Zasílání a přeprava ryb
Chci se zeptat v com prepravovat rybky?polysterenovy box nemam,je vhodny plastovy box?
0 12.01.2013 18:22 Petr – doprava
Ahoj zvládnou ryby v těchto dnech přepravu v těch sáčcích co dávaj ve zverimexu cca hodinu autobusem?
0 10.01.2013 18:06 mira – přeprava
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli i v tomto zimním období je možné přepravovat ryby z akvaristiky domů.Jde o to aby ryby nedostaly nejáký teplotní šok a potom mi neuhynuly
Starší reakce
tercovec5 napsal: Uvedený odkaz je firma Petra,u které máš,naprostou jistotu profesionality,nemáš se vůbec čeho bát.
U Petra Aqua se opravdu bát nemusíš,oni si každého zákazníka hýčkají,nikdo na světě by jim 300%navýšení ceny ryb nedal.
Uvedený odkaz je firma Petra,u které máš naprostou jistotu profesionality,nemáš se vůbec čeho bát.
Funguje, ale záleží na tom, od koho kupuješ. Jestli je to zkušený chovatel, který ty ryby umí dobře zabalit nejlépe do termoboxu, tak pohoda. Mně tak šly rybky přes celou republiku, 12 hodin ve vlaku plus doprava na vlak a z vlaku a byly naprosto v pohodě... i když je fakt, že jsem se o ně dost bál.
www.aquarium.cz takze na techto strankach se nemusim bat ? me se tomu proste nechce verit ? :(
Tak samozřejmě,pokud si neobjednáš ryby vyloženě u Radka Blaška,jenž by chtěl zaplatit předem,tak to v ostatních případech funguje dobře
Raduzza66 napsal: ahoj chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s objednáním ryb přes internet a doručení čd kurýrem ???? díky
ahoj chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s objednáním ryb přes internet a doručení čd kurýrem ???? díky
Starší reakce
Trubka troubí a trouba píše veřejně o něčem,co sice všichni ví,ale rozumní lidé to moc na netu nepřetřásají,aby do toho nikdo nezačal šťourat.PS-zůstaňte raději trubkou.
někdo trubka někdo trouba
konec debaty hawk
Mne se to netýká, já posílal ryby jen jednou v životě, dobře to nedopadlo vinou drah, a tak dávám ryby jen tam, kam dojedu. Ale ctím stav a kolegy a takové trubky, co furt kolem toho meldují moc nemusím....
hmmm...aby jste náhodou nepřišel o bussines
Nepoužívá se běžně, jen s tou výjimkou, jak píše ten nad vámi...
7 09.11.2012 12:10 DREDRA ČD kurýrem se nesmí přepravovat žádní živí tvorové,většina e-shopů to sice takhle praktikuje ale zásilka se označuje jako akvarijní rostliny a jde to v pohodě.
Ani ČD živá zvířata oficiálně nepřepravují...
Ryb? Zakázaná přeprava poštou!
Jake mate zkušenosti s nákupem přes internet a doručení přes českou postu? Vůbec si to nedokážu představit
Starší reakce
0 31.07.2012 10:20 jirka – zvladnou to?
Zdravim,
Mam na vas dulezitou otazku na kterou bych potreboval pokud mozno rychlou odpoved.
Takye k veci.Vydrzi ryby od zoobranik 6 hodin z toho 3 hodiny v panelakovem byte a pak dalsi tri hodiny v autobuse?jednalo by se o Pancernicky a clea heleny a plze brotia pagodulu omlouvam se ze pisi bez diakritiky jsem ve velkem spechu.
Dik
Starší reakce
Hynek napsal: Je to asi jedno, protože cena je celkem malá, ale chtěl jsem se zeptat, jestli transportní sáčky je dobré kupovat od firmy www.transportni-sacky.cz než z petcentra a podobných shopů? Budu jich potřebovat tak 500 totiž.
No pokud netečou, tak je to celkem fuk od koho. Ta cena ale rozhoduje. Teda pokud nejste Vít Bárta, pro nějž je půl mega tolik, co pro Radka Johna pětikilo. Ten rozdíl v ceně dokonce může být vyšší než to zmíněné pětikilo.
4 25.06.2012 18:59 Hynek – Transportní sáčky
Je to asi jedno, protože cena je celkem malá, ale chtěl jsem se zeptat, jestli transportní sáčky je dobré kupovat od firmy
www.transportni-sacky.cz než z petcentra a podobných shopů? Budu jich potřebovat tak 500 totiž.
Starší reakce
0 18.05.2012 22:37 enzim – převoz
Díky kluci
Hele docela slušně to ošetřil JUDr.Brückler na Akvarista.cz...už nevím téma, ale byly tam i nějaké předpisy...
NHKG napsal: 4 hodiny bez problémů, pokud jim fouknou kyslík klidně 24 hodin. Je ale důležité udržet teplotu vody pokud možno pořád stejnou. Dobrá je na to třeba autolednička.
Pokud jim fouknou dost kyslíku, tak klidně 72 hodin...
Na udržení teploty je taktéž dobrá stará dobrá metoda, se sáčkem pěkně pod bundu.
4 hodiny bez problémů, pokud jim fouknou kyslík klidně 24 hodin. Je ale důležité udržet teplotu vody pokud možno pořád stejnou. Dobrá je na to třeba autolednička.
0 17.05.2012 20:00 enzim – převoz
Dobrý den,
mám dotaz ohledně převozu rybek. Jak dlouho vydrží v tom "igelitovém" sáčku,který dávají v akvaristikách? Měli by to být neonky a jenom pár kusů, asi 2-3 (jako potrava).
Vydrží 4hodiny?
Díky za odpověď
Starší reakce
Sáčky pod kyslíkem jsou ideál, vše ostatní je celkem jedno...
Dobrý den, dnes si jedu autem pro rybičky cca 40 km. Kupuji nějaké tetry a živorodky, celkem asi 20 ks. Jak jsem zde četl, neměla by tato vzdálenost dělat větší problémy. Přesto jako začátečník bych nechtěl nic podcenit a žádám vás o radu, co je nejlepší použít pro přepravu rybiček. Zda krabice a do ní naskládat sáčky s rybičkama nebo kyblík s víčkem nebo velká zavařovací sklenice?
Předem mnohokrát děkuji za reakce
Starší reakce
0 10.01.2012 18:09 j0hny [86] Ked nezalezi na image toho boxu
tak sa da pomerne lacno kupit aj kufrik na naradie v nejakom bauhause atd... a k tomu 1 tabulku polystyrenu.
Edit: ja mam napriklad takyto:
www.premojdom.sk/…
a staci to akurat na pytlik s rybkami ci rastlinkami
Občas nechávaj v akvaristice jetý levně
Co přesně sháníte?
Na přepravu ryb vlakem (kurýrem) jde použít polystyrenový box na maso. Prodává se například v Makru v oddělení masa za cenu těsně přes 100Kč. Akorát u toho je nevýhoda, že k němu není krabice, takže by jste ještě potřeboval nějakou vhodně velkou krabici.
Nazdar.
Můžu mít dotaz? Možná trochu blbý, ale přes to. Kde jsi sehnal tady tenhle box a kolik stál. Popřípadě jestli poradíš kde v Brně či blízké okolí ho sehnat. Předem díky a nezlote se jestl je to blbej dotaz. Libor
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 12 13
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 12340x