Mražené krmivo
Jj, když pak člověk může objednat kolem 30-50 ks blistrů najednou tak je ta cena poštovného o ničem.
To mě nenapadlo.
Ale pokud na objednávku seženu lidi (kamarády akvaristy), tak to asi objednáme přes e-shop.
Mohu vřele doporučit. Zkus se ještě domluvit v "tvé" akvaristické prodejně, zda ti to neobjednají. Mně takto vždy vyhoví a mám pokoj na 3-4 měsíce. Vyjde to levněji než přes kurýra.
Ohledně čeho jiného než kality taky? Cena je super.
Ale jo, asi do toho půjdu.
Pokud váháš ohledně kvality tak zbytečně
U tebe se divím,takový odborník...
Tomu bych se moc nedivil.I když má směs krmení přesnou normu,nikdy není stejné,záleží při tom na mnoha faktorech jako čerstvost a místo kde byla zelenina vypěstována(pokud je do směsi dána),odkud byl losos přidaný do směsi,nebo i mušle,nebo chobotnice.....
Je to jako při vaření,nikdy ta svíčková nebude chuťově stejná,s tím nic nenaděláš...
Pokud by ale došlo k problému,tak na každém balení je číslo šarže a dá se postupovat dál.
Sám krmení od Aquamasteru používám a zatím jsem neměl sebemenší problém.
Stále váhám.
0 29.10.2009 16:04 JuraS Kvalitu určitě toto krmení má, ale...muji diskové se mohli utlouct po hovězím srdci z jedné prodejny..pak jsem koupil v jiná rovnou dvě balení ale nějak jim tohle nechutná..možná nevhodné skladování..kdo ví jestli jim to náhodou nerozmrzlo nezasmrádlo a zase to nezamrazily...
Díky moc asi si tam něco objednám
0 29.10.2009 15:38 Mrakoplash Jinak se dá tohle krmení sehnat na Hradecké burze a myslím, že nejen tam. (pro okolí HK)
Ještě se mi nestalo aby bylo některé krmivo od téhle značky nekvalitní.
0 29.10.2009 15:35 Mrakoplash – Re: Mrakoplash
pozdě no
0 29.10.2009 15:34 Mrakoplash – Re: Barney
Od aquamasteru by měli mít krmení k dostání v Pet centrech, což by mělo být schůdnější na nákup než Kurýr (pošta).
René73 -->
www.aquamaster.cz/… To je pravda. Já chci objednat 2,7kg (500Kč), ale pokud nebude kvalitní, tak se fakt naštvu.
0 29.10.2009 15:32 R Silent [5949] Kurýrem Českých drah je to podstatně rychlejší a protože se jedná o rychle se kazící zásilku je to rozhodně lepší. Než by to přišlo poštou tak z toho máš nechutnou břečku. Na množství se zkus domluvit po mailu já vždycky objednávám tak za tisícovku.
Aha, bezva, to jsem potřeboval.
Nevíš prosímtě, jestli by se s vedoucím šlo domluvit, aby minimální nákupní cena nemusela být 500Kč
ale 350Kč?
A taky se mi nezdá, že posílají jen kurýrem, když po mě v registraci chtějí adresu bydliště, posílají i poštou?
Podle mých zkušeností je mražené krmivo téhle značky jedno z nejlepších, ne-li nejlepší na našem trhu. Za ty nevelké peníze to rozhodně stojí. Taky si tam objednávám.
0 29.10.2009 15:16 spinokrkavec – Re: Barney
pokial viem, tak Aquamaster by mal byt produkt IchthyoTrophicu. proste by to mala robit ta ista firma. a s IchthyoTrophicom som spokojny, beriem od nich stale, hlavne artemiu, a spokojnost maximalna. a co ohladom toho Aquamasteru som pocul zatial len same pozitiva, takze podla mna budes spokojny
Zdravím, chtěl bych od této firmy objednat hodně mraženého krmení, ale nevím, jestli je opravdu kvalitní, jestli ty peníze stojí za to investovat. Jaké s Aquamasterem máte zkušenosti?
Popřípadě nevíte o jiném e-shopu, ve kterém se dá koupit kvalitní mražené krmení?
Díky moc.
Starší reakce
Čím víc druhů mraženýho žrádla, tím líp. Nebo se ještě prodává MIX a ten je asi tak nejlepší (alespoň u mne). Když ho v obchodě nemají, tak jim to stejně míchám. Protože takhle se jednoho nepřežerou a nestává se že něco nechají.
Starší reakce
Nechci aby to vyznělo jako inzerát a tak nebudu jmenovat, ale pro všechny akvaristy ze Svitavy a okolí mám super zprávu, že kvalitní mražené krmivo je možno zakoupit-objednat v malé dlohé roky zavedené prodejně ve Svitavách.
Starší reakce
Pri objednani nekolika pulkilovejch baleni se to urcite vyplati.Kdyz to vezmu podle koreter tak u nas stoji 100g baleni(jine nemaji) skoro 40kc a u aquamasteru 500g 120kc.Bohuzel CD jsou zlodeji a uctovat si 200kc za nalozeni a vylozeni nekolik kilogramu vazici krabicky je svinstvo.
0 16.03.2009 13:11 vena [52] Snofrev napsal: a jak je to s mraženym krmivem z e-shopu?
to se posílá poštou? v jaky stavu to dojde?
Jestli je řeč o
www.aquamaster.cz tak vše najdete na webu.Kurýr ČD 200,-; 50,- za obal a samozřejmě cena krmiva.Jen bych řek, že pro hobbystu to není zrovna cenově poutavé, jedině si udělat zásoby nebo brát s někým na půl.
