No, on uz je e. Isabella
nebo tak nejak... Ten jsem nemela, ani po nem nepasu, je zeleny (jedu spis po barevnejch formach, abych si to trochu omezila)
Cv Leoparda jsem jeste nemela, klidne ho zkusim, dik. Mela jsem cosi, cemu jsem rikala podvratak, neb jsem to koupila v akvaristice jako e. sp., prislo mi to jako krizenec Ozelot Green - bo mlady listy mely naznak tecek, s cimsi malym, nebot to bylo nezvykle, na echac, vzrustove kulturni - male. Rozmnozoval se mi moc pekne slahouny, pak jsem ho darovala. Dodatecne me napadlo, ze by to mohl byt leopard, takze to pak porovnam.
Z oddenku uz jsem dostala e. Ozelot Green (ten mi ale krome toho i slahounil jak Stachanovec), a e. Beauty Red (ten mi neslahounil). Premyslim, ze bych zoddenkovala toho Horemanaka, ale nevim, jak musi byt ten oddenek velky aby to melo cenu, zatim tomu jeste nechavam cas, aby byl oddenek delsi...
Tady je muj echinodorovy "wish list": deep purple, red devil, aflame, lothario, rote mamba, roter leopard, spidernet, red diamond, rainer`s kitty, regine hildebrandt, reni, sankt elmsfeuer, barthii, loriot.