco z nového
rybicky.net/nadrze/19064
Liborovi díky za vířníka. Množí se geometrickou řadou.
Naprosto souhlasím s Nikem. Prej brokolice lepší než maso...
Raději sežrat sto krav a dva bejky než kýbl brokolice..
A tak pro některé z nás je dobré jídlo skoro stejně důležité jako dobrá společnost
A ta brokolice byla opravdu dobrá. Ona brokolice, když se povede, je lepší i než maso
Probírali,ale jen tak podružně.Každý jen to,co potřeboval.Naše posezení bývají vždy o relaxu.To je přece to nejdůležitější,uvolnit se a trochu přijít na jiné myšlenky
3 01.11.2013 08:59 tomasSBT – DÍKY
Taky děkujeme za super,posezení! Bylo to prima,super relax náročného týdne! A to, že se probírali víc pesani, za mně nevadí
A díky Peti za posudek
Doufám, že budeš jezdit pravidelně
Já brokolici ráda
. Každopádně jídlo tam nebylo to hlavní na tom ase asi všichni shodneme
. Jen tentokrát byli pejskaři nějak v převaze, marně si vzpomínám jestli jsme vůbec probírali i akva
. I když musím říct, že po cestě s Keydoc jsme probrali co se týče kytí a vody kde co!
Brokolice mohla vypadat dobře,ale nic víc.Jednou v životě jsem ji jen ochutnal a rozhod jsem se zůstat u masa
Brrr, brokolice, ale ten steačíčečeček. Hmmm
Zítra mrknu jestli tam najdu jednu či dvě fotky.
No,než vyjdu schody-už nejsem nejmladší
Za měsíc zas
Jinak všem moc děkuji za účast a především za skvělý akvapejskovský srázek
Tak tys byl taky první doma
Já už mám venčení také za sebou.
Tak ty jsi rychlejší než já... skoro. Slíbil jsem Scottymu delší vycházku za ten dlouhý pobyt v kleci, tak jsme si dali 20 minutek. Ne že bych víc nechtěl, ale Scotty už se těšil na žvanec
To jsme rádi,že ses cítila trochu fajn
JO a teda všem díky za fajn setkání. Zítra si asi do očí budu muset dát sirky, ale líbilo
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 29 30
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 24056x