S timhle nemam zatim zkusenosti, me to vozi jeden clovek do Mostu na burzu.
a jak je to s mraženym krmivem z e-shopu?
to se posílá poštou? v jaky stavu to dojde?
0 16.03.2009 12:37 Dahak [425] - Cichlidy Doporucuju krmit mrazenym krmivem ktere dovazi a prodava firma
www.aquamaster.cz. Vsechno krmivo je ciste, nesmrdi a je mrazene okamzite po odchytu.U krmeni firmy Huml se mi stavalo(konkretne u koreter) ze polovicka larev byla syte bila, plavaly na hladine a pekelne smrdely.Je mozne ze za to firma nemuze a pri transportu do prodejen se stava ze krmivo rozmrzne.Od Aquamasteru doporucuju krmeni pro tercovce.Moje placky po nem doslova sili
.
Bohuzel se stava ze nemaji aktualizovanej e-shop ale pan Kudrna(majitel) me ujistil ze vsechno krmivo maji na sklade.
Krmení,které jsem si svého času dělal,viz:http://www.akvarista.cz/web/clanky/clanek-87 bylo plné vitamínů,minerálů a jiných přísad.I tyto směsi jsem ale vždy před zkrmením ještě propláchl,sice jsem přišel o trochu toho zdravého obsahu,ale hlavně se odplavila krev,která po rozmražení vytéká z každého,,masa",a ráda vodu kazí.
Yirka má také pravdu,pro ryby není nic dobrého,když se jim potrava rozmrazí až v žaludku,nehledě na to,že i malé kousky ledu bývají ostré a hrozí zde přinejmenším poranění jícnu,nebo i žaludku.
0 16.03.2009 10:53 Vocko88 Co se stane, když to rozmrazím, propláchnu a zase zamrazím? Já vím, nemělo by se to dělat-ale proč?
Pokud máš krmení, které si mrazíš sám, tak víš co tam je a nemusíš proplachovat. Ale třeba patentky koupené už zmražené z obchodu, ty je bezpečnější propláchnout. Navíc do nich se žádné vitaminy nepřidávají, takže tím není co ztratit.
0 16.03.2009 10:08 zeryk – Re: Rybous
Já krímím mraženou od Miro03 a ten mě radil, že nedoporučuje rozmrazovat jeho žrádlo mimo akva, protože obsahuje spoustu vitamínů, které bych stratil rozpuštěním mimo nádrž , to samé je i u Discus speciál. Vezmu kostku strčím ji do akvária a držím ji v ruce. Ryby postupně oďubávájí a nic neříkají, a je to velice příjemné je pozorovat. Pokud dávám Artemie, tak ty rozpouštím mimo akvárium, a než je tam dám tak tam kapnu 3-4 kapky sera fishtaminu. Patentky jsem raději přestal dávat, ale postup byl stejný jako u Artemek. To to je můj postřeh, Petr
Určitě není na škodu. Nikdy 100% nevíš z jakých zdrojů krmení prochází a jaké nečistoty obsahuje. Promytím jich část můžeš odplavit. A při žravosti některých ryb mi nepřijde dobré jim dávat přímo zmrazené kusy k požití.
0 16.03.2009 09:14 MK A to rozmarazovani a promyti je nutne?
Krmím tak, že po rozmrazení a promytí část dám přímo do vody a část do krmitka. Z krmítka si ho rybky vytáhnou, i když není živé. Nikdy tam nevydrží déle než 20 min.
Před vhozením rozmrazit a krmit jen takovým množstvím aby ho stačili sníst dřív, než spadne na dno.
0 16.03.2009 06:34 Rybous – Jak krmit mrazenym krmenim ?
Ahoj jak mam krmit mrazenym krmenim (patentky) halanciky kteri jsou hlavne v horni casti akvaria kdyz potom co vhodim do vody rozmrzle patetnky spadnou na dno kde uz si je halancici nenajdou ? mam koupit to sitko na zivou potravu ?
dobry napad
taky dobrej nápad.
Misto klasickeho trychtyřku na žive nitěnky jsem dal košik ve kterem se prodavaji rostliny
tam hodim zmrzlou kostku nitěnek.
Já si udělal z potaženáho el.drátu kolečko ,na něj našil síťku z hruší záclony a mraženou kostku dám do síťky ryby si je z velikou chutí vytahaj.
0 14.03.2009 18:48 JuraS Normálně mraženou kostku dám do krmítka které mám umístěné ve směru proudu od vnějšího filtru..gupky se kolem "seběhnou" a zlobně klofají do krmítka..proud vody odplavuje rozmrazené níťenky a vyplavuje je ven..nezbyde v krmítku nic...
ja teda nitenky kupuju zivy a po proplachnuti si je zamrazuju sam do obalu od tofife.. pak kdyz zkrmuju "bonbonky", tak je necham bokem v plastovym panaku s trochou vody rozmrznout a to vleju do krmitka... moje ryby je v pohode vysajou (hlavne cichavci si pochutnavaj)... mozna na to tve ryby nejsou zvykle, tak je na to zkus naucit.. 1-2 dny hladovka, a pak jim dat kousek nejdriv treba bez krmitka a uvidis
Ahoj,
Dnes jsem si poprvé koupil mražené nitěnky dal je do košíku
ale rybičky jsi toho nevšímají a nejedí.
Rybičky v akva mam tyto: Black molly
Tetry Sweglesovy
Neonky obecné
Prosím o radu jak je nalákat a podobně. Předem děkuji
Přidat reakci
1 ...... [20] ...... 25
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 33976x