Tlamovci - chov
Killer: díky
Jammes: jestli to jsou samicky, tak to zní dobre
já bych ti je klidně poslal,ale mnevim jak bych je v tom mym akvárku chytnul aniž bych rozebral všecky schovky..
Že by to byl tlamovec ,,zebra" ?????????
Já jsem z Prostějova, takže to asi bohužel neklapne(teplice jsou trochu bokem:o). Z posílání bych asi měla trochu obavy,aby to prezily.
0
[15] 20.10.07 19:20 memeo Ty fotky jsou hrozně mizerné....není na nich nic vidět a jsou hrozně rozmazané.
I bych řek,že ten v akváriu a ten v tom prázdném jsou každá ryba jiná.
Chce to lepší fotky......já osobně to takhle nepoznám.
V tom akváriu bych to tipnul na samici Afry,ale je to hodně velký odhad.....

a ještě jednou

a znovu on

tady
Chtěl bych se zeptat jaký je to druh tamovce a jestli je to samec nebo samice

Jestli jich máte tolik, já bych teď potřebovala asi 4 trochu větší samičky, protože mám špatnej poměr samečků a samiček. A v akvaristikách prodávají příliš malé jedince, u kterých se zatím nedá poznat pohlaví. Navíc by asi ti noví mrňousci moc neuspokojili dospělýho samce a pravděpodobně by je zabil,ne?...
yellow jsou dobrý rybky na chov od tý doby co je mám mi neumřela ještě ani jedna a to už sem udělal chyb jak máku za které se ještě do teďka stydím, no ale počítám s tím že chybovat ještě budu, ale snad ne tak fatálně. Určitě bych ti je doporučil už jsem měl x mladých

Starší reakce
0
[291] - Cichlidy 12.10.07 00:32 wladys Moc díky. A co rostliny? Ty doporučíte jaký? Mám tam anubiasy...to je jediný, co přežilo...Existuje něco podobně odolného, vhodného pro tlamovce?
jak pznám samici ,,zebry,, blue/blue
můžeš tam dát klidně stejně velký cichlidy pokud snesou stejnou vodu
Já s tlamovci ve vztahu k rostlinám taky nemám nejmenší problém. Takže neexistuje ryba, kterou by bylo možné přidat k tlamovcům, když pominu jiné druhy tlamovců???
Je to normální, když samec bije samici ????
Prosim vas pozna niekto tieto ryby?Ak ano kolko stoja mladata 3-4 cm velke?Ake potrebuju akva.
0
[18] 06.10.07 18:44 Turok ty red finy jsem tu dal jen jako námět k zamyšlení

)))
u těch ob, obě nosily jikry v puse, takže asi samice.
add modrý samec tak ted už jsem vážně v pasti protože toho jsem kupoval jako zebru blue/red ale oranžové samice už mi chcíply dávno o tu jednu co mi zůstala nejeví zájem.
Jinak je spíše světlejší není tak hezký modrý jako na fotce

)) a pruhů jsem si nevšiml zkusím zkouknout

ale na mých fotkách u akva Afrika jsou nějaké tmavší svislejší pruhy vidět ale moc vyrázné to není
0
[18] 05.10.07 10:15 Turok
0
[291] - Cichlidy 04.10.07 23:48 wladys
0
[18] 04.10.07 21:33 Turok wladys ok jsi asi větší odborník

)
ale můj red blue vypadá jinak no

)
Přidat reakci
1 ...... 28 29
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 21616